2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
umutlugunler10 kızlar colex şurubu neden kullanıyorsunuz? Eğer kaka yaptırıyor, gaz çıkarttırıyorsa dediğiniz gibi hemen alayım. Biliyorsunuz 10 gün kıvranıyor kaka yapamıyor, fitille yapıyoruz. Gaz çıkaramadığı için uyumuyor, ağlıyor. Neden verdiler size o şurubu?

Gaz sancısı için daha yenidoğan dönemi vermişti dr doğal içerikli diye düzenli takip eden doktoru da bıraktırmadı gaz damlası olarak bix onu kullandık hep günde altı kereye kadar veriliyor bazı dönemlerde öyle kullanmıştım şimdi epey azalttık

O kadar gaz damlası kullandık hiç fayda etmedi daha beter kabız oldu kızım. Bunu ilk defa duyuyorum. Gazına etki etti mi canım? Kolay çıkarabildi mi bu şurup sayesinde? Eğer öyleyse yarın ben de alacağım, artık gece gündüz sadece ıkınıyor yavrum.

Ay yemin ederim ayni seyler kuzenim fenerbahceli takim almis cocuga getirmis bizimki tutturdu ben bunu giydirmem diye bende sende Galatasarayli bisey aldinda ben mi giydirmedim diyorum gercekten hepsi ayni heralde al birini vur otekine yani

Ay evet ya. Bide ikinci çocuk diye yalvaran o (3sene yalvardı) kızı olmasını deli gibi isteyen o rabbim verdi ne güzel ama dilini anlamadığı için sanırım zaten mık dese acıktı annesi diyor. Akşam geldi üstünü değiştirdi direk aldı kızı ben şok sanki burayı okuyor susmadı onda ben dayanamadım aldım saniyesinde sustu dedim kızı alttan cimciriyon heralde ağlasın diye

Vallahi aklımı başıma getirdiniz ben ev iş arası mekik dokurken beslenme işini tamamen aksatıyorum hatta sütümün gelmediği gün öğle yemeği bile yememiştim. Allah razı olsun sizden kızlar
Çok teşekkür ederiz aman dikkat edin insanın yüreği hop ediveriyor anlıyorum sizi. Ben sırf o olaydan sonra d vitaminini sprey formda olanlardan aldım ama ihtiyaç duyarsam o şekilde vereyim dediğin gibi. Rabbim o kadar güzel yaratmış ki onları herşeyden haberleri var maşallah onlara
Tamam canım benim tavsiyelerini uygulayacağım inşallah. Hamileyken falan sigortalı çalışandım Asaf doğduğunda 1 aylıkken yeni açtım kendi ofisimi orada da yeni düzen oturtmaya çalış evde desen bebeğe zaman ayır beslenme işini çok aksattım. Hope da o konuda uyardı kafam dank etti. Robot gibi yaşıyorum son zamanlarda zira çok sağolun ikinizde Allah razı olsun

Canım ben Asaf ı ilk doğduğunda gazdan uyutmamıştım sonra doktorun yolunu tuttuk 10 günlüktü henüz. Doktorumuz colex tamamen bitkisel ilaç değil memnun kalırsınız demişti. İnanırmısın çocuk onu içtiğinde çok afedersin gazman gibi oluyodu kesinlikle öneririm şimdilerde bizim gaz problemimiz tamamen yok oldu. Asaf zaten kolik değildi arada oluyordu. Ama biogaiya falan çıldırmışTı çocuğu ağlayarak çığlık atarak gaz çıkarttığını bilirim. Colex hem fiyat olarak da makul ve bereketli 1 ay ömrü var biz bitirememiştik bile. Bi şans ver derim ben

ay zor kuzum tabi anlayabiliyorum.
bol kazanclarin olsun insallah

Kizlar benim bebegim bugun 95 gunluk 1 haftadir uykumuz o kadar degistiki kucagimda uyuyor yatiriyorum 5 dakika sonra kollar bacaklar hareketleniyor uyanmiyor ama o an kaldirmazsam sonra uyanip aglamaya basliyor tekrar kucak pispislama yerine yatirinca yine ayni tum gece kucagimda bekliyorum nerdeyse sizin kesintisiz 45 dakika bile uykumuz olmuyor sizde de boyle bi durum oldu mu uyku gerilemesi boyle bisey mi acaba

Yok kuzum bizim gaz problememiz yok çok şükür. Kendiliğinden sürekli yapıyor. Bir ara bizde 3 gün filan yapamadıpımız çok oluyordu hatta o ara bana şey dediler hep 40lı zamanı gibi düşünme günde 1 yada 2 günde 1 düşecek diye dedikleridr olduu ta ki şu son 2 haftaya kadar

Aynı dert bizde de var bu aralar. Bizde 93 günlüğüz bugün, bebişlerin günleri yakın çok. Uyku gerilemesi mi bilmiyorum ama 3. Ay Sonu atağında olmaları gerek bu aralar ben ona yordum. Uyutup yatırdığımda kesintisiz 2 saat uyurdu ve çabuk dalardı uykuya. Şu son 3 gündür çok çektim, uykusuzluktan bayılacaktım artık ama dilimi ısırayım dün gece çok güzel uyudu atlattık biz galiba

Bizde bu kendim halledeyim ben gucluyum kafasi oldukca burnumuz seyden cikmaz.

Ayynen oyle madalya taktiklari yok naz yapmak lazim her seye ayni anda yetisince biz yoruluyoruz. Hadi bakalim yolundan geliyorum ben de birakicam bu halleri. Idolsun
Yok malinin hesabini da bilmez benimki onun hesabini da ben yapiyorum ayy fenalascam dusundukce
Ben de bebek kenarda usluca durunca kendimi suclu hissediyorum sanki onun gelisimine yardimci olacak bir seyler yapmam gerekiyormus gibi.
Birde kabizlik için ne önerirdiniz Premature bebek oldugu icin de bilemiyorum Colex surubu kullanabilirmiyim
canim zeytinyagiyla poposundan uyarabilirsin hafifce. Doktor bana oyle soylemisti yani.
Zaten kizlar bizim isimize yarayacak bir sey yapmiyorlar ki babalarini rahat ettirmeye calisiyorlar kucuk cadilar

Kizlar benim de kendi öz annem tam bir damatci
gecen bana diyor “ Kizim , esin iyi bez baglayamiyor , cocugu cok skiyor , ona yaptirma”
Bende dedim “ dogrusunu gosteririz anne, neden yapmicakmis ? eskiden di o baba calisir anne evde bebek bakar. biz en basta konustuk anlastik , gereken herseyi yapicak “
sustu sonra annem .

Benim esim allah icin iyidir yardim etme konusunda sadece ogretmek ve gostermek lazim o kadar ama annem resmen kendi zamaninda ki gibi aman o yapmasin , calisti yoruldu zaten moduna giriyor bazen

Benim 2 ayım öyle geçti, kendime düzenek yaptım salonda, her yerime yastık, ayağıma puf koydum. Başımın altına da yastık öyle uyudum çoğu gece. Yeni yeni bazen koyunca uyuyor gazı yoksa.

Ayy benim oğlum anneci çok şükür kalabalık bi ortamda benden baskasına bakmaz

Bende öyle bebe boş boş dursun strese giriyorum
Ay benim annem ya aynı aşırı damatcıı bana diyor gelipte git söyle damadına diyorum çocugu yanlıs tutuyorsa diye

Canım 4. Ay uyku gerilemesi olurmus. İnternete yaz bulursun bununla ilgili yazı artık 3. Ayın bitimiyle dış dünyy tamamen adapte oldukları için. Bence o uyumak istemiyor senin sıcağında mayısıyordur. Geceyide bilemem gündüz öyledir

Kızlar biz 84 günlüğüz 3. Ayın dolmasına az kaldı ya bizim tükürük başladı. Ağzımınızn kenarında hep bi salya var. Bide kusmuk eksik olmayan kıyafetlerimizden tükürüj basladıBizimle yakın olupta yada önde olanlar yasadınız muı bu durumu

2.5 aylıktan beri hep öyle 3 ay 4 günlük olduk şuan üstü falan hep sırılsıklam tükürükten elleri de ağzında şap şap emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…