2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Günaydın annişler :)) kullandığınız güzel bir gebelik takip programı var mı? Ben bi happy mom mu indirdim
Happy moms ile birlikte Hamilelik + ve dr Banu çiftçi nin uygulamalarını indirdim gelişmeleri sürekli takip ediyoruz eşimle, bebelerin 3 boyutlu görünümlerini fır fır döndürüp inceliyoruz
Güzel haberler bekliyoruz

Progestan ve Proluton Depot iğnelerini kullanıp iğne sonrası titreme aşırı üşüme yaşayan var mı?
Resmen tırnaklarım morarıyor üşümekten. 1 saatten fazla bu şekilde üşüyerek geçiyor, sonrasında da kendime geldikten sonra da uyku bastırıyor ve uyuyorum. Ne eğlenceli bir akşam ritüeli

Hmmmm ya sen böyle diyince bi farkındalık geldi. Yatarken kullanıyorum progestanı. Ve uyumadan bazen üşümekten sıtmalanıyorum eşim sarılıyor öyle uykuya dalabiliyorum.ısınamıyorum sanırım.
İğneden emin değilim haftada 1 olduğu için iğneye çok dikkat etmedim ama edeceğim

Ben de önce çok anlam veremedim ama 2 iğne yediğim akşamları daha da şiddetli bu durumu yaşayınca artık işkillenmeye başladım. Bu yan etkiyi yaşayan çok yok sanırım internette bakındım da biraz.
O zoraki uykuya dalabilme hele üşüme yüzünden ne zor. Sonrasında da ateş basma seansı var :)

senin için özellikle dikkat edeceğim.
Kaç mg progestan kullanıyorsun sen ? Ben 200 mg fitil günde 1 kere, haftada 1 de 500 mg proluton iğne yaptırıyorum. Doktorum buna bile seni yüksek doz başlattık dedi. Sanırım fitilin farklı mg boyutları varmış

Lunitus yani fitil günde 2 kere toplam 200 mg, progestan iğne her gün 50 mg, 5 günde bir proluton depot 500 mg.
Sana göre baya yüksek dozlardayım ben

Lunitus yani fitil günde 2 kere toplam 200 mg, progestan iğne her gün 50 mg, 5 günde bir proluton depot 500 mg.
Ya bana ne kadar çok kullandırıyormuş. Her gün 500lük proluton depot ve progestan 200lük fitilden 2şer tane sabah öğlen akşam. Demek ki ondan ben sürekli uyku alemindeyim

Günaydın kızlar aranizda vajinal yanma kızarıklık batma kaşıntı gibi şikayetleri olan var mi? Doktorum fitil ve krem verdi ama kullandiktan sonra su gibi akıntı gelmeye başladı. Cidden bir rahat nefes almak istiyorum artik her hafta kendimi doktorun yaninda buluyorum.

Evet öyleymiş tüp bebek olduğu için mi bu şekilde uygun gördü doktor? Günlük iğne mi Allah yardımcın olsun bi de cok yoğun bir yapısı var valla zor bir iğne
Ya bana ne kadar çok kullandırıyormuş. Her gün 500lük proluton depot ve progestan 200lük fitilden 2şer tane sabah öğlen akşam. Demek ki ondan ben sürekli uyku alemindeyim
Ohoo benim doktor yüksek dozun anlamını bilmiyo herhalde . Bol bol dinlendir vücudunu sen de güzel anne ben uykum gelir gibi olunca hemen kapatıyorum gözleri

Hiç direnemiyorum ki sabah bebek gibi erkenden kalkıyorum sonra bir kaç saatte bir uyuyorum akşam da 9-9.30 dedin mi gidiyorum ben eskiden gece kuşuydum

Merhaba kizlar bende yarın doktora gıdecegım ilk defa 6+4 olcak inshallah kalbınıde duyarız ve bir mi ikizmi bakalım ınshallah hersey yolundadır yarın yazarım yine cok heycanliyim
ay nolur bakınca yaz. Bende 6+4 te gideceğim ama erken mi gidiyorum kalp için diye tedirginim. sen duyarsan insaşşla benimde duyulur. Haberlerini bekliyorum canım

Çok geçmiş olsun.Cinsel ilişki serbest mi sizde?
Serbest ise korunmanızı tavsiye ederim herhangi bir enfeksiyona karşı çok açığız zaten.
Biz tuvaletleri bile ayırdık
Hiç direnemiyorum ki sabah bebek gibi erkenden kalkıyorum sonra bir kaç saatte bir uyuyorum akşam da 9-9.30 dedin mi gidiyorum ben eskiden gece kuşuydum
Ay ben de öyleydim günde 2 öğle uykusu çekiyorum kısa da olsa
ay nolur bakınca yaz. Bende 6+4 te gideceğim ama erken mi gidiyorum kalp için diye tedirginim. sen duyarsan insaşşla benimde duyulur. Haberlerini bekliyorum canım
Canım ben de 6+2 de duydum kalbi geç döllenme değilse bir de doktorun cihazı iyiyse duyarsınız karından muhtemelen

Çok geçmiş olsun.Cinsel ilişki serbest mi sizde?
Serbest ise korunmanızı tavsiye ederim herhangi bir enfeksiyona karşı çok açığız zaten.
Biz tuvaletleri bile ayırdık
Yok canim ne iliskisi doktor direk yasakladi lekelenmem olduğu için. Nerdeyse üç aydır tık yok. Ama ben çalıştığım ve akintim lekelenmem çok olduğu için günlük ped kullandim ki normalde de cok alerjik bir yapım var çok sık degistirmeme rağmen ona bagliorm bu enfeksiyonu. Bide ogretmenim okulda hijyen çok da iç açıcı değil maalesef. Sık gitmemek için de az su içip tutuyordum ne yalan soylim. Şimdi de bir haftadir cekiorm acısını. Ama beni asıl endişelendiren o su gibi akıntı allah korusun bebişin sıvısı değildir inşallah

Ya canım benim az su içme aksine çok içmen lazım. Rahim büyüdüğü için baskı yaptığından tamamen boşaltamazmışız ve bir miktar idrar birikirmiş kanallarda. Bekleyen idrar da enfeksiyona sebep olurmuş. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonunun çok fazla yaşanma sebebi buymuş. Çözümü de çok su içip sürekli sirkülasyon yaratmak.
Günlük pedi sık değiştirip peçete kombinasyonu dene bi istersen. Benim günlük ped yeterli gelmiyor bu şekilde yapıyorum.
Çok zor temizliğine daha fazla dikkat etmelisin maalesef okul ortamı
Fitil su gibi akıntı yapabiliyor burda bi çoğumuz muzdaribiz bu dertten. Ama bence bunu doktorunla görüş, devlet acilden de o sıvının ne olduğuyla alakalı test yapılıyor diye duydum. İşini şansa bırakma için rahatlamış olur en azından.
Rabbim tüm gebelerimizi korusun

Ah amin amin canim peçete kullaniorm hatta eşimin pamuklu atletlerini kurban edebilirim utuleyip kullanicam bi süre okuldayken. Bugün doktoruma gidicem mutlaka içim rahat etmior bu şekilde hem belki idrar testi ister enfeksiyon varsa antibiyotik başlatir. Çok teşekkürler cevabin için. Yalniz olmadığımi görmek rahatlatti. Adim eserekli gebeye cikti

Her gün proluton mu vuruluyorsun? Allah yardımcın olsun ben her 5. günün sonunda hareket dahi edemiyorum çok acıyor yahu.
Evet proluton çok ağır iğne, çok uyuşukluk yapıyor insanda.

Kızlar 6+6yim bugün kontrole gittik bebek oluşmaya başlamış ama kalp atışını duyamadık. Devlete gidiyorum. Devletin cihazları eski olduğu için olabilir mi? 7 haftadan sonra duyan var mı?

Bu anlattığını bilmiyordum. Ben 2lt kadar su içiyorum yetersiz mi acaba bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…