2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bezde kaç numaraya geçtiniz. Öyle çok tombik bi bebek de değil. Üst bacağı mi kalın ne bez hemen iz yapıyor. 4 numaraya geçsem abartmış mı olurum 😬

Kızlar bezde kaç numaraya geçtiniz. Öyle çok tombik bi bebek de değil. Üst bacağı mi kalın ne bez hemen iz yapıyor. 4 numaraya geçsem abartmış mı olurum 😬
Bugün 4 numara bez aldım 7-14 kilo mu ne yazıyor üzerinde. Sleepy kullanıyorum benim bebekte burda bahsediyorum iri bir bebek değil 3 numara sıkıyor bacaklarını bi acıyorum lastiği kızartmıs oluyor. Bende aldım hem erkek cocuklarınada sıkı bez kullanmayın diyorlar

Kızlarrrr yeni yılınız bebişlerinizle huzurlu sağlıklı mutlu olsun inşallah 🤍 Asel hanımdan yeniyıl kombini geç oldu ama 💕

Eklentiler

• E6B2CA57-0211-49DA-8AE3-8EEEE170462B.jpeg
    E6B2CA57-0211-49DA-8AE3-8EEEE170462B.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 111
yaa coraplari cikardik ayin 30 unda, 31 i sabahi yuzunde 4 cizik vardi 🥹 torpuluyorum ama genede cok ince oldugu icin tirnaklari , ciziyor kendini
İlk başta çiziyordu bizim kızda ama teyzesi alıştı yüzündeki çiziklere anne sütü sürdüm iz kalmadı çok şükür anne sütünden mi bilmiyorum ama

yaa coraplari cikardik ayin 30 unda, 31 i sabahi yuzunde 4 cizik vardi 🥹 torpuluyorum ama genede cok ince oldugu icin tirnaklari , ciziyor kendini
Kuzuşum çizse bile çıkarsan eldiveni sürekli kesersin tırnaklarını ben çizse bile sürekli kestim tırnaklarını bir süre sonra çizmedi hiç hatta bir aydır hiç olmadı maşAllah 🤩 gelişim açısından ellerini tanımaya başladığı için söylüyorum tabii her annenin kendi bileceği iş ama tavsiye sadece ☺️

Ben hiç eldiven takmadım canım, çok çizdi ama geçiyor. Özellikle emzirirken memene dokunması, kendini keşfetmesi için önemliymiş dokunma duyusu. Tabi anne yüreği sen de haklısın :)

Bugün 4 numara bez aldım 7-14 kilo mu ne yazıyor üzerinde. Sleepy kullanıyorum benim bebekte burda bahsediyorum iri bir bebek değil 3 numara sıkıyor bacaklarını bi acıyorum lastiği kızartmıs oluyor. Bende aldım hem erkek cocuklarınada sıkı bez kullanmayın diyorlar

Bende sleepy kullanıyorum. Aldım bi paket yarın deneyeceğim.

Bizim kızda da iz var ama beli rahat diye 2 yim halen. Geçmeli miyiz 3’e acaba ya 🧐

Canım ben iki numarayı çok az kullandım. Bir ile neredeyse aynıydı. Eğer iz yapıyorsa 3ü dene derim.

Valla ben molfix kullanıyorum 3 nunaradan 1 paket var elimde 112 li o birtiği gibi 4 e geçicem hatta külot beze geçicek bağlarken durmuyo sıpa :) pişman oldum 3 numarayı fazla almışım sanırım. Bizimde bacaklarda iz kalıyor ama geceleri kaka yapmıyor genelde o sebeple gece bezini takarken tandaki iç lastikleri yırtıyorum rahat etsin diye. Sık sık değiştiricem gündüzleri ki bitsin bir an önce kısacası abartmazsın iz varsa geç :)

Canım benim ya. Ah bu çaresizlik. Yavruların konuşma dilini anlayamıyoruz ki. Yavrum benim… inşallah bir an önce alışır memeye biberondan kurtulur ♥️

Öyle hurafeler okudum ki youtube da yazmışlar 🤪 bir ara inanır gibi olmadım dersem yalan olur 🤭 yarın kan testi vereceğim bu arada hiperlaktasyon durumu için. Prolaktin hormonuna filan bakılacak. Bu arada benim tsh hamilelikte 0lanmıştı ilaç kullanıyordum, geçenlerde kan verdim aile hekiminde. Gene 0 olmuş ilacı bırakınca. Tiroid bezinin hızlı çalışması demek bu, o da hiperlaktasyonı tetiklermiş. 🤦🏻‍♀️ Gene ilaç kullanacağım sanırım.
Canım hiperlaktasyonu araştırırken bu mesajına denk geldim, malum gaz yüzünden çareler arıyorum. Prolaktin ve hiperlaktasyon testleri için kadın doğuma mı gittin?

L Livinta canım geriye dönük mesajları gördükçe seninle ortak dertlerimiz çoğalıyor. Bebeğinde gaz sorunu, emerken boğulma, memeyle kavga, meme almama gibi sorunlar varmış sanırım. Ben de bugün hiperlaktasyon sorununu izledim youtube dan hep. Bunların hepsi bende de var, hiperlaktasyon olan kişilerin bebeklerinde gaz çok oluyormuş. Ben test vereceğim yarın randevu alıp, bugünden itibaren de blok emzirmeye başlayacağım. Aslında yatarak emzirin de demişler ama beceremedim. Sen de youtube da video izle istersen, belki çaremiz budur 🙏

Kuzuşum çizse bile çıkarsan eldiveni sürekli kesersin tırnaklarını ben çizse bile sürekli kestim tırnaklarını bir süre sonra çizmedi hiç hatta bir aydır hiç olmadı maşAllah 🤩 gelişim açısından ellerini tanımaya başladığı için söylüyorum tabii her annenin kendi bileceği iş ama tavsiye sadece ☺️

Ben hiç eldiven takmadım canım, çok çizdi ama geçiyor. Özellikle emzirirken memene dokunması, kendini keşfetmesi için önemliymiş dokunma duyusu. Tabi anne yüreği sen de haklısın :)
oyun oynarken , biz yanindayken fln aciyoruz surekli ama uyuyacagi zaman takiyoruz tekrar .
Zaten uyuyacagi zaman yada uyanacsgi zaman yuzunu elliyor yoksa eli yuzune gitmiyor genelde

Merhaba Ekim anneleri ben Kasım anneleri grubundan geliyorum ama aslnda bir Ekim annesiyim erken doğum malum :KK43: Alışkanlık olarak o grupta devam ettim,size sorum şu olacak bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor 3.aya girmek üzere oğlum artık azalması gerek diyr düşünüyorum Kasım annelerinde genelde çok daha az yapıyorlarmış bebekleri biraz tedirgin oldum da 😒

Merhaba Ekim anneleri ben Kasım anneleri grubundan geliyorum ama aslnda bir Ekim annesiyim erken doğum malum :KK43: Alışkanlık olarak o grupta devam ettim,size sorum şu olacak bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor 3.aya girmek üzere oğlum artık azalması gerek diyr düşünüyorum Kasım annelerinde genelde çok daha az yapıyorlarmış bebekleri biraz tedirgin oldum da 😒

Anne sütü mü alıyor yoksa mama mı. Bizde 9 gün sonra 90 günlük olcaz artık hem mama hem anne sütü alıyor günde 3-4 kez yapıyor bunun 2 si dolu dolu oluyor

X