• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bugün adet günün falan olabilir mi vücut hafızası varmış hamile olsan bile adet zamanı ağrı yaparmış yengem de çok yaşamış onu her ay . Ve kan lekelenme falan var mı şimdi geçti mi ağrın
Hayır adet günüm değil. Pembe bir iki damla leke oldu dün ve bu akşam çok azdı farketmeyebilirdim. Hala ağrım var. Yarında olursa doktora gideceğim. Aslında hiç lekelenmemde olmamıştı 6 haftadır bende anlamadım.

Sanırım duyurmak doktorlara bağlı benimki 6+3 TE duyurmadi 😂 haftaya cuma falan gel dedi bu cumartesi falan gidicez 8+0 oluyor o zamana
Evet, mesanem sıkışık olmadigi için karından görünmesi zordu, vajinal baktı. Duyduk çok şükür, yeni atmaya başlamış ama kalbi ya dün ya bugün demisti☺️ hatta ben alttan bakmasaniz felan dedim birşey olmaz görelim net olarak dedi 😅

Hayır adet günüm değil. Pembe bir iki damla leke oldu dün ve bu akşam çok azdı farketmeyebilirdim. Hala ağrım var. Yarında olursa doktora gideceğim. Aslında hiç lekelenmemde olmamıştı 6 haftadır bende anlamadım.
Bence ne olur ne olmaz git olmasa da ya da numarası varsa yaz çünkü bende de çok çok hafif lekelenme olmuştu ama benimki mantar enfeksiyonundan kaynakliydi , eğer en ufak lekelenmen olursa bekleme gel demişti bana bence sende bı git ya da yaz. Dün bugün iş falan mı yaptın kendini zorladın mi yürüdün mu ya da bunlar da etkilemiş olabilir
Evet, mesanem sıkışık olmadigi için karından görünmesi zordu, vajinal baktı. Duyduk çok şükür, yeni atmaya başlamış ama kalbi ya dün ya bugün demisti☺️ hatta ben alttan bakmasaniz felan dedim birşey olmaz görelim net olarak dedi 😅
Hee vajinal bakınca duyuluyor doğru benimki karından di vajinal bakmayı tercih etmiyor sanırım hamilelikte karından bakıyor bende hiç tuvalete sıkışık olmuyorum arıyor duruyor 😂😂😂😂

Bence ne olur ne olmaz git olmasa da ya da numarası varsa yaz çünkü bende de çok çok hafif lekelenme olmuştu ama benimki mantar enfeksiyonundan kaynakliydi , eğer en ufak lekelenmen olursa bekleme gel demişti bana bence sende bı git ya da yaz. Dün bugün iş falan mı yaptın kendini zorladın mi yürüdün mu ya da bunlar da etkilemiş olabilir

Hee vajinal bakınca duyuluyor doğru benimki karından di vajinal bakmayı tercih etmiyor sanırım hamilelikte karından bakıyor bende hiç tuvalete sıkışık olmuyorum arıyor duruyor 😂😂😂😂
Yok iş yapmadım kendimi yormadım. İnşallah bir sıkıntı olmaz 🙏 yarın soracağım

Benım de karından baktı sadece kese gördük . O panikten evet sıkışığım hadı bakalım artık dedı ama bebısı gıremedık Vajınal bakmayı doğru bulmuyorum dedı . Kese boyutu çok iyi vajınal baksak görürüz kalp sesını duyarız ama 2 hafta sonraya artık dedı

Benım de karından baktı sadece kese gördük . O panikten evet sıkışığım hadı bakalım artık dedı ama bebısı gıremedık Vajınal bakmayı doğru bulmuyorum dedı . Kese boyutu çok iyi vajınal baksak görürüz kalp sesını duyarız ama 2 hafta sonraya artık dedı
Aramızda 1 hafta falan var sanırım şuan 6+2 falansin sanırım benim doktora gittigim civarlar bana da çok iyi demişti 5+2 de gittiğimde keseyi gördü 3 hafta sonra gel bı sıkıntı olursa 3 haftayı bekleme demişti bende mantar enfeksiyonu başladı 6+3 TE gittim bı heves belki kalbi de duyarız diye 😄 yok dinletmedi ama gösterdi küçücük bı bebek gorduk haftaya cuma gel dedi cumartesi falan gideceğiz 8+0 oluyor yanlış hesaplamiyorsam 🥰 rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin kalp atışı duymayı nasip etsin 🤲🤲😍😍

benim tüp bebek doktorum vajinal bakıyo hala neden doğru bulmuyormuş ki bir sakıncası da yok diyor araştırdığım kadarıyla. karından net gözükmüyor erken haftalarda.

5buçuk vajinal baktı duyduk biz

Ben geçen hafta 6+3 TE gittim doktor kalbi dinletmedi daha çok küçük diye bende ustelemedim bazı doktorlar açmıyor küçük ve zararlı diye bu hafta çağırdı 8 haftalık olacak tam gittiğimde kalp atışını duymak için acele etme daha küçük seninki de anladığım kadarıyla içini ferah tut canım

Göbeğimi görsen 5 aylık hamile dersin o derece şişti ve çok sinirim bozulmaya başladı 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Bende o durumdayım canım kayısı tüket hatta geceden suya koy sabah suyunu iç kayısılarıda ye 😅

Günaydın annişler :)) kullandığınız güzel bir gebelik takip programı var mı? Ben bi happy mom mu indirdim

Günaydınn :)) bugün kontrol var 12 gün önce 5+5 çıkmıştık bugün kalbini duymalıyım inşallah geç döllenme olduğumdan ne kadarlık hiç bilmiyorum 7+1 gibi bakalım dönünce geriye dönük mesajlarınızı okuyacağım bakalım kimler napmış şimdilik ben kaçar :)

Çok sağol canım benim doktorda artık ben bir şey olcağını sanmıyorum kesenin yeride çok güzel bebekte önde gidiyor dedi hiç kanama alanı yokmuş.nifty fetal dna diye geçiyor aminiyosentezin koldan kan alınan cinsi. %99 doğru sonuç gende olan 70 hastalıktan fazlasına bakılıyor sadece down filan değil işte bu hastalıklara bağlı organlarda oluşabilecek bir hastalık var mı filan bende 21 martta yaptırcam
Çok çok sevindim ekimcim. :dua: :nazar:

benim tüp bebek doktorum vajinal bakıyo hala neden doğru bulmuyormuş ki bir sakıncası da yok diyor araştırdığım kadarıyla. karından net gözükmüyor erken haftalarda.
Dediğin gibi çoğu doktor vajinal bakıyor çok küçük oldukları için net görülmeleri adına mecbur böyle.

Günaydınn :)) bugün kontrol var 12 gün önce 5+5 çıkmıştık bugün kalbini duymalıyım inşallah geç döllenme olduğumdan ne kadarlık hiç bilmiyorum 7+1 gibi bakalım dönünce geriye dönük mesajlarınızı okuyacağım bakalım kimler napmış şimdilik ben kaçar :)
Günaydın kalbini hayırlısıyla duyun inşallah.

Back