Kızlar hasta oluyorumgümbür gümbür geliyor gelmekte olan bütün kemiklerim ağrıyor eklemlerim feci boynum bile çok kötü boğazların acınaya başladı şişiyor bitki çayı yaptım kış çayı+ıhlamur karıştırdım. Kızada ıhlamur vericem bakalım
Cumartesi 3aylik olacak benimki. Ya atak haftasinda ya da uyku gerilemesi yasiyor. Gece habire uyaniyoruz artik halim kalmadi gunduz de kucagimda uyuyor saat. Hiçbirsey yapamıyorum gun icinde, biraz kahvalti, wc, su icme bu kadar. Oncesinde evi temizleyip yemek yaptigim bile oluyordu parcali parcali da olsa. Daha cok gülüp konusurdu azaldi son gunlerde. Insallah gecer. Bebemin sadece uykusu geriliyor ben tümden geriliyorumBende spa ya götürdüğümde aynısını dediim sudan çıktı masaj yaptılar. Sen ne anlıycan asıl benim ihtiyacım var buna dedimmbiz de de uyku gerilemesi başladı sanırım en fazla 1-1,5 saat uyanık kalan çocuk iki beslenme aramız 3 saat. 3 saati doldurmaya başladı. Ve 1 saat zor uyuyor. Hayattan bir şey kaçırmıyorsun yavrum ileride istesende uyuyamazsın diye geziyorum ortada
Allah kolaylık versin çok üzüldüm hem size hem bebeğe 6 aya kadar devam eden kolikler olabilirmiş inşallah o kadar sürmez sizinki pişman olmayın bunun için elbet geçecek kendinizi sıcak tutun çok soğuk ve çok sıcak şeyler tüketmeyinBacaklarını kaldırıp inliyor, havayı yumrukluyor, memeyi de alamıyor inlediği için, çıldırıcam ya! Şimdi uyudu inleyerek. Götürmediğim prof kalmadı meşhur olan. Daha nereye gideyim ben ya, ben anne olduğuma bile pişmanım şu an, ne suçu vardı bu bebeğin bu kadar acı çekiyorgazını da çıkarıyorum masajla, ellerimle bacaklarını tutup yok yine gaz oluyor, rahatlamıyor doktora video attım çocuk inlerken bu normal mi diye, cevap yazmadı
Ah canım benimBacaklarını kaldırıp inliyor, havayı yumrukluyor, memeyi de alamıyor inlediği için, çıldırıcam ya! Şimdi uyudu inleyerek. Götürmediğim prof kalmadı meşhur olan. Daha nereye gideyim ben ya, ben anne olduğuma bile pişmanım şu an, ne suçu vardı bu bebeğin bu kadar acı çekiyorgazını da çıkarıyorum masajla, ellerimle bacaklarını tutup yok yine gaz oluyor, rahatlamıyor doktora video attım çocuk inlerken bu normal mi diye, cevap yazmadı
11-12 haftda atak haftası olarakta geçiyor. Belki ataktıır. Benim ki de balonu var ayagına bağlıyordum onunla oynuyordu bide piyanolu halasıyla oynamayı seviyor istemiyor bu ara. Öyle kucakta duralıım derdiiCumartesi 3aylik olacak benimki. Ya atak haftasinda ya da uyku gerilemesi yasiyor. Gece habire uyaniyoruz artik halim kalmadi gunduz de kucagimda uyuyor saat. Hiçbirsey yapamıyorum gun icinde, biraz kahvalti, wc, su icme bu kadar. Oncesinde evi temizleyip yemek yaptigim bile oluyordu parcali parcali da olsa. Daha cok gülüp konusurdu azaldi son gunlerde. Insallah gecer. Bebemin sadece uykusu geriliyor ben tümden geriliyorum
Omonun varmıs bebekler için ortasında mavi kapaklı olanı. Onu tavsiye ettiler elimde toz sabun, hediye gelmiş uni baby deterjanlar var bitsin onu alcamKızlar leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz. bazı kıyafetlerden çıkmıyor. Makınada suda da beklettim ama yaramıyor. bazen makinaya atmam gecikiyor. o sırada da yıkayamıyorum
Biz onu da yaptııkAy Gülesim geldi anlatayım dedim az önce oldu oğlan emmeye başlamıştı sağ memeyi emiyordu soldan Bir fıskiye şeklinde bir şey Aktığını gördüm o Ne derken çocuğu sağ memeden hızlıca sola çevirdim ilk defa gördüm de şaşırdım Damla Damla Aktığını gördüm de fıskiye şeklinde Aktığını görmemiştimO değil de nevresimi dün yıkadım düzenledim başına gelmedik kalmadı kustu şimdi süt fışkırdı bir s.... kaldı Onu da şimdi alttan yaptı inşallah bezinden dışarı çıkmamıştır Ben de şans varsa onu da başarmıştır
Leke cikartici birlikte mi canim deterjan ile...Omonun varmıs bebekler için ortasında mavi kapaklı olanı. Onu tavsiye ettiler elimde toz sabun, hediye gelmiş uni baby deterjanlar var bitsin onu alcam
Biz onu da yaptııkyatağa mama devirdik, kustuk en sonda kakayo yaparken taşırmış kıyafetten de oraya bulaşmış
Ben mecburen azcık çamaşır suyu kullanıyorum çitilerken iki kez durulama yapıyorum makinede ekstra yoksa geçmiyorKızlar leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz. bazı kıyafetlerden çıkmıyor. Makınada suda da beklettim ama yaramıyor. bazen makinaya atmam gecikiyor. o sırada da yıkayamıyorum
Benimde artık daha fazla fışkırmaya başladı kaynanamın yanında oldu geçen işte benimkide tam böyleydi hep fışkırırdı gözlerine dolardı çocuklarımın dedi tamam en fışkırtan sensin dedim içimdenAy Gülesim geldi anlatayım dedim az önce oldu oğlan emmeye başlamıştı sağ memeyi emiyordu soldan Bir fıskiye şeklinde bir şey Aktığını gördüm o Ne derken çocuğu sağ memeden hızlıca sola çevirdim ilk defa gördüm de şaşırdım Damla Damla Aktığını gördüm de fıskiye şeklinde Aktığını görmemiştimO değil de nevresimi dün yıkadım düzenledim başına gelmedik kalmadı kustu şimdi süt fışkırdı bir s.... kaldı Onu da şimdi alttan yaptı inşallah bezinden dışarı çıkmamıştır Ben de şans varsa onu da başarmıştır
come onnn deseydinBenimde artık daha fazla fışkırmaya başladı kaynanamın yanında oldu geçen işte benimkide tam böyleydi hep fışkırırdı gözlerine dolardı çocuklarımın dedi tamam en fışkırtan sensin dedim içimden
ama okdr uzun süre sağmazsan ilk başta senı rahatsız eder, snr zmnla azalmaya başlar. yanı 10dk.da olsa iş yerinde sağsan yeterli olur. 11 gbi 10dkka saat 2gbi 10dkka sağabilsen cok iyi olur. öğle arasıda emzirirsin doya doya. evde 2cocukla ımkansıza yakınBen tam gün çalışacağım 9-16:30. Öğle arası eve gelsem ertesi günün sütünü nasıl sağacağım onu düşünüyorum. Beraberken hep memede çünkü. Çok zor işler.
Vay arkadas yine uste çıktılar yaBenimde artık daha fazla fışkırmaya başladı kaynanamın yanında oldu geçen işte benimkide tam böyleydi hep fışkırırdı gözlerine dolardı çocuklarımın dedi tamam en fışkırtan sensin dedim içimden
Beyazlama olmuyor muBen mecburen azcık çamaşır suyu kullanıyorum çitilerken iki kez durulama yapıyorum makinede ekstra yoksa geçmiyor
Bizim iç zıbınlara çıkıyor genelde beyaz hepsi sorun olmuyor canımBeyazlama olmuyor mu
Elimde lekeli bölgeyi hacı şakir beyaz sabunla yıkıyorum iyice duruluyorum sonra makinede bebek deterjanıyla yıkıyorum. Hiç leke kalmıyorKızlar leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz. bazı kıyafetlerden çıkmıyor. Makınada suda da beklettim ama yaramıyor. bazen makinaya atmam gecikiyor. o sırada da yıkayamıyorum