2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar atak haftasını doğması gereken tarihten mi hesaplıyorsunuz yoksa doğduğu tarihten mi? bugün çok mız mız ve asla uyumuyor en fazla 30 dk. doğması gereken tarihten bakıyorum atakta değil ama doğduğu tarihten bakınca atağın 1.gününde diyor. hangisi doğru ?

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Asaf 3. Ayını doldurduğundan beri saçları dökülüyor. Benim saçlarımda onunla birlikte dökülmeye başladı ve gerçekten korkutucu derecede hemde. Evin heryeri saç. Takviye edici gıda kullanmak gerekiyor diyorlar ve imom latte yi çok öneren var. Sizde durumlar nasıl? Kullanıp memnun kaldığınız varsa tavsiye ederseniz çok mutlu olurum zira kel kaliciimm 😁😁

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Asaf 3. Ayını doldurduğundan beri saçları dökülüyor. Benim saçlarımda onunla birlikte dökülmeye başladı ve gerçekten korkutucu derecede hemde. Evin heryeri saç. Takviye edici gıda kullanmak gerekiyor diyorlar ve imom latte yi çok öneren var. Sizde durumlar nasıl? Kullanıp memnun kaldığınız varsa tavsiye ederseniz çok mutlu olurum zira kel kaliciimm 😁😁
Bizim kızin da saçları dökülüyor yenileri çıkacak inşallah

kızlar atak haftasını doğması gereken tarihten mi hesaplıyorsunuz yoksa doğduğu tarihten mi? bugün çok mız mız ve asla uyumuyor en fazla 30 dk. doğması gereken tarihten bakıyorum atakta değil ama doğduğu tarihten bakınca atağın 1.gününde diyor. hangisi doğru ?
dogmasi gereken tarihten hesaplaniyormus canim
canim Asaf icin normal olabilir ama senin takviye alman gerekiyor. Bana hem hamilelikte multi vitamine devam etmemi soylemislerdi hem de demir hapi vermislerdi.
Oluyor canım, olmaz mı. Öyle anlıyorum zaten tazyikli oluşunu
Sag , dondur ve sat sutunu :) extra gelir kapisi.
Amerika da fln cok fazla kisi dondurup satiyor. Bir kismis da bagisliyor ama satip para kazanan cok varmis

Evet ya ağrı yapıyor doktor bir gel bakalım dedi 😔
İnsallah bir sıkıntı çıkmaz içini ferah tut
Doğması gereken tarih dşye biliyorum ben 40. Haftadan hesaplanıyor
Buna benimde ihtiyacım var avuç avuç saçım gidiyor😔😔 hatta ilk fırsatta kısacık kestirmeyi düşünüyorum

dogmasi gereken tarihten hesaplaniyormus canim

canim Asaf icin normal olabilir ama senin takviye alman gerekiyor. Bana hem hamilelikte multi vitamine devam etmemi soylemislerdi hem de demir hapi vermislerdi.

Sag , dondur ve sat sutunu :) extra gelir kapisi.
Amerika da fln cok fazla kisi dondurup satiyor. Bir kismis da bagisliyor ama satip para kazanan cok varmis
Ay yok yaa bir yerlerde hiç bilmediğin süt çocukların, çocugunun süt kardeşleri olacak filan. Yabancılarda bu olay yok ama var yani süt kardeşi muhabbetii. İnstagram sağım yapan yabancı kadınların videoları düşüyor önüme sürekli sağım ve sütten bahsettiğimizden Allahım resmeen kadınlar bi sağımda koca koca biberonları dolduruyorlar yani gerçek mi bilmiyorum tabii. Bi tane mesela böyle gögüslerine bi makine koyuyorlar dışarda vs işlerini hallederken makine sağım yapıyor o çok hoşuma gitti keşke buralarda da satılsa. Pompoyı takıyor gögüsüne, gögsüün üst kısmınada bi alet takıyor sanırım titreşim veriyor o. Baya iyi şeyleri vaar o konuda

Ya gaz yapan yiyecekleri ayırt etmeyi ben de bıraktım artık. Biber dolması yaptım yedim iki gündür. Karnabahar da tüketicem bu hafta, brokoli de, mercimek çorbası da. Bunları hiç tüketmiyordum gaz korkumdan. Ama öyle de gazlı bebeler böyle de. Başka yiyecek bir şey kalmıyor yoksa.

Benim de ufak minyon bi bebek. Yavaş yavaş büyüyor acele etmiyor 😁 mamadan ben de birkaç çay kaşığı kadar da olsa başlayayım diyorum.

Belki buğday sende de sıkıntı yapıyordur, tahin, kuruyemiş? hiç değindiniz mi onlara? O kadar çok alerjik gıda var ki, insan kafayı yiyor bi yerden sonra. Bir de en çok üzüldüğüm, ne kadar süt artırıcı gıda varsa bize yasak olanlar arasında 😔

Öyle ya da böyle büyüyecekler. Bakalım biz bu süreci nasıl bir psikoloji ile atlatacağız…
Öyle ya beslenemiyoruz zaten, baktım geceleri zaten saat başı uyanıyoruz. Hani gaz olsa da durumumuz çok değişmiyor 😅
Buğday hariç hepsini dönem dönem denedim canım. Düzelme olmadı. Ama tahini hala tüketmiyorum fındık fıstık ceviz de arada yiyorum denk gelirse gibi.

Ben çok bunaldım ya ek gıdaaaa diye haykıracağım, çocuğum beslensin istiyorum 😂
Annemin yanındayım Allah ne verdiyse yiyorum haricinde eskiye göre sütüm daha çok 😅
1 ay oldu saçlarım avuç avuç dökülüyor. Daha önce 2 ameliyat daha geçirdim yine dökülmüştü ama bu kadar olmamıştı. Ben multivitaminlere hiç ara vermediğim halde durum bu.
Bebişin de dökülüyor onların da yeniden daha güzeli çıkacak 🤩

Sayfası çok iyi ya kadının resmeen bebeğinin ömürlük süt ihtiyacını sağlıyor kadın😂 burdada o atletten gözüken aparat hoşuöa gitti sanırım masaj etkisi veriyor bütün pompalarıyla kullanıyor

Ay yok yaa bir yerlerde hiç bilmediğin süt çocukların, çocugunun süt kardeşleri olacak filan. Yabancılarda bu olay yok ama var yani süt kardeşi muhabbetii. İnstagram sağım yapan yabancı kadınların videoları düşüyor önüme sürekli sağım ve sütten bahsettiğimizden Allahım resmeen kadınlar bi sağımda koca koca biberonları dolduruyorlar yani gerçek mi bilmiyorum tabii. Bi tane mesela böyle gögüslerine bi makine koyuyorlar dışarda vs işlerini hallederken makine sağım yapıyor o çok hoşuma gitti keşke buralarda da satılsa. Pompoyı takıyor gögüsüne, gögsüün üst kısmınada bi alet takıyor sanırım titreşim veriyor o. Baya iyi şeyleri vaar o konuda
Hiperlaktasyon cok var . Az once bir kadin gordum. bebek evlat edileneceklermis, tekrar laktosyon icjn sut sagmaya baslamis. Benden cok sagiyor vallahi😂😂

Canim benzer makinalardan var Turkiye de de gecen Serla Serla paylasmisti kasim annelerinde .

Bende de var bir tane. Uzun sure disarda kalicaksam aliyorum yanima. Araba surerken takiyorum,gidecegim yere kadar veya eve gelene kadar sagmis oluyor. Gece de onu kullaniyorum bazen

Hatta daha bu sabah Tiktok a video yukledim🙈

sut kardesler gelir bulur mu diyorsun 🙈🙈 ben sut kardes muhabbetini hic dusunmedim. aklima direk 💵 geldi😂😂

Hiperlaktasyon cok var . Az once bir kadin gordum. bebek evlat edileneceklermis, tekrar laktosyon icjn sut sagmaya baslamis. Benden cok sagiyor vallahi😂😂

Canim benzer makinalardan var Turkiye de de gecen Serla Serla paylasmisti kasim annelerinde .

Bende de var bir tane. Uzun sure disarda kalicaksam aliyorum yanima. Araba surerken takiyorum,gidecegim yere kadar veya eve gelene kadar sagmis oluyor. Gece de onu kullaniyorum bazen

Ne diye geçiyor kii adı acaba. Bakayım bi kasım annelerine.

Sende ki de güzelmiş makine TR de çok yaygın değil bu olay sanırıım. Bizim süt problemi var maluum çocuk iyice uzaklastı emmeden büyüdüler sonuçta bende az da olsa anne sütünü almaya devaö etsin diye sağıp veriyorum anneler tarafından onada laf geliyot 😂
sut kardesler gelir bulur mu diyorsun 🙈🙈 ben sut kardes muhabbetini hic dusunmedim. aklima direk 💵 geldi😂😂
Boşver bundan dolar gelmesin 😂😂

Giyilebilir gögüs pompası olarak geçiyormuş pahalı geldi ama 1.300-1.800 filan fiyatı var 🤦🏻‍♀️

X