- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
Canım banyo değilde ben hani yıkadığımız kovalar varya ona ılık su yapıp çocugu içine koyuyorum duş sonrası ben. 5-10 dakika bekliyoruz gaz çıkartıyor rahatlıyor. Gaz cıkarmasınıda suyun baloncuklanmasındsn anlıyorum maluum büyük adam gibi yaptıklarındanBugün kakada 7. gün. Aslında 10 güne kadar bekliyorum normalde ama gaz da çıkaramadı, çatlayacaktı çocuk. Duş, masaj işe yaramadı, yine fitil koydurduk şimdi. Hala da yapmadı hep fitille mi kaka yapacak bu çocuk. 1 haftadır her gün zeytinyağı veriyorum inşallah fitil de alışkanlık kazanmaz
kızlar tv izletmek zararlı biliyorum normalde baktırmıyoruz ama tummy time yaparken dans eden meyveler var onları açıyorum çok dikkatini çekiyo takip ediyo o zaman sıkılıp kafayı gömmüyo max 6 7 dk izliyor ama bir zararı olur mu sizce? bahsettiğim video da şu
Ekrana aşırı meraklılar. Hele bide baktıgına dikkat etmesem kafasını ordan cekmiyor resmen. Tummy time yapacağım zaman bende teyzelerini hörüntü arıyorum. Onlar laf atarken vs duruyor öyle seyrediyor. Ben daha bu tarz videolar izletmedim ama kendisini çektiğinm videoları da seyrettiriyorum seviyor