2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Insallah bizimkide oyle cabuk bir sekilde gecip gider

Benim 2 ayım öyle geçti, kendime düzenek yaptım salonda, her yerime yastık, ayağıma puf koydum. Başımın altına da yastık öyle uyudum çoğu gece. Yeni yeni bazen koyunca uyuyor gazı yoksa.
Ben gece oturamiyorumda canim oturdugumuda anliyor mikirdanmiya basliyor sadece ayakta durunca hafif yaylaninca durdu.bizimde once gazimiz coktu ama gaz varken aglardi kucaklardim gazi cikinca geri uyurdu en azindan 1 saat deliksiz uykusu olurdu simdi hic dalamiyor sanki uykuya acaba gaz mi var diye gaz damlasi verdim etkisi olmadi.nurse harveysin colex surubunu kullanmistik bizde once gaz icin eger boyle uyumamaya devam ederse tekrar alip gece bide onu verip bi deniycem.bu arada colex surubu bende tavsiye ederim mutlaka dene ben 4 saat arayla falan 3 er ml veriyordum emince hemen gazini cikartiyordu bizi de o surup raahatalatmisti gaz icin en etkili ilac o bence insallah sizede faydasi olurda kuzun da sende rahatlayip dinlenirsiniz artik

Evet canim okudum uyku gerilemesini bizimde tam 3.ay dolarken basladi insallah oyle birseydirde geldigi gibi gecer gider aliskanlik olmaz bu durum

Allah allah, belki atak zamanıdır canım, gazı olsa anlarsın o zaman, geçmişiniz varmış. İnşallah düzelir.
Ay buralarda mahvoldum gaz diye hiç duymadım bu şurubu. Bugün aldıracağım eşime. Gerçi bir yandan korkuyorum, herkese iyi gelen damlalar bizi kabız yaptı, çığlık attırdı. İnşallah ters tepmez, bebeğimin hali kalmadı ama denemek zorundayım

Bizimde aynı 2.aya girdi gireli salya heryer
Birde baloncuk çıkartıyor elinr bakıyor bakıyor sonra pat diye ağzına katıyor çok tatlı

Canım bizde de var o durum zaten ikinci ay kontrole doktorumuz söylemişti üçüncü ay itibari ile ağza tükürük artar salya akar elini ağzına götürür emer bunlar normal diye söylemişti o yüzden hiç endişe etmedim sen de endişe etme

2.5 aylıktan beri hep öyle 3 ay 4 günlük olduk şuan üstü falan hep sırılsıklam tükürükten elleri de ağzında şap şap emiyo
Bizimki bir ara yapıyordu bıraktı onu emzik tutuyor ya ondan ihtiyc hissetmiyor sanırım
Evet canim okudum uyku gerilemesini bizimde tam 3.ay dolarken basladi insallah oyle birseydirde geldigi gibi gecer gider aliskanlik olmaz bu durum
Geçer kuzuum herkes diyor 4. Ay en sancılı aymıs o geçtikten sonra rahatmıs insallah
kızlar bzde yeni güncellemeler var, sizide cok tatlı şeyler bekliyor
Spoil alalım
Bizimde aynı 2.aya girdi gireli salya heryer
Birde baloncuk çıkartıyor elinr bakıyor bakıyor sonra pat diye ağzına katıyor çok tatlı
Ay çok fena bunlar her geçen gün tatlılaşıyor. İlk hallerinin fotosuna bakıyorum tatlı geliyordu meğersem çirkinmiş o zaman
Bu ayların güncellemesi o demekki

Ya erkek cocugu iste anaci. Benim yegenim var 3 yasinda arada gelip yengemin saclarini oksuyor opuyor oyle hosuma gidiyor ki
kızlar bzde yeni güncellemeler var, sizide cok tatlı şeyler bekliyor
Yaa neler bekliyor mesela anlatsanaa

Tanıdık geldi

Canım benim de şu an böyle, ama ilave olarak tahin susam, buğday ürünleri ve kuruyemiş de yok bende. O yüzden şehriye, makarna, ceviz, badem de yok. Bir de ben kendim domatesi kestim.

kızlar bebeklerinizin moro refleksi uykusunda devam ediyor mu hala? benim kızım uykusunda hala sıçrıyor da. normal mi 3.ayda ?

Benimki 2 aylık ve var evet.

Tamam canim sagol

Kızlar iyi akşamlar aranızda nebülizatör kullanan varmı ben aldım bu sessiz olanlardan. İçine fizyolojik su koyup çalıştırıyorum ama maskeyi tutmuyor bende az uzaktan verdim fayda edermi birde suyu az kalınca çalışmıyor bizimki mi bozuk her zaman suyu çokmu olacak hava verisi falan güzel iyi üflüyor

Geçmiş olsun size de. Peki doktor yönlendirme yapmadi mi. Herşeyi kes derken ne yiyeceğinizi falan söyledi mi. Belki de süt ve süt ürünleri demiştir olabilir mi. Eleme yöntemiyle gidiyor çünkü doktorlar. Ekleme için en az 15 gün geçmesi gerek. Sütün temizlenmesi ve bağırsakların toparlanabilmesi için.

Canım benim de şu an böyle, ama ilave olarak tahin susam, buğday ürünleri ve kuruyemiş de yok bende. O yüzden şehriye, makarna, ceviz, badem de yok. Bir de ben kendim

Evet ben baştan beri susam kuruyemiş gibi yüksek riskli ürünleri tuketmedim. Buğday grubuna hassasiyeti varsa da kan görmediğim sürece devam ediyorum. Çünkü şu halde dahi doymuyorum ne yazık ki. Büyük kızımda sabrım vardi bunda o da yok . Geçen yaş pasta kokladım herkes uyuyunca

Kizlar sizin bebisler basiyor mu? Ben yine akraba terorune maruz kaldim da hepsinin bebesi 40 i cikinca basiyormus masallah. Bizimki 1 saniye basiyo sonra birakiyo kendini bi de yuzustu durmayi da hic sevmiyor korkuttular beni doktora goster diye acaba sizinkiler nasil?

Bizimkinin de çenesi hep ıslak artık. Bende erken mi diye düşünüyordum, zamani demek ki.

kızlar bebeklerinizin moro refleksi uykusunda devam ediyor mu hala? benim kızım uykusunda hala sıçrıyor da. normal mi 3.ayda ?
Benim kızım da korkarak uyanıyor bazen, sıçrıyor. Kayinvalidem bu konuya gayet bilimsel bi açıklık getirdi. Uykusunda melekler annen öldü diyormuş, ondanmış Gözünü açınca yaşıyorum annecim diyorum sjsjd

Ya o doymama hissini biliyorum, his değil hatta gerçek, çok büyük bir sorun. Aynı şeyi yaşıyorum, koltukları kemiricem yakında. Glütensiz nohut unundan ekmek yaptım geçen gün, tadı leblebi tozu gibi bayıyor insanı, ama napalım en azından yemeğin suyuna banmalık, üzerine reçel sürmelik bi şey oldu benim için.

Evet canım benim kızım da bıraksan yürüyecek sanki . Göbeğimden boynuma kadar falan çıkıyor Şuan ayak üzerinde durdurmak için de erken aslında severken saniyelik yere bastırıyorum.
Yüzüstü de günü gününü tutmuyor. Bazen 10 dakika debeleniyor bazen koyarken ağlıyor izin vermiyor. Doktora gösterecek birsey olduğunu düşünmüyorum korkma.

Canım bizimki su bitince duruyor sende baya kalıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…