2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizim doğdu doğalı kakası kötü kokuyor doktora götürdüm mide ve bağırsak enfeksiyonu olabilir artma olunca getir dedi artma olmadı bende bidaha götürmedim
Bana hiç söylemediler, gazı da kakası da dehşet kokuyor, enfeksiyon olabilir mi acaba, o yüzden mi kıvranıyor benimki bu kadar acaba. Sabah 6 dan beri kıvranıyor çocuk

Gidemedim canım bebek çok kötü 2 gündür, onunla gitmemiz lazım Cuma onu götüreceğim başka bir doktora ona soracağım ne testi vereyim diye. 1 saat ağlamadan dursa gideceğiz, arabayla turluyoruz 9 dan beri
Canım nasıl oldu bebiş?? Nesi var acaba gaz sancısı mı yine

Kızlar ya okula başlama durumum var diye bugün İlk kez kıza biberonla süt verelim dedik biberonu içemedi deli gibi ağladı tutamadı bir türlü. Böyle bir durumda olan var mı başlığı mı değiştirsem ne almalıyım acaba

Ah kahvaltı benim de en sevdiğim öğündü nefretim oldu Yapacak birsey olmuyor bazen. En sık rastlanan alerji süt ürünleri grubuna oluyor bu yüzden diyet açarken en son süt ve süt ürünleri açılıyor. Onda da önce fırınlanmış yiyorsun. Örneğin bir bardak yoğurtla kek yapıyorsun bir parça yiyorsun gibi gibi. Yani peynire bayağı bi var Bakalım belki de doktor durum değerlendirmesi yapar ve tahminimizden daha erken açar. Azıcık sabırlı olman gerek yalnızca.

Canım ben hiç aklımda tutamıyorum bunları. Boyunu kilosunu baş çevresini ölçüyorlar. Herşey normal diyorlar. Çıkıyoruz. Aslında bir çok konuda takıntılı bir insanımdır ama bir sorun olsa söylerler diye düşünüyorum. Çünkü doktorlar hemşireler bir çok şeyi normalize etmiş direkt söylüyorlar. Sen de çok ince fikirlisin anladığım kadarıyla. Beni yanlış anlamandan cok korkuyorum ama biraz rahatlarsan senin için çok daha kolay geçer belki süreç. Bu zamanlar geri gelmeyecek çünkü. Bebeklerimiz sağlıklı çok şükür. Bir de çok akıllılar sünger gibi çekiyorlar bizim duygu durumumuzu. Hemen huyları şekilleniyor ona göre. Bu kozu onlara vermeyelim

Kızlar hasta oluyorum gümbür gümbür geliyor gelmekte olan bütün kemiklerim ağrıyor eklemlerim feci boynum bile çok kötü boğazların acınaya başladı şişiyor bitki çayı yaptım kış çayı+ıhlamur karıştırdım. Kızada ıhlamur vericem bakalım

Kuzum kızına hiç gaita testi yaptılarmı? Çok sancılı çünkü seninki buna kokuda eklenince bakteri olabilir gibi geldi bana
3 doktora da söyledim, hiç gerek yok dediler!! Anlamıyorum neden gerek yok, o zaman o test neden var?? Eğer bu çocukta bakteri vs varsa, bu kadar doktor tedavisini bulamayıp bu kadar acı çektirdiyse çocuğu falan bırakıp mahkemelerle uğraşıcam. Sabah 6 dan beri inliyor kucağımda, şimdi sızdı. Ben benlikten çıktım, duvarları yumrukladım bileklerimi hissetmiyorum. Al canımı diye yalvardım Allaha bu nasıl bir gaz ya! Çok çaresizim çok kötüyüm bildiğin gibi değil

Canım nasıl oldu bebiş?? Nesi var acaba gaz sancısı mı yine
Bacaklarını kaldırıp inliyor, havayı yumrukluyor, memeyi de alamıyor inlediği için, çıldırıcam ya! Şimdi uyudu inleyerek. Götürmediğim prof kalmadı meşhur olan. Daha nereye gideyim ben ya, ben anne olduğuma bile pişmanım şu an, ne suçu vardı bu bebeğin bu kadar acı çekiyor gazını da çıkarıyorum masajla, ellerimle bacaklarını tutup yok yine gaz oluyor, rahatlamıyor doktora video attım çocuk inlerken bu normal mi diye, cevap yazmadı

Canım en acilinden o testi yaptırman gerekiyor eğer doktor gerek yok derse de ben gerek görüyorum parasını ben veriyorum dersin yani saçmalamasınlar kesinlikle bakılmalı Allah’ım kolaylık versin sabır versin gerçekten çok zor başından beri sen buraya bunları yazıyorsun inan sen güzel bir şey yazdıkça ben senin yerine bile seviniyorum

Canim colex surubu alacaktin denedin mi.allah yardimciniz olsun insallah biran once duzelir

Rezene ve kimyon çayını bıraktın demi oda gazlı bebekleri iyce gazlandırırmıs. Allah yardımcın olsun bitecek insallah

Bana hiç söylemediler, gazı da kakası da dehşet kokuyor, enfeksiyon olabilir mi acaba, o yüzden mi kıvranıyor benimki bu kadar acaba. Sabah 6 dan beri kıvranıyor çocuk
Bizimde yeni yeni azaldı kıvranmalarımız geceleri hiç susmadan 5 saat ağladığını biliyorum çocuğun. Kusması da varsa olabilme ihtimali çok yüksek canım

Sizin doktorlar çok değişik ben sadece kakası kokuyor kusması fazla dedim mide ve bağırsak enfeksiyonu olabilir şimdi sizi hastaneye yatırıp takip etmek istemiyorum evde artarsa getirin burada takibini yapalım dedi düşün bu doktor devlette çalışıyor o kadar ilgili özeller sadece para tuzağı

Selamlar, benim ilk cocugumda bende sizim gibiydim cok caresiz kalirdik
2.de cok gazli ama sab simplex bize cok iyi geldi hangi gaz ilacini kullaniyorsinuz bilmiyorum ama sab simplezten bem cok memnun kaldim, hem uyku yapiyor hem de kakasini surekli cikarttiriyor

Biz de sabsimplex kullandık, 1 şişe bitti. Biogala da kullandık yanında. Hiç fayda etmedi bize

Canim colex surubu alacaktin denedin mi.allah yardimciniz olsun insallah biran once duzelir
Bu hafta şu testleri yaptırayım hemen onu alacağım. İnşallah yeni doktor iyi çıkar. Hala uyumadı bu, komşu sizin çocuğun sıkıntısı mı var demiş eşime. Yatırıcam hastaneye en sonunda baksınlar içine dışına yavrum mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…