Ne güzel demek ki benimkinin daha vakti var. Tazyiğinden arınsın yeter ıslanmaktan nefret ederim normalde ama sadece ona bile razıyım artıkHmm benim o fışkırma olsyı geçti işte sadece emerken birden bırakırsa damla damla sızıyo artık onceden ustum başım ıslanırdı sütten şimdi oda az oluyo memeler terbiye oldu artık
Bakacağım canım teşekkür ederimCanım instagrmda annesutudoktoru var, onun hiperlaktasyon postlarını okusana bir.
Yaaa hiç düşünmemiştim bunu ama Türkiye'de pek rağbet görür mü bilemedimdogmasi gereken tarihten hesaplaniyormus canim
canim Asaf icin normal olabilir ama senin takviye alman gerekiyor. Bana hem hamilelikte multi vitamine devam etmemi soylemislerdi hem de demir hapi vermislerdi.
Sag , dondur ve sat sutunu :) extra gelir kapisi.
Amerika da fln cok fazla kisi dondurup satiyor. Bir kismis da bagisliyor ama satip para kazanan cok varmis
Canım, ben süt kardeş olmaları için aynı memeden emmeleri lazım diye biliyorum. Yani sadece sağılan süt içildiğinde süt kardeş olmuyor diye biliyorum, biyolojik bir irtibat kurulmadığı için. Çünkü bebek emdikçe onun tükürüğüne göre süt şekilleniyor ya o yüzden. Ama tabii hassas bir konu, başka fikirler de almak lazımAy yok yaa bir yerlerde hiç bilmediğin süt çocukların, çocugunun süt kardeşleri olacak filan. Yabancılarda bu olay yok ama var yani süt kardeşi muhabbetii. İnstagram sağım yapan yabancı kadınların videoları düşüyor önüme sürekli sağım ve sütten bahsettiğimizden Allahım resmeen kadınlar bi sağımda koca koca biberonları dolduruyorlar yani gerçek mi bilmiyorum tabii. Bi tane mesela böyle gögüslerine bi makine koyuyorlar dışarda vs işlerini hallederken makine sağım yapıyor o çok hoşuma gitti keşke buralarda da satılsa. Pompoyı takıyor gögüsüne, gögsüün üst kısmınada bi alet takıyor sanırım titreşim veriyor o. Baya iyi şeyleri vaar o konuda
Kuzum bunu görmüştüm ama cesaret edemedim. Bu sefer de sütten kesilmeyeyim Kai yaparken göz çıkarmayayımCanim bu tazyikli sut olayi bende de var konusmustuk onceden de. Adacayi icmistim ben yanlislikla o cok iyi gelmisti, cunku 3 saat emzirmesem ustum basim da batiyordu.
Adacayini bi ictim dunya varmis dedim sabah kalkiyorum pijamalar carsaf tertemiz cok iyiydi. Ustunden 2-3 hafta falan gecmistir herhalde simdi yine eski haline dondu bilerek icmeye cesaretim yok tabi.
Benim kiz da hala bogulacak gibi oluyor bazen ama senin bahsettigin gibi her defasinda degil.
Acaba seninkinde dil bagi olabilir mi? Dilini tam hareket ettiremiyorsa sut direkt bogazina kaciyor olabilir. Buyudukce azalmasi lazim cunku normalde.