2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa geçen yıl bu zamanlara gitmişsiniz 🥺 Ben de adetim iyice geciksin öyle test yapayım, boşuna umutlanmayayım diye taa 14 Şubat'ı beklemiştim 😅 Okul çıkışı test almıştım eve gelip kendimi tuvalete atmıştım hemen. Pozitifi görünce eşime de "Sevgililer günü hediyen banyodaki cam rafta, peçetenin üstünde" demiştim, heyecanla karışık bi garip duyguyla bakmıştı yüzüme 😅 Hey gidi yaaaa şimdi biri sağımda biri solumda uyuyor 🥲🥲🥲 Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

kızlar resmen meme reddi yasıyoruz. meme ucuyla emziriyorum onuda emzik sanıp kandırıyorum etrafa ilgisi cok fazla oldu. memeden cok etrafla ilgili. bgn dr. a gttk bu ay ek gıdayı araştr gelecek ay başlarz hafiften dedi. kucakta oturtmaya başla geleck ay destekli dedi. yrn 4.ay aşımız var inşallah kolay geçer. hala 3saatte bir uyanıyoruz. gun içinde uyku yok deneck kadr az belki arabada uyuya kalırsa. 24saat bna yetmıyor gerçekten iş ev bebek abi ben yokum artk
Canım, bizde de aynı durum var. Sana tavsiyem ayakta emzirmen. Ben kızım sadece perdeyi görecek şekilde durup oralarda gezinerek emziriyorum. Kafayı çevirip çevirip başka yerlere bakmak istiyorlar dikkatleri dağınıyor o yüzden meme istemiyorlar ama biraz zorlarsan geçecek merak etme. Dikkatleri çok açıldı her şey ilgilerini çekiyor ama geçici bir durum birçok kişi yaşıyormuş bu durumu. Çok zor haklısın, benim omurgam ağrıyor artık kucakta tutup hoplatmaktan bir de sende bir bebe daha var sanırım Allah yardımcın olsun

Kızlar büyük çoğunluk meme reddi yaşıyor sanırım. Çok zor bir durum fakat tam tersini yaşayan yok mu. Yoksa ben mi çocuk yetiştirmeyi bilmiyorum. Ya herşeyiyle birebir aynı büyük kızım 😔 4 gecedir sadece meme ağzında uyuyor. Vücudumun sağ tarafı hissizleşti artık. Uyuyamıyorum. Uyuyamıyorum.
Tahammülüm bitiyor sonra.

Kızlar ben kızıma ateşlenince su vereyim dedim.
Biberon emzik her türlü mama Allah ne verdiyse reddeden kızım SUYU DA İÇMİYOR. Hiç böyle bi sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. 😩 ek gıda da ayvayı yedim herhalde
Canım hani şu vitaminlerin damlalıı gibi oluyor ya ondan deneyebilirsin suyu. Kaşıkla içmiyor diliyle ittiği zaman ben o damlalıkla veriyor emiyor

Kızlar büyük çoğunluk meme reddi yaşıyor sanırım. Çok zor bir durum fakat tam tersini yaşayan yok mu. Yoksa ben mi çocuk yetiştirmeyi bilmiyorum. Ya herşeyiyle birebir aynı büyük kızım 😔 4 gecedir sadece meme ağzında uyuyor. Vücudumun sağ tarafı hissizleşti artık. Uyuyamıyorum. Uyuyamıyorum.
Canım benim eminiz çok zordur ama diyorum ki keşke benim kızımda memeye yapişsa. Günde birkaç defa birkaç dakika sadece. Emzirirken uyutmak, ağladığında memede susması ne güzel şeymiş. Emmiyor bana sağım yapacak vakit bırakmıyor. Uyurken ağlıyor. Geceleri saat başı kalkıp biberon ısıtıp iciriyorum üzerine 1 saat sağım yapıyorum. Gündüzleri uyurken yapsam. Zaten üç kere falan uyuyor ağlaya ağlaya onlar da yarım saat. Sağım mı yapayım yemek mi yiyeyim ne yapayım şaşırıyorum. Sağım vaktim geçiyor kız durmuyor geriliyorum. Emse bu sıkıntim olmaz en azından. Emzik falan da almıyor cadı. Emin ol emmesi çok büyük nimet

Canım, yatarak emzirmeyi denesen olmaz mı acaba? Sen de biraz dalarsın belki uygun güvenli bir pozisyon yaratıp

kızlar 3.aydan 4.aya kız bebeklerinizin baş çevresi kaç cm büyümüş? 3.ayda ben 39,5 ölçüyordum sağlık ocağında hemşire 40 ölçmüş, 1 hafta sonra aşıda başka hemşire 39 ölçtü.😵‍💫 şimdi ölçüyorum 4 gün sonra
4 aylık olacak 40 çıkıyor. yarım cm büyümüş, normalde 1 cm büyümeli diye biliyorum. 😢
hiç kimsenin bir fikri yok mu kızlarrr

Kızlar ben kızıma ateşlenince su vereyim dedim.
Biberon emzik her türlü mama Allah ne verdiyse reddeden kızım SUYU DA İÇMİYOR. Hiç böyle bi sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. 😩 ek gıda da ayvayı yedim herhalde
canım kaşıkla verebilirsin benim kız bazı günler hiçbir şey yemiyor 20 30 cc içip bırakıyor o zaman mamayı da kaşıkla yediriyorum ben

Canım benim eminiz çok zordur ama diyorum ki keşke benim kızımda memeye yapişsa. Günde birkaç defa birkaç dakika sadece. Emzirirken uyutmak, ağladığında memede susması ne güzel şeymiş. Emmiyor bana sağım yapacak vakit bırakmıyor. Uyurken ağlıyor. Geceleri saat başı kalkıp biberon ısıtıp iciriyorum üzerine 1 saat sağım yapıyorum. Gündüzleri uyurken yapsam. Zaten üç kere falan uyuyor ağlaya ağlaya onlar da yarım saat. Sağım mı yapayım yemek mi yiyeyim ne yapayım şaşırıyorum. Sağım vaktim geçiyor kız durmuyor geriliyorum. Emse bu sıkıntim olmaz en azından. Emzik falan da almıyor cadı. Emin ol emmesi çok büyük nimet
Haklısın inan ki tahmin edebiliyorum. Fakat aşırıya kaçan her durum insanı zora sokuyor. Emiyor gazı oluyor çıkarana kadar tekrar acıkıyor ve hep aynı döngünün içinde debeleniyorum. Uykusuzluk da beni geriyor ister istemez 😔

Canım, yatarak emzirmeyi denesen olmaz mı acaba? Sen de biraz dalarsın belki uygun güvenli bir pozisyon yaratıp
Yatarak emziriyorum zaten canım. Bazen uyku sersemi ben çekiyorum bazen kendi birakiyor sürekli mıkır mıkır yatağın içinde. Öyle olunca gündüzü de yakıyoruz. Huysuzlanıyor. Bakalım ne zaman düzene girecek. Ablası 6 yaşında hala uyku sorunumuz var 🥲 Korktuğumla sınanmaktan bıktım 😅

Canım benim sıpam geçen hafta ıhlamuru deli gibi içti, annem de verdikçe verdi. Resmen 6-7 çay kaşığı içmişti. Bugün biraz öksürdü bir kaşık veremedim, tiksindi, kaşığı diliyle itti, yüzü buruşturdu. Bence anı anını tutmuyor bebişlerin. Zeytinyağını da bugün devamı yok diye ağladı, o yağı emişi görsen. Ama bundan öncekilerde suratı buruştururdu zorla tıkardım ağzına. Eninde sonunda bir tadı sevecekler, acıkacaklar canım, hiç düşünüp moralini bozma şimdiden.
İnşallah sonradan düzelir ya. Demir d vitamini filan da bin takla ile içiriyorum yarısını atıyo ağzından
Ben geçici bir süreç oldugunu düşünüyorum. Şu an herşeye duyarli ve tepkililer normal. Kendini de rahatlatmaya calis sunshine, elbet yolunu bulacak minik kuş
İnşallah canım ❤️‍🩹
Cnm ben suyu çay kaşığıyla içiriyorum mecbur içiyor😂
Ben de kaşıkla veriyorum ama baya baya ağzına gireni geri çıkarıyor 😵😵😵
canım kaşıkla verebilirsin benim kız bazı günler hiçbir şey yemiyor 20 30 cc içip bırakıyor o zaman mamayı da kaşıkla yediriyorum ben
Yok bizimkine işlemiyor 😬😬😬

Bugün kakada 7. gün. Aslında 10 güne kadar bekliyorum normalde ama gaz da çıkaramadı, çatlayacaktı çocuk. Duş, masaj işe yaramadı, yine fitil koydurduk şimdi. Hala da yapmadı 😞 hep fitille mi kaka yapacak bu çocuk. 1 haftadır her gün zeytinyağı veriyorum 😞 inşallah fitil de alışkanlık kazanmaz

kızlar tv izletmek zararlı biliyorum normalde baktırmıyoruz ama tummy time yaparken dans eden meyveler var onları açıyorum çok dikkatini çekiyo takip ediyo o zaman sıkılıp kafayı gömmüyo max 6 7 dk izliyor ama bir zararı olur mu sizce? bahsettiğim video da şu

kızlar tv izletmek zararlı biliyorum normalde baktırmıyoruz ama tummy time yaparken dans eden meyveler var onları açıyorum çok dikkatini çekiyo takip ediyo o zaman sıkılıp kafayı gömmüyo max 6 7 dk izliyor ama bir zararı olur mu sizce? bahsettiğim video da şu

Valla ben de kırmızı balık Ali babanın çiftliği ve 5 küçük ördeği izletiyorum

D
Bugün kakada 7. gün. Aslında 10 güne kadar bekliyorum normalde ama gaz da çıkaramadı, çatlayacaktı çocuk. Duş, masaj işe yaramadı, yine fitil koydurduk şimdi. Hala da yapmadı 😞 hep fitille mi kaka yapacak bu çocuk. 1 haftadır her gün zeytinyağı veriyorum 😞 inşallah fitil de alışkanlık kazanmaz
Canım fitil dediğin gliserin kansuk mu?

Merhaba herkese, kızlar Rota aşısı sonra meme reddi yasayan oldu mu? Memeyi ağzına sokamıyorum basıyor yaygarayı hem açlık ağlaması, meme verince onun krizi e uykusu da bozuldu memede uyuyordu çünkü o perişan ben daha perişan bittim ya 2 gündür. Siz de yaşadınız mi benzer şeyler geçiyor mu bu durum?

Kizlar sizin bebekleriniz de ani ses vs duyunca agliyor mu? Gecen kendimi tutamayip hapşırdım sesli oldu biraz. Hemen aglamaya basladi zor sakinlestirdim😥😥
Benimki de direkt dudak buzup aglamaya basliyor. Bizde de bir kere esim hapsurdu baya korktu cocuk. Bazen ani ses gelince sadece dudaklarini buzuyor sakinlestirmezsem agliyor. Bazen de direkt agliyor sakinlestirmeye firsat olmuyor.

Benimki de direkt dudak buzup aglamaya basliyor. Bizde de bir kere esim hapsurdu baya korktu cocuk. Bazen ani ses gelince sadece dudaklarini buzuyor sakinlestirmezsem agliyor. Bazen de direkt agliyor sakinlestirmeye firsat olmuyor.
Aliskin olmadigi bi durum olsun hemen dudak büzüyorlar aynen

X