2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne diye geçiyor kii adı acaba. Bakayım bi kasım annelerine.

Sende ki de güzelmiş makine TR de çok yaygın değil bu olay sanırıım. Bizim süt problemi var maluum çocuk iyice uzaklastı emmeden büyüdüler sonuçta bende az da olsa anne sütünü almaya devaö etsin diye sağıp veriyorum anneler tarafından onada laf geliyot 😂

Boşver bundan dolar gelmesin 😂😂
Bende en azindan 6 ay boyle sagarak devam edeyim diyorum. sonrasi Allah ne verdiyse yer artik😂
ay ben laf soyleyene gel besle ozaman diyorum😂
Giyilebilir gögüs pompası olarak geçiyormuş pahalı geldi ama 1.300-1.800 filan fiyatı var 🤦🏻‍♀️
benimkide 250$ civari ki uygun fiyatlilardan biri. baska markalar asiri pahali.

dogmasi gereken tarihten hesaplaniyormus canim

canim Asaf icin normal olabilir ama senin takviye alman gerekiyor. Bana hem hamilelikte multi vitamine devam etmemi soylemislerdi hem de demir hapi vermislerdi.

Sag , dondur ve sat sutunu :) extra gelir kapisi.
Amerika da fln cok fazla kisi dondurup satiyor. Bir kismis da bagisliyor ama satip para kazanan cok varmis
Canım oğlanla birlikte dökülmeye başladı çok dikkatimi çekti bu durum. demir hapım daha dün bitti hiç ara vermedim hamilelikten bu yana ama ne yalan söyleyeyim multivitamini kullanmadım doğru düzgün. Alıp başlayayım diyorum da ondan bir sorayım dedim. O dediğim hapı kullananlar sütü de artırdığını söylüyorlar hem.
İnsallah bir sıkıntı çıkmaz içini ferah tut

Doğması gereken tarih dşye biliyorum ben 40. Haftadan hesaplanıyor

Buna benimde ihtiyacım var avuç avuç saçım gidiyor😔😔 hatta ilk fırsatta kısacık kestirmeyi düşünüyorum
İnanırmısın belimde olan saçlarımı kestirdim 20 gün önce ama yine durmadı dökülmesi. Her geçen gün şiddeti artıyor 😔
Öyle ya beslenemiyoruz zaten, baktım geceleri zaten saat başı uyanıyoruz. Hani gaz olsa da durumumuz çok değişmiyor 😅
Buğday hariç hepsini dönem dönem denedim canım. Düzelme olmadı. Ama tahini hala tüketmiyorum fındık fıstık ceviz de arada yiyorum denk gelirse gibi.

Ben çok bunaldım ya ek gıdaaaa diye haykıracağım, çocuğum beslensin istiyorum 😂
Annemin yanındayım Allah ne verdiyse yiyorum haricinde eskiye göre sütüm daha çok 😅

1 ay oldu saçlarım avuç avuç dökülüyor. Daha önce 2 ameliyat daha geçirdim yine dökülmüştü ama bu kadar olmamıştı. Ben multivitaminlere hiç ara vermediğim halde durum bu.
Bebişin de dökülüyor onların da yeniden daha güzeli çıkacak 🤩
Emzirmenin etkisi mi acaba 🤔 ben haplara çok önem vermedim diye dökülüyor sanmıştım sen yazana kadar. Benimde aynı şekilde avuç avuç dökülüyor ve çok üzülüyorum 😔
Bebişin dökülmesinin normal olduğunu biliyorum. Hatta bizim oğlanın bölge bölge döküldü komiğime de gidiyor 😂

Canım oğlanla birlikte dökülmeye başladı çok dikkatimi çekti bu durum. demir hapım daha dün bitti hiç ara vermedim hamilelikten bu yana ama ne yalan söyleyeyim multivitamini kullanmadım doğru düzgün. Alıp başlayayım diyorum da ondan bir sorayım dedim. O dediğim hapı kullananlar sütü de artırdığını söylüyorlar hem.

İnanırmısın belimde olan saçlarımı kestirdim 20 gün önce ama yine durmadı dökülmesi. Her geçen gün şiddeti artıyor 😔

Emzirmenin etkisi mi acaba 🤔 ben haplara çok önem vermedim diye dökülüyor sanmıştım sen yazana kadar. Benimde aynı şekilde avuç avuç dökülüyor ve çok üzülüyorum 😔
Bebişin dökülmesinin normal olduğunu biliyorum. Hatta bizim oğlanın bölge bölge döküldü komiğime de gidiyor 😂
zaten dogum sonrasi sac dokulmesi cok bilinen bir durum. bende benimki ne zaman dokulmeye baslicak diye bekliyorum sahsen

Hiperlaktasyon cok var . Az once bir kadin gordum. bebek evlat edileneceklermis, tekrar laktosyon icjn sut sagmaya baslamis. Benden cok sagiyor vallahi😂😂

Canim benzer makinalardan var Turkiye de de gecen Serla Serla paylasmisti kasim annelerinde .

Bende de var bir tane. Uzun sure disarda kalicaksam aliyorum yanima. Araba surerken takiyorum,gidecegim yere kadar veya eve gelene kadar sagmis oluyor. Gece de onu kullaniyorum bazen

Hatta daha bu sabah Tiktok a video yukledim🙈

Ne diye geçiyor kii adı acaba. Bakayım bi kasım annelerine.

Sende ki de güzelmiş makine TR de çok yaygın değil bu olay sanırıım. Bizim süt problemi var maluum çocuk iyice uzaklastı emmeden büyüdüler sonuçta bende az da olsa anne sütünü almaya devaö etsin diye sağıp veriyorum anneler tarafından onada laf geliyot 😂

Boşver bundan dolar gelmesin 😂😂
Hepsiburada veya Amazon'dan bulmuşumdur kesin 🤣🤣 hepsiburada yurtdışı ürünleri getiriyor oraya bakın. Ben buldum ama ihtiyacım yok o yüzden almadım. Çocuk zaten emiyor yetmiyor. Nadiren sağıyorum o da artsın diye o yüzden almadım. Fiyatı bin lira bandındaydı diye hatırlıyorum ama tabi zam gelmiş olması çok olası

Kanada dolari ucuz 🤪13 TL fln heralde bayadir bakmiyorum
Kötünün iyiside varmıs 😂😂
Hepsiburada veya Amazon'dan bulmuşumdur kesin 🤣🤣 hepsiburada yurtdışı ürünleri getiriyor oraya bakın. Ben buldum ama ihtiyacım yok o yüzden almadım. Çocuk zaten emiyor yetmiyor. Nadiren sağıyorum o da artsın diye o yüzden almadım. Fiyatı bin lira bandındaydı diye hatırlıyorum ama tabi zam gelmiş olması çok olası

Doğumdan önce görseydim alırdım da 😂 şimdi bende pek işe yaramaaz 😅

Heh bide o var. Temizlemek. Gezmeye zamanın var ona yok🤣
ben kendi tembeigimi bildiigmden bir suru biberon aldim. Hamileyken 2-3 tane almistim smdi 10 tane oldu😂😂

Sagma alet edevatlarini da buzdolabi posetine koyup, dolapta bekletiyorum. gunde sadece iki kere yikayip dezenfekte ediyorum yetiyor. Yoksa 8 kere sagim da her seferinde yikayamam yani

Hiperlaktasyon cok var . Az once bir kadin gordum. bebek evlat edileneceklermis, tekrar laktosyon icjn sut sagmaya baslamis. Benden cok sagiyor vallahi😂😂

Canim benzer makinalardan var Turkiye de de gecen Serla Serla paylasmisti kasim annelerinde .

Bende de var bir tane. Uzun sure disarda kalicaksam aliyorum yanima. Araba surerken takiyorum,gidecegim yere kadar veya eve gelene kadar sagmis oluyor. Gece de onu kullaniyorum bazen

Hatta daha bu sabah Tiktok a video yukledim🙈

Ayyy çok güzelmiş tam bir tiktoker anne 😍😂

zaten biz sutu az olanlara ana makina olarak bunlari asla onermiyorlar. prize takili daha guclu olan pompalarinkullanin diyolaaaarr😂
Kullanıyoruz, yiyoruz içiyoruz olmuyoor ben artık kabullendim hoş daha mı kabullenmiyim bebe 3 ayı bitirdi😂 heycanla ek gıdayı bekliyorum😍
Valla yine de özeniyor insan🤭 sütüm yok denecek kadar az ama yine de videolarda gördükçe gaza gelmiyor değilim🤣
Bende izledikce bir gazla sağmaya koşuyorum iki gögüs 30 ml görünce hevesim kaçıyor. Sonra diyorum neyse 1 damla 1 damladır yavruma anne sütü gitsin

Hanımlar selam. Yarın 3 aylık oluyoruz. Havalar soğuk ve hastaneler çok riskli. Bu ay yalnızca sağlık ocağında boy kilo ölçümü yaptıracağım. Yalnız bebeklerde göz muayenesi bu ayda mıydı hatırlayamıyorum. Siz göz doktoruna götürdünüz mü yada kaçıncı ay göstereceksiniz?

X