• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet beybisi 1 ay sonra çağırdı, 10. Haftaya denk geliyor fakat benim ruh sağlığım bozulmak üzere, gündüzleri yetmezmiş gibi her gece rüyamda da bebeğim hayatta mı değil mi düşünüyorum, kontrole falan gidiyorum, sıyırmak üzereyim. 🥺

Bu kadar stres ne bebeğe ne sana iyi gelir ama. Doktorun her şey yolunda diyorsa ona güvenip. Hareketlerimize dikkat edip bol bol dinlenip bu süreci atlacağız. İçini ferah tut 🙏🏻

Ben de öyleyim kuzucum rabbim içimizi ferahlatsın 🙏🏻
Güzel düşün ama bak bildiğim kadarıyla büyük sıkıntıların yok bulantı haricinde öyle düşün. Ben bebişle konuşuyorum cok iyi geliyor 🙈
Yavrum benim en büyük sıkıntım, ilk gebeliğimde 2 hafta ölü bebek taşımış olmam, üstelik bütün belirtilerim devam ediyordu.

Bu kötü tecrübe yüzünden her an hayatta olup olmadığını bilmek istiyorum, ümitsizliğe kapılıyorum. Elimde değil.:KK42:

Bulantı için ilaç kullanan var mı arkadaşlar faydası var mı? çok fenayım😣

Bende progeston kullanıyorum kızlar niye donuyorum diyordum ki üşümem normalde hiç gecede hala sıcak basıyor 🤰🏻😂 Çok iştahlıyım kocaman olucaz doğurana kadar herhalde 😵‍💫

Son düzenleme:
Haftaya gideceğim bende 6+0da kalp atışı duyan var mı öncekinde duymuştum ben ama sonraki hafta kalbi durdu çok korkuyorum o yüzden nasıl olacak diye her bebek aynı değil diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum rüyamda kalbi durdu düşük için iğne vuracağız falan diyorlar yürüyüş yapıyorum sürekli ferahlamak için 😔 başka önerileriniz var mı siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu kötü düşüncelerle ?

Yavrum benim en büyük sıkıntım, ilk gebeliğimde 2 hafta ölü bebek taşımış olmam, üstelik bütün belirtilerim devam ediyordu.

Bu kötü tecrübe yüzünden her an hayatta olup olmadığını bilmek istiyorum, ümitsizliğe kapılıyorum. Elimde değil.:KK42:
Biliyorum okumuştum bunu :( allahım esirgesin hepimizi. Bir daha yaşatmasın sana da inşallah 🙏🏻

Ama şöyle düşün. Bu bambaşka bir gebelik. Sağlıklı bir evlat. Başka olumsuzluklar yaşamıyorsun bu gebeliğinde. Allah’ın izniyle sürecin güzel ilerliyor🙏🏻
Bu bilinmezliğin sonucu güzel çıkacak inşallah bu şekilde düşün 💖

Bu kadar stres ne bebeğe ne sana iyi gelir ama. Doktorun her şey yolunda diyorsa ona güvenip. Hareketlerimize dikkat edip bol bol dinlenip bu süreci atlacağız. İçini ferah tut 🙏🏻
Gün içerisinde engel olmaya çalışsam da sabaha kadar rüyalarımda yiyip bitiriyorum kendimi.🥺
Biliyorum okumuştum bunu :KK43: allahım esirgesin hepimizi. Bir daha yaşatmasın sana da inşallah 🙏🏻

Ama şöyle düşün. Bu bambaşka bir gebelik. Sağlıklı bir evlat. Başka olumsuzluklar yaşamıyorsun bu gebeliğinde. Allah’ın izniyle sürecin güzel ilerliyor🙏🏻
Bu bilinmezliğin sonucu güzel çıkacak inşallah bu şekilde düşün 💖
İnşallah inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz, şu süreci bir an önce atlatsak en hayırlı şekilde.🥲❤️

Prilam. Benim bulantılarım çok fazla, o yüzden işe yaramıyor pek ama faydasını görenler var bebeğim.
Hamile kadınlar için üretilmiş bir ilaç, rahatlıkla kullanabilirsin.

Doktor bana prilam verdi. uyumadan önce aç karnına 2 tane içiyorum. gün içinde içme çok sersem yapıyor uyku yapıyor dedi. gece içmeme rağmen gündüz 11e kadar kendime gelemiyorum sabah 8de işe gidiyorum fakat zor uyanıyorum. ilaçtan sonra bulantım eskiye göre hafifledi fakat hala azda olsa var.

Prilam. Benim bulantılarım çok fazla, o yüzden işe yaramıyor pek ama faydasını görenler var bebeğim.
Hamile kadınlar için üretilmiş bir ilaç, rahatlıkla kullanabilirsin.
Benimde çok fazla o yüzden işe yaramayacağını düşünüyorum. Bulantı neyse de yemek yiyemiyorum bu böyle devam ederse yandık😣

Doktor bana prilam verdi. uyumadan önce aç karnına 2 tane içiyorum. gün içinde içme çok sersem yapıyor uyku yapıyor dedi. gece içmeme rağmen gündüz 11e kadar kendime gelemiyorum sabah 8de işe gidiyorum fakat zor uyanıyorum. ilaçtan sonra bulantım eskiye göre hafifledi fakat hala azda olsa var.
Kusmaların oluyor mu peki? Bulantıya da razıyım kusmalar mahvetti beni. Sanırım bende alıcam ilacı ama çok fayda etmediğini duydum o yüzden boşuna almasam mı diyorum

Kusmaların oluyor mu peki? Bulantıya da razıyım kusmalar mahvetti beni. Sanırım bende alıcam ilacı ama çok fayda etmediğini duydum o yüzden boşuna almasam mı diyorum
6+6yım bugün kusma hiç olmadı tüm gün süren bulantı oluyor sadece. sana göre 1 hafta geriyim ben sanırım. haftaya benimde kusmalarım başlar mı acaba :( geçen hafta nasıldın sen? prilam olmasa ben günlük hayatıma devam edemezdim. bulantım başladığı günden beri prilam içiyorum.

Uyuyunca bulantı yok zaten bende tüm gün yatıyorum uyanınca direkt kusma😣
Ne yesem kusuyorum, elma leblebi kraker artık hiçbişey midemde durmuyor. Ağzımda hep acı bir tat. Asla yemek yiyemiyorum. Ancak tek öğün karbonhidrat. Bugün prilam başladık günde üç tane. Bakalım fayda edicekmi

6+6yım bugün kusma hiç olmadı tüm gün süren bulantı oluyor sadece. sana göre 1 hafta geriyim ben sanırım. haftaya benimde kusmalarım başlar mı acaba :KK43: geçen hafta nasıldın sen? prilam olmasa ben günlük hayatıma devam edemezdim. bulantım başladığı günden beri prilam içiyorum.
Benim 5. Haftadan beri bulantı var 7. Haftaya girdikten sonra da kusma başladı. Bulantıya razıydım şimdi herşey daha fena 🥲

Ne yesem kusuyorum, elma leblebi kraker artık hiçbişey midemde durmuyor. Ağzımda hep acı bir tat. Asla yemek yiyemiyorum. Ancak tek öğün karbonhidrat. Bugün prilam başladık günde üç tane. Bakalım fayda edicekmi
Ben çok zorlanıyorum bir de kusarken aç karna sabahları bebikoma bişey olur diye korkuyorum🥲

Benim 5. Haftadan beri bulantı var 7. Haftaya girdikten sonra da kusma başladı. Bulantıya razıydım şimdi herşey daha fena 🥲
Bebeğim bu arada, bulantıya faydası yok ama kusma konusunda iyi bir ilaç. Ben her gün kusuyordum bu ilaç sayesinde iki üç günde bir kusma oluyor ama bulantım hiç azalmadı. Sen bulantıya razıyım diyorsan al hemen.😅

Back