2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amin canım Buna hamdolsun diyorum. Yüz üstü yatıramiyorum yan zaten yaramıyor. Sırt üstü pozisyonunu korumalıymışız.
Sürekli mi böyle sanırım üstünü altını değiştirirken cıkarıp tekrar mı takıyorsunhz.kaç gün kalacak böyle Rabbim şifa versiin

Sürekli mi böyle sanırım üstünü altını değiştirirken cıkarıp tekrar mı takıyorsunhz.kaç gün kalacak böyle Rabbim şifa versiin
Sadece banyo yaparken çikaricaz onu da sık yaptırmayın dedi doktor. Altını değiştirmek bile öyle zor ki. Bir ay kullanıp kontrole gidicez sonrası duruma göre belli olur sanırım. Ama araştırdığımda göre bir ayda etkili bile olsa tedbiren ekstra bir ay daha takiliyormus.

Sadece banyo yaparken çikaricaz onu da sık yaptırmayın dedi doktor. Altını değiştirmek bile öyle zor ki. Bir ay kullanıp kontrole gidicez sonrası duruma göre belli olur sanırım. Ama araştırdığımda göre bir ayda etkili bile olsa tedbiren ekstra bir ay daha takiliyormus.
Düzelsinde insallah bir süre onada sizede zor olacak işte. Zaten kış ayındayız o durusun bi ayarı vardır gerekirse ılık suyla silersin cocugu

Kızlaar hadi konu dağıtalım bu akşama nasıl sofralar kuracaksınız bakalım neler yapıcaksınız :)
Ahh geçen sene rakı tokuşturuyodum bu sene çaya talim 🙈 ben oğlumda birlikte kız uyudukça hazırlıklar yapmayı planlıyorum hatta video çekerek ve düzenleyerek kolaj yapıcam becerebilirsem bakalım 😀
Ay ben anca girebildim . Ikk defa Hindi yaptim baya guzel oldu. 🥰
Ortamlara şu şekil girişimiz var 😍😂💃🏻
Burada tanıdığım kalbi ve eminim kendisi çok güzel kızlar bu yıl yavrularımızla yeniyılı karşılayacağız kuzulardan bir öpücük benim için alın 😘 Yanımda olduğunuz her an için teşekkürler 😍
Ayrıca benim gibi bugün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun 🍾
Mutlu senelere canim 🥰
Spicelover Spicelover kuzumm sizin orada durumlar nasıl geçen haberde gördüm evler buz tutmuş 🥹
Biraz new year fotosu at oralardan içimiz açılsın 😍 Hele New Yorkta olan varsa çok daha makbule geçer 😂 Kafeinsiz kahvemi içerken bakarım 🥲😂
canim biz evdeyiz burda amerika givi bi ruh yok zaten .
Amerika sinirina yakin yerler cok etkilendi. gecen hafta karli ve -12 leri gordum bende burda ilk defa ama sonra bir yagmur yagdi iki gun boyunca , kar mar kalmadi
ben de annemdeyim 🥴 herşeyi o hazırladı sağolsun♥️ tek yaptığım topik yapmak oldu 😁 kendisi Ermeni mezesi olup en sevdiklerimdendir 🤣 hey gidi içki 😗 özledim ben de 😴
ben bir kqdrh sarap ictim valla
Herkese iyi seneler kızlar. Biz de böyle giriyoruz yeni yıla 😥😥
oh kuuzm ya kiyamam , gecicek buda, tez zamanda gecsin 🙏🏼

Oğlumun ısrarları ile arada video paylaşıyoruz :) yılbaşı hazırlığımız 🥰

oo hemen kanalini takip edeyim kucuk asçımızın🥰

Biz daha 1.5 saat once yeni yila girdik 🙈 geriden geliyoruz .

Saglikli mutlu seneler diliyorum herkese 🥰

Eklentiler

• 01772645-FC0F-4923-9E9A-1A46F9475415.jpeg
    01772645-FC0F-4923-9E9A-1A46F9475415.jpeg
    135,9 KB · Görüntüleme: 100
İnşallah 1-2 ayda kurtulur gider yavruşum benim 🤗

Kızzzlarr yeni yılınızı kutlarım 🤩
Taşınma tadilat 1 göz odaya tıkıldık kaldık 2 güne taşınacağız dedik 1 haftayı geçti taşınamadık henüz 😅
Herkes nasıl yetişemedim 10 sayfayı geçti okuyamadım valla
Y Ygmr37 sizin fotoyu gördüm kuzum geçmiş olsun hiç düzelme olmamış mı nolmuş anlamadım 😪

Kızlar hepimize mutlu, bebelerimizle beraber sağlıklı yıllar diliyorum. Ve bir şey soracağım, bebesine ventolin hava veren var mı? Doktor sulandır dedi bana ama net konuşmadı kızım da çok ağlıyordu o sırada içinde yazıyordur diye soramadım ben de. Nasıl kullandınız? Ben 1 ml ventolin 1 ml serum fizyolojik karıştırdım ama kızım o kadar ağladı ki günde 3 kere nasıl yapıcam bilemiyorum 😔 sizler kullandıysanız nasıl kullandınız acaba?

Taşınma tadilat 1 göz odaya tıkıldık kaldık 2 güne taşınacağız dedik 1 haftayı geçti taşınamadık henüz 😅
Y Ygmr37 sizin fotoyu gördüm kuzum geçmiş olsun hiç düzelme olmamış mı nolmuş anlamadım 😪
Sizinde yeni yılınız kutlu olsun canım. Yeni bir yıl yeni bir düzen olacak sizin için. Maalesef canım. Ölçüm farkından midir bilmem ama açı artmış hatta. Doktor çift bez tedavisi diye birşey yok dedi. Özelde boşuna bir ay kaybettik yani.

Biz daha 1.5 saat once yeni yila girdik 🙈 geriden geliyoruz .

Saglikli mutlu seneler diliyorum herkese 🥰
Çok tatlıı 😍
Kızlar tümm bebeklere bayıldım. Allah hepsinin bahtını güzel eylesin. Harika yıllar bizlerin olsun. Hasta olan yavrulara şifa sağlığı yerinde olana bol uyku getirsin yeni yıl 😊 Bunlar da benim kuzularım ellerinizden operler ♥️

Çok güzeller bahtları hep açık olsun insallah 🙏🏻♥️

Kızlar hepimize mutlu, bebelerimizle beraber sağlıklı yıllar diliyorum. Ve bir şey soracağım, bebesine ventolin hava veren var mı? Doktor sulandır dedi bana ama net konuşmadı kızım da çok ağlıyordu o sırada içinde yazıyordur diye soramadım ben de. Nasıl kullandınız? Ben 1 ml ventolin 1 ml serum fizyolojik karıştırdım ama kızım o kadar ağladı ki günde 3 kere nasıl yapıcam bilemiyorum 😔 sizler kullandıysanız nasıl kullandınız acaba?
Biz 10 gun kadar kullandik 1 e 1 bucuk sf karistirdik.bizimkide agliyordu genelde kucagimda uyuttum uyuyunca verdik.bide bebegimde titreme yapti ventolin biz cok korktuk ilk basta yan etkisiymis sizdede olursa korkmayin

Bende çarşamba günü taşındım ama bi sor nasıl taşındım 😅 Bebekle iki eşya kolileyip 40 dk emzirme seansı derken sinir krizleri geçirdim çok zordu. Allah seni de kurtarsın bir an önce. Kolaylıklar diliyorum.
Alerji günlüğünden selam kızlar. Biz alerji doktoruyla eleye eleye en son kuruyemişlere kadar geldik. Önce süt ürünleri ve dana eti, sonra yumurta, sonra tahin-susam, sonra buğday ve glüten derken şimdi ceviz badem gibi şeyler de yasak 😁

Büyük kızımda bu şekilde ilerledik ve bence çok zaman kaybettik. Ama tabi insan alerjisi olmayan besinden eksik kalmak istemiyor. Bu kızımda tüm alerjenleri kestim ufak ufak ekliyorum. Elimde 9-10 kalem besin var ama en azından kızım huzurlu. İnşallah en az hasarla ve en kısa sürede kurtuluruz bu illetten.

X