• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bu arada burada konuştuğum benim gibi bulantısız belirtisiz gebelik geçirenler vardı benim gibi tedirgin olan, bugün doktora söyledim bende hiçbir şey yok gebeliğe dair diye ve güldü ne güzel işte şanslısın olsa suç olmasa suç dedi🤣
Göğüs hassasiyetimde olmasa hamile olduğumu unutcam resmen 🙈

Göğüs hassasiyetimde olmasa hamile olduğumu unutcam resmen 🙈
benim o da hafifledi bugün bebeği görünce şaşırdım resmen🙈😂 2 3 gündür tek taraflı kasık gerilmesi oluyor bazı hareketlerimde sadece, sanırım o da rahim büyüdüğü için kaslar geriliyormuş.

arkadaşlar bu arada burada konuştuğum benim gibi bulantısız belirtisiz gebelik geçirenler vardı benim gibi tedirgin olan, bugün doktora söyledim bende hiçbir şey yok gebeliğe dair diye ve güldü ne güzel işte şanslısın olsa suç olmasa suç dedi🤣
Ben 3+3 te pozıtıfı gördüm sonra ağzımın tadı bozuldu bı kaç gün başkaca belırtı yok. Ne bı mıde bulantısı ne de aşerme 😀 annemde de olmamış bende de olmayacaksanırım çok şükür 🙏🏻

benim o da hafifledi bugün bebeği görünce şaşırdım resmen🙈😂 2 3 gündür tek taraflı kasık gerilmesi oluyor bazı hareketlerimde sadece, sanırım o da rahim büyüdüğü için kaslar geriliyormuş.
Bende 2 gündür kasık ağrımın biraz arttığını hissediyorum ama araştırdım normalmiş o kadar olsun artık dedim 😂🙈

Ben 3+3 te pozıtıfı gördüm sonra ağzımın tadı bozuldu bı kaç gün başkaca belırtı yok. Ne bı mıde bulantısı ne de aşerme 😀 annemde de olmamış bende de olmayacaksanırım çok şükür 🙏🏻
bende 3+3 te öğrendim tüp bebek olduğu için erken öğrenmişiz biz😇benim öğrendiğim gün ve sonrası 3 gün göğüs sızlamalarım aşırı ve kasık ağrılarım olmuştu sonra geçti şimdi bir şey yok benim annem 5 tane doğurmuş ama ben de hiç sıkıntı çekmemiş bakalım inşallah bebişte bana benzemiştir😅

Midem çok kötü yanıyor geçmiyor daha bebisi bile görmedim 🤭😊 bu nedir böyle ayy hamileliklerim zor geçiyor benim 9 ay çekiyorum ama bu kadar erken başlamamıştı perişan oldum bugün 😭

Kızlar bu arada ben üzerine regli görüyorum ve belim çok ağrıyor sizinde bel ağrınız var mı yoksa kanamamdan dolayı mı benim belim çok ağrıyor.
Benim de çok yoğun oluyor merak etmeyin . Ard arda iş yaptığımda, fazla bulaşık yıkadığımda, yürüdüğümde ve merdiven çıktığımda bel ağrım artıyor ve sanki tüm sırtıma vuruyor. Dinlenmekten başka çaremiz yok şu an için.

Valla bugün kanama ve ya kahverengi lekelenme yaşayan arkadaşlarımı çok daha iyi anladım o korku çok değişik evet aslında zaten sağlıklıysa bizimle kalacak yavrularımız ama size tek tavsiyem var ben artık bunu yapıcam asla google dan bir şey bakmıcam ve herkesin hikayesini kendimle birleştirmicem bu beni çok yormaya başladı. Nifty testinin sonucundan sonra artık stressiz bir hamilelik yaşamak istiyorum bugün kahverengi çamur gibi lekelenmem ve pıhtıdan sonra asla googledan bakmamayı öğrendim.

Ben 5+6 da gıttı kese gördüm sadece doktorum 14 marta randevu verdı hem bebek hem kalp atışı için umarım hersey yolundadır
Icini ferah tut canim ne kadar dusunursen okadar stres oluyor insan dusunmemeye calis rabbim buyuktur hepimizin yavrularini korusun insallah guzel gunler bekliyor bizleri 🙏❤️

Gecmis olsun canim
Valla bugün kanama ve ya kahverengi lekelenme yaşayan arkadaşlarımı çok daha iyi anladım o korku çok değişik evet aslında zaten sağlıklıysa bizimle kalacak yavrularımız ama size tek tavsiyem var ben artık bunu yapıcam asla google dan bir şey bakmıcam ve herkesin hikayesini kendimle birleştirmicem bu beni çok yormaya başladı. Nifty testinin sonucundan sonra artık stressiz bir hamilelik yaşamak istiyorum bugün kahverengi çamur gibi lekelenmem ve pıhtıdan sonra asla googledan bakmamayı öğrendim.
Gecmis olsun canim konuya malesef asinayim iki gebeligimdede kanamam olmustu ama buna bagli bir dusuk yasamadim neyse anlatip seni uzmiyim nifty testi nedir biraz acarmisin konuyu

Gecmis olsun canim

Gecmis olsun canim konuya malesef asinayim iki gebeligimdede kanamam olmustu ama buna bagli bir dusuk yasamadim neyse anlatip seni uzmiyim nifty testi nedir biraz acarmisin konuyu
Çok sağol canım benim doktorda artık ben bir şey olcağını sanmıyorum kesenin yeride çok güzel bebekte önde gidiyor dedi hiç kanama alanı yokmuş.nifty fetal dna diye geçiyor aminiyosentezin koldan kan alınan cinsi. %99 doğru sonuç gende olan 70 hastalıktan fazlasına bakılıyor sadece down filan değil işte bu hastalıklara bağlı organlarda oluşabilecek bir hastalık var mı filan bende 21 martta yaptırcam

Benim doktorum sebzeyi meyveyi iyi yıkayıp ye dedi. Dışarda ki salatalar vs nasıl yıkanıyor bilmiyoruz o yüzden bence onları tüketme. birde doktorum bana ilk 3 ay normal beslendiğin gibi beslen bebeğe hiç bir etkisi yok ilk 3 ayın dedi. Benim ilk gebeliğim ama çalıştıgın yerde gbe olan arkadaşlarım evde sandvic hazırlıyordu işe gelirken. Kavanozda yoğurt getiriyorlardı. Evde yapılmıs nohutlu salata yanında 1 dilim ekmek tüketiyorlardı.
Ay bende istemesemde yiyorum sürekli bi acikma hali:( inşallah çok kilo almayız bebise gider

Ben Google’dan hiç bakmadım sadece buradan tecrübeli arkadaşlara danıştım. Farklı yerlere gidince birsürü hikaye oluşuyor. Bazı arkadaşlar umut oldu diyebilirim. İnsan bir aksilik yaşadığında ister istemez araştırıyor maaleeef. Cumartesi regli oldum hala kanamam devam ediyor arada parça parça geliyor her defasında düştü diye korkuyorum bakıyorum hep incelemeye çalışıyorum. Yani öyle karışıkk şeyler bugün biraz doktor rahatlattı beni ama kalp atışını duymadan insan oh be diyemiyor bizler için gerçekten de ilk 3 ay çok ama çok önemli. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah 🙏 en güzel haberlerimizi paylaşalım buradan doğum haberleri alalım inşallah 🙏 💐💙

Kızlar 6+5im sanki adet olacak gibi ağrım oldu bu akşam. Adetin ilk günü gibi şiddetli ağrı. Normal mi sizde de var mı?

Kızlar 6+5im sanki adet olacak gibi ağrım oldu bu akşam. Adetin ilk günü gibi şiddetli ağrı. Normal mi sizde de var mı?
Bugün adet günün falan olabilir mi vücut hafızası varmış hamile olsan bile adet zamanı ağrı yaparmış yengem de çok yaşamış onu her ay . Ve kan lekelenme falan var mı şimdi geçti mi ağrın

Back