2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz de sabsimplex kullandık, 1 şişe bitti. Biogala da kullandık yanında. Hiç fayda etmedi bize
Ben antibiyotik kullandım daha yeni canım 1 hafta. Çocuk perişan oldu ishal oldu çok gazlı oldu ağla ağla perişandım susturamıyordum. Sab simplex 1.ayında başlamıştık antibiyotik kullanırkende devam ettik işe yaramadı. Bio gaia verdi doktor 3 günde toparladı kızım.
Okuyorum senin yazdıklarını bu başka bir şey gibi geliyor. Gaz damlaları işe yarardı. Bizde o kadar antibiyotiğe rağmen işe yaradı. Dua ediyorum hep inşallah doktorlar artık nedenini bulur. Elimizden bir şey gelse keşke

Rezene ve kimyon çayını bıraktın demi oda gazlı bebekleri iyce gazlandırırmıs. Allah yardımcın olsun bitecek insallah
Rezene ve kimyon çayını bıraktın demi oda gazlı bebekleri iyce gazlandırırmıs. Allah yardımcın olsun bitecek insallah
Bir ara şüphelendim daha mı çok gaz yapıyor diye bıraktım, ama 2 gündür içiyordum bilmiyordum daha çok gaz olduğunu

Bebeği gaz sancısı çekenler nolur yazın, bir günü nasıl geçiyor, ne kadar ağlıyor, uykularınız nasıl? Bu çocuğun başka derdi mi var anlamak için soruyorum

aaa , ben gaz icin yardimci diye kimyon cayi iciyordum
Bir ara şüphelendim daha mı çok gaz yapıyor diye bıraktım, ama 2 gündür içiyordum bilmiyordum daha çok gaz olduğunu

Bende başta hani doğum zamnaı gaz olur diye kimyon içiyordum. Ama beni rahatsız ediyordu afederseniz ama gaz cıkarma isteği oluyor ortada bir şey yok: bende araştırdım kimyon herkese gaz yapmama olmazmıs kimi kişide de gaz problemi yaparmıs. Emzirmede de öyle kimi cocugun gazına iyi gelirken kimine iyi gelmezmiş. Hatta forum sitelerinde gazlı cocugu olanlar daha da arttıdıgını yazıyordu. Bende bıraktım beni bile rahatsız ediyorsa belki cocugumuda rahatsızlaştırır az emdiği için hissetmiyordur diye

Bende katılıyorum bende rezene içince ağızdan gaz çıkarma isteği geliyordu iki üç gün içip bırakmıştm ters etki ediyor bnce

Bebeği gaz sancısı çekenler nolur yazın, bir günü nasıl geçiyor, ne kadar ağlıyor, uykularınız nasıl? Bu çocuğun başka derdi mi var anlamak için soruyorum
Hastalıktan parmaklarım dahi acısa sa senin için canım iki çocuğumu da yazayım. Oğlum hem gaz hem kolikti 22:00 da başlar 02:00 a kadar her akşam 4 saat ağlardı. Onun ağlamasından saati tahmin ederdik. Gün içinde hep kucakta uyurdu sol koluna yatırırdım kollar aşağı sarkar öyle uyur bende yemek yapardım bırakamazdım çünkü ya hemen uyanırdı ya max 6-7 dk uyurdu eğer uyanırsa tekrar uyutmak çok zor olurdu. soğanı falan rondodan geçirirdim elle kesmiş gibi yapmayı bile öğrendim o sebeple gece uykusuna geçtiğinde (02:00 olduğunda hali kalmazdı resmen 3 saat uyurdu) yemek yapıyodum ki gündüz işim olmasın diye. 5. Aya doğru 22:00-02:00 aralığı azalarak bitti sonra diş vs başladı zaten yine huysuzluk ama dişlerde çok zorladı beni gecelerce az sabahlamadım yani
Kızımda hep aynı saat değil ama ağlama seanlarımız oluyor özellikle her gece mutlaka 2.5-3 saat uyanık kalıyoruz ışık kapalı sıkıldığım için koridoru yakıp sohbet ediyorum çünkü uzun bi süre. Kucakta vs geziyor. Gündüz de abisi gibi sol kolumda uyur yemekler yine aynı şekilde yapılır ama bir fark var bu oturduğumu hemen anlıyor halbuki aynı şekilde koldan sarkıtmama rağmen. Amaa senin anlattığın durumlar çok çok fazla. Ablamın kızına benziyor doğduğu gece birtek bizim odadan ağlama sesi yükseliyodu hemşireler şaşırmıştı yenidoğan uyur siz uyandırmaya çalışırsınız diye. O 1 yaşına kadar hep öyle gitti poposunda çatlak bile olmuştu ama sen gaita testini mutlaka iste kuzum eğer bakteri falansa ilaçla çözülür yazık sana da kızına da

ben işe başlaadım gunde 1kere biberon veriyorum Philips aventı tuttu. ama olmasaydı da kasıkla verecektm ek gıdaya 4.ayda başlayan bebekler var sncta

biliyorsun benim kizim gazli ama gece 12 den 2 ye kadar sancisi var genelde birde sabah 9-11 arasi.
gazini cikarip kakasini yaptimi rahat ediyor. uyuyorda.
insallah bir cozum bulursunuz kuuzm ya
ben kimyon cayi icitigimden beri efsane gaz cikariyorumafedersin kendi kokumda bogulcagim zamanlar bile oluyor

Canım parmaklarına rağmen yazmışsın, çok sağol İnan 4 saat ağlamasına razıyım, geçen hafta bir gün çok iyiydi sadece akşam ağlamıştı öyle, ben konuştukça agu falan demişti, nasıl gülmüştü, büyüdü diye nasıl sevinmiştim. Bir daha olmadı o hali gözümün önüne geldikçe tekrar istiyorum, yeter ki akşam ağlasın, gündüzleri gülsün. Testi yaptıracağım. 10 binden fazla para harcadım sigorta dışında bir test yaptıramadım ona yanarım

ben işe başlaadım gunde 1kere biberon veriyorum Philips aventı tuttu. ama olmasaydı da kasıkla verecektm ek gıdaya 4.ayda başlayan bebekler var sncta

Bende bunu yazmak için girmiştim. İse başlayan anneler 3 aylık bebeğe ne kadar süt sağmak gerek? Bu ay ücretsiz izin aldım şubatta yüksek ihtimal başlamak zorundayım.

Lina kuş nasıl gaz problemi var mı

Bende bunu yazmak için girmiştim. İse başlayan anneler 3 aylık bebeğe ne kadar süt sağmak gerek? Bu ay ücretsiz izin aldım şubatta yüksek ihtimal başlamak zorundayım.
ben 8de emziriyorum en son, kayınvalıdem brz oynuyor yatırıyor 11 gbi kalkıyor 120cc veriyor 12.30tada evde oluyorum emziriyorum.

Lina kuş nasıl gaz problemi var mı
var kuzum hala biraz ama eskisinden daha iyi. Tabi biogaia, gripe water , sindirim icin damla ve zor da kaldigim da aci elma yagi kullaniyorum . 6. haftada 4. haftadan sonra yasanilan seylere gore suan cok cok iyi masallah
bugunde masaja goturcem . Anasi 32 yasinda masajla tanisti, hanfendi dogdugundan beri masajda

Siz de durumlar nasil? Metehan pasa neler yapiyor

ben 8de emziriyorum en son, kayınvalıdem brz oynuyor yatırıyor 11 gbi kalkıyor 120cc veriyor 12.30tada evde oluyorum emziriyorum.
Ben tam gün çalışacağım 9-16:30. Öğle arası eve gelsem ertesi günün sütünü nasıl sağacağım onu düşünüyorum. Beraberken hep memede çünkü. Çok zor işler.

notdefteri2_ canim bulundugun sehirde ozel laboratuvar var mi ? Duzen yada gelisim tip laboratuvari gibi ? onlarin bunyelerinde enfeksiyon hastaliklari uzmanlari oluyor. Direk gidip o laboratuvarla konusup yaptirabilirsin.

Benim kizin kakasi ve osurugu iki gundur kotu kokuyor. Bugun masaj yapan kadin cocuk doktoru ayni zamanda. midesinde bakteri olabilir bir kac gun daha takip et dedi bana .

Bende spa ya götürdüğümde aynısını dediim sudan çıktı masaj yaptılar. Sen ne anlıycan asıl benim ihtiyacım var buna dedimm biz de de uyku gerilemesi başladı sanırım en fazla 1-1,5 saat uyanık kalan çocuk iki beslenme aramız 3 saat. 3 saati doldurmaya başladı. Ve 1 saat zor uyuyor. Hayattan bir şey kaçırmıyorsun yavrum ileride istesende uyuyamazsın diye geziyorum ortada

Ya çok çok haklısın güzel güzel tadını bile çıkaramıyosun yaptırınca haber ver kuzum meraktayım

ay ben ilk gunden beri diyorum , uyu kizim ilerde cok uzulceksin uyumadigin icin

-Sunshine cnm nerelerdesin? okuyorum taşınıyormussnz off zor ama inşallah gittiğiniz yerde cok mutlu olursunz. annenlere yakın mı gidiyorsun
Evet canım aynı ilçede olacağız İyi gelir hepimize inşallah
Bilemiyorum ki mukus devam ediyor. Kan en son cuma gördüm, öyle olunca kuruyemişi kestik. Bakalım bu cuma yine kontrole gideceğim. Sende nasıl durumlar?
Ben de tavuğu kestim kan kesildi en azından şu anda çünkü son zamanlarda kılcal değil mukusla karışık bi pembelik olmaya başlamıştı. Kafam çok bozuk 2. Alerji mamasını denedim yemedi yine, vanilya katmama rağmen..mamayı yese emzirmeyi kesmeyi düşünüyorum görüyorum burada fotoları benim kız onların yanında hala minicik kaldı öyle
Kizlar bebekleriniz isimlerini ogrendi mi ? biz hep prensesim , boncugum , askim fln diye seslendigimizi farkettik de artik isminide soyluyoruz
Bunu bi süredir farkettiğimddn güneşim diyerek sorunu aşmaya çalışıyorum annem annem bi yere kadar
-Sunshine kolay gelsin canım özledik Güneşi ve senii çabucak bitsin işleriniz dönün
@Birbasak sen nerelerdesin iki gözümün çiçeği
Cansın nurcum cuma nakliyeciler gelecek bi kaç güne yerleşmiş oluruz inşallah
Hurma ne durumda hiç düşünmedim ben de tatlı ihtiyacı için hurma yiyorum. Listemiz benzer ben bir de son zamanlarda kuzu erinden de şüpheye düştüm biraz vakit geçsin yeniden deneyeceğim onu da.
Şu illetten kurtulsaydık bi
kızlar bzde yeni güncellemeler var, sizide cok tatlı şeyler bekliyor
Anlat anlat
Buğdayı gluten sebebiyle kestiysen eğer, belediyelerin anlaşmalı olduğu fırınlar oluyor oralarda glütensiz ekmekler satılıyor.
İstanbul halk ekmekten glütensiz ekmek de sipariş vermiştim birkaç sene önce. Şimdilerde bulma imkanı artmıştır
Sana bu şekilde bi çözüm önerebilirim ekmekleri de fena değildi.
Yerinde olsam kesin mama değiştirmeyi denerdim. İyi gelen mamayı bulmak biraz tuzlu olabilir belki ama
Kuzum çok geçmiş olsun

Kuzuum valla doktorun ne der bilmiyorum ama sen bizden 1 ay öndesin 4,5 sonlarına doğru şöyle 5. Aya 1 hafta kala ek gıdaya başla. Cahil cesareti mi dersin, cahillik yapmayın mı derseniz bilmem ama ben o aralıkta başlıycam. Annemlere konusup dıruyordum olur mu öyle 6 aylık baslayın vs diye. Kavanoz mamaları diyorlar ya onların tariflerini evde yapıp. Zaten bir öğünden bir mamayı kesmek en az 2 hafta sürüyormus ufak ufak mama azaltıp besin miktarını artırarak. Kiloyu asıl o zaman alcaz gibi.

Mama işini çözcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…