2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bence hiç azalmalı diye düşünme, 40 güne kadar her gün yapıyordu, artık 8 gün yapmıyor fitil koyuyoruz.. keşke her gün yapsa

Anne sütü mü alıyor yoksa mama mı. Bizde 9 gün sonra 90 günlük olcaz artık hem mama hem anne sütü alıyor günde 3-4 kez yapıyor bunun 2 si dolu dolu oluyor
Anne sütü alıyor sadece ve yapmayınca çok inliyor ıkınıyor yapınca rahatlıyor o yüzden daha az yaparsa nasıl olur onu da bilemiyorum kullandığım colex şurup da sanırım yardımcı oluyor yapmasına ama genelde bu şekilde kaka yapan duymayınca bi tedirgin oluyorum çok dolu dolu olmasa da 6-7 kere oluyor

Bence bir sorun yoktur ya ne biliyim yediklerinin fazlasını atıyorlardır

Kızlarr kim sormuştu hatırlamıyorum ama ilişki sırasında acı yaşayan biri vardı. Bugün rapor almak için gittim bi sorayım dedim çünkü benmde çok canım yanıyor ki ben sezeryan oldum ona rağmen. Hormonlardan dolayı kuruluk olduğunu kayganlaştırıcıdan yardım almamız gerektiğini (kullandık yine acıdı dedim) her ilişkide mutlaka kayganlaştırıcı kullanın dedi. Emzirme sırasında salgılanan hormonlardan dolayı kuruluk yaşadığımız için oluyormuş çok açık yazdım ama biz bizeyiz diye yazdımn

Canım nedir o besinler? Ben de neredeyse çoğu şeyi kestim ama mesela ceviz bademi bilmiyordum, hafta hafta ilerledik biz.

İnternette okumuştum bende bunu emzirmeden kuruluk oluyormuş diye. Doğum şekliyle alakalı değilmiş

Ekim anneleri olarak 2. ay aşılarını yaptırdınız anladığım kadarıyla hepsi aynı gün olabilir mi? Bize hemşire seçenek sundu, ikisi bu hafta, bcg haftaya şeklinde de olabilir dedi. Emin olamadım ben de. Ağır gelir mi hepsi aynı gün, yoksa tek seferde mi yaptırayım bilemedim.

Mrb anneler bebegim iki bucuk aylik suan bi kac aya kadar ise baslamam gerekiyor suan emiyor ama yavas yavas biberona baslamak istiyorum sutumu sagip ordan beslenmeye alistirmam lazim onerebileceginiz biberonlar var mi veya tavsiyerinizi alabilir miyim?

Biz ucunu ayni gun yaptirdik agir gelmiyor gitmeden ates dusurucu verdik sadece o gun 3 sefer 4saat araliklarla verdik ates düşürücü biraz huzursuz oldu ama atesi cikmadi cok sukur bence hepsinden ayni anda kurtulmasi daha kolay olur bebek icin

Bence yaptır canım 3 gün en fazla diğer türlü 2 kez aynı şeyi yaşayacaksın
İşe ne zaman başlayacaksın eğer 1-2 ay sonra diyorsan bir şey diyemem ama daha uzun sürecekse meme-biberon sıkıntısı yaşayan birisi olarak emziriyorken emzir işe başlamadan 1 ay önce alıştırmalara başlarsın açken verirsen özellikle daha çabuk alışıyormuş. Şimdi biberonun rahatlığına alışınca emme problemi başlıyor. Bu ilk zamanlarda bile öyleydi şimdi de dış dünyaya iyice adapte oluyorlar hangisi kolayına gelirse onu isterler

İki en fazla uc ay sonra baslamam gerekiyor işe.
Suan bikac gundur bebegimde meme reddi yasiyorum 2bucuk aylik ama memeye yatinca aglamaya basliyor emzik veriyorum sinirli sinirli emiyor ama memeyi bi turlu tutmuyor ne yapmam lazım bilmiyorum

Geçiçidir ya bence insternette bi yazı okumustum işte anneler 2-3 gün bebek memede ağlayınca vs hemen meme reddi mi diye düşünüyorlar diye. Atak haftadasınızdır belki, dikkatli artık çabuk dağılıyor ondandır. Bu ara sarımsaklı yoğun şeyler tükettiyseniz sütünüzün tadı değiştirmiştir hemen ona yormayın bence

Yaa dogru ya gercekten sarimsakli bi corba icmistim o gunden sonra boyle oldu insallah biran once gecer

Biz 10 gun kadar kullandik 1 e 1 bucuk sf karistirdik.bizimkide agliyordu genelde kucagimda uyuttum uyuyunca verdik.bide bebegimde titreme yapti ventolin biz cok korktuk ilk basta yan etkisiymis sizdede olursa korkmayin
Canım çok teşekkür ederim. Uyusa kızım vereceğim ama uyumadığı için zor oluyor vermek. Bir de baya sürüyor hemen bitmiyor. Göze de gelmemesi lazımmış sanırım gözlerini kapatınca iyice ağlamaya başlıyor. 10 gün yıpranacak demek ki yavrum bir de canım cortair de kullandınız mı siz? Bize doktor onu da verdi ama doz olarak net konuşmadı çeyrek veriyorum kortizonlu olduğu için
Canım ne testi vereceksin? Ben de vereyim. Blok emzirmeyi denedim ben ama diğer göğsüm çok ağrıdı şişti, uzun süre yapamadım sağsam da yine aynı dertleri yaşadım ne yazık ki yatarak emzirmeyi denemedim ama orta kulak iltihabı yapıyor diye biliyordum ama ona yine bakayım. Bizim derdimiz şimdi bir de reflü ve hırıltı. Kesin tazyikten oldu sürekli boğazında kala kala bebeğimin ciğerine kaçmasın diye bronşlar kendini daralta daralta böyle oldu sen de dikkat et burnunda hırıltı varsa ciğerini de dinlet iyi bir dokyora gittipimiz doktor ciğerine bir cihaz tuttu öyle gördü hırıltıyı. Hava verdi şimdi bir de o derdimiz var inanılmaz ağlıyor veremiyoruz ama ne testi vereceğini anlayamadım hiperlaktasyon için test mi yapıyorlar?

Tek seferde kurtul bence. Tekrar tekrar çocuğun ağrısı sızısı olmasın
Her bebeğin zevki farklı olmakla birlikte oğluma sadece lansinoh ta biberob tutturabilmiştim. Bu sebeple kızıma da lazım olursa diye direkt lansinoh aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…