Vallahi aklımı başıma getirdiniz ben ev iş arası mekik dokurken beslenme işini tamamen aksatıyorum hatta sütümün gelmediği gün öğle yemeği bile yememiştim. Allah razı olsun sizden kızlar
Çok teşekkür ederiz aman dikkat edin insanın yüreği hop ediveriyor anlıyorum sizi. Ben sırf o olaydan sonra d vitaminini sprey formda olanlardan aldım
ama ihtiyaç duyarsam o şekilde vereyim dediğin gibi. Rabbim o kadar güzel yaratmış ki onları herşeyden haberleri var
maşallah onlara
Tamam canım benim tavsiyelerini uygulayacağım inşallah. Hamileyken falan sigortalı çalışandım Asaf doğduğunda 1 aylıkken yeni açtım kendi ofisimi orada da yeni düzen oturtmaya çalış evde desen bebeğe zaman ayır beslenme işini çok aksattım. Hope da o konuda uyardı kafam dank etti. Robot gibi yaşıyorum son zamanlarda zira
çok sağolun ikinizde Allah razı olsun
Canım ben Asaf ı ilk doğduğunda gazdan uyutmamıştım sonra doktorun yolunu tuttuk 10 günlüktü henüz. Doktorumuz colex tamamen bitkisel ilaç değil memnun kalırsınız demişti. İnanırmısın çocuk onu içtiğinde çok afedersin gazman gibi oluyodu
kesinlikle öneririm şimdilerde bizim gaz problemimiz tamamen yok oldu. Asaf zaten kolik değildi arada oluyordu. Ama biogaiya falan çıldırmışTı çocuğu ağlayarak çığlık atarak gaz çıkarttığını bilirim. Colex hem fiyat olarak da makul ve bereketli 1 ay ömrü var biz bitirememiştik bile. Bi şans ver derim ben