- 7 Mart 2022
- 100
- 113
canım benim de kızım sürekli tükürük çıkarıyor elini ağzından çekmiyor hatta emzik almadığı için nasıl uyuyacağıno bilemeyip çıldırıyor elini üstümü kıyafetimi emiyor keşke emzik alsaymış diyorum geceleriKızlar biz 84 günlüğüz 3. Ayın dolmasına az kaldı ya bizim tükürük başladı. Ağzımınızn kenarında hep bi salya var. Bide kusmuk eksik olmayan kıyafetlerimizden tükürüj basladıBizimle yakın olupta yada önde olanlar yasadınız muı bu durumu
Geçmiş olsun size de. Peki doktor yönlendirme yapmadi mi. Herşeyi kes derken ne yiyeceğinizi falan söyledi mi. Belki de süt ve süt ürünleri demiştir olabilir mi. Eleme yöntemiyle gidiyor çünkü doktorlar. Ekleme için en az 15 gün geçmesi gerek. Sütün temizlenmesi ve bağırsakların toparlanabilmesi için.
Evet ben baştan beri susam kuruyemiş gibi yüksek riskli ürünleri tuketmedim. Buğday grubuna hassasiyeti varsa da kan görmediğim sürece devam ediyorum. Çünkü şu halde dahi doymuyorum ne yazık ki. Büyük kızımda sabrım vardi bunda o da yok . Geçen yaş pasta kokladım herkes uyuyunca
Canım aslında süt süt ürünleri ve dana etini kes dedi. Ben deli gibi peynir yiyen bir insan olduğumdan bana herşeyi kes demiş gibi oldu ben bi kere kan gördükten sonra dünden beri bi daha hiç görmedim peki bu normal mi acaba… süt ürünlerinin çeşitlerini mi tek tek ekliyorsunuz iki hafta sonunda peki?