2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayır adet günüm değil. Pembe bir iki damla leke oldu dün ve bu akşam çok azdı farketmeyebilirdim. Hala ağrım var. Yarında olursa doktora gideceğim. Aslında hiç lekelenmemde olmamıştı 6 haftadır bende anlamadım.

Sanırım duyurmak doktorlara bağlı benimki 6+3 TE duyurmadi haftaya cuma falan gel dedi bu cumartesi falan gidicez 8+0 oluyor o zamana
Evet, mesanem sıkışık olmadigi için karından görünmesi zordu, vajinal baktı. Duyduk çok şükür, yeni atmaya başlamış ama kalbi ya dün ya bugün demisti hatta ben alttan bakmasaniz felan dedim birşey olmaz görelim net olarak dedi

Bence ne olur ne olmaz git olmasa da ya da numarası varsa yaz çünkü bende de çok çok hafif lekelenme olmuştu ama benimki mantar enfeksiyonundan kaynakliydi , eğer en ufak lekelenmen olursa bekleme gel demişti bana bence sende bı git ya da yaz. Dün bugün iş falan mı yaptın kendini zorladın mi yürüdün mu ya da bunlar da etkilemiş olabilir
Hee vajinal bakınca duyuluyor doğru benimki karından di vajinal bakmayı tercih etmiyor sanırım hamilelikte karından bakıyor bende hiç tuvalete sıkışık olmuyorum arıyor duruyor

Yok iş yapmadım kendimi yormadım. İnşallah bir sıkıntı olmaz yarın soracağım

Hee vajinal bakınca duyuluyor doğru benimki karından di vajinal bakmayı tercih etmiyor sanırım hamilelikte karından bakıyor bende hiç tuvalete sıkışık olmuyorum arıyor duruyor
Benım de karından baktı sadece kese gördük . O panikten evet sıkışığım hadı bakalım artık dedı ama bebısı gıremedık Vajınal bakmayı doğru bulmuyorum dedı . Kese boyutu çok iyi vajınal baksak görürüz kalp sesını duyarız ama 2 hafta sonraya artık dedı

Aramızda 1 hafta falan var sanırım şuan 6+2 falansin sanırım benim doktora gittigim civarlar bana da çok iyi demişti 5+2 de gittiğimde keseyi gördü 3 hafta sonra gel bı sıkıntı olursa 3 haftayı bekleme demişti bende mantar enfeksiyonu başladı 6+3 TE gittim bı heves belki kalbi de duyarız diye yok dinletmedi ama gösterdi küçücük bı bebek gorduk haftaya cuma gel dedi cumartesi falan gideceğiz 8+0 oluyor yanlış hesaplamiyorsam rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin kalp atışı duymayı nasip etsin

benim tüp bebek doktorum vajinal bakıyo hala neden doğru bulmuyormuş ki bir sakıncası da yok diyor araştırdığım kadarıyla. karından net gözükmüyor erken haftalarda.

5buçuk vajinal baktı duyduk biz

Bende o durumdayım canım kayısı tüket hatta geceden suya koy sabah suyunu iç kayısılarıda ye

Günaydın annişler :)) kullandığınız güzel bir gebelik takip programı var mı? Ben bi happy mom mu indirdim

Günaydınn :)) bugün kontrol var 12 gün önce 5+5 çıkmıştık bugün kalbini duymalıyım inşallah geç döllenme olduğumdan ne kadarlık hiç bilmiyorum 7+1 gibi bakalım dönünce geriye dönük mesajlarınızı okuyacağım bakalım kimler napmış şimdilik ben kaçar :)

Çok çok sevindim ekimcim.

benim tüp bebek doktorum vajinal bakıyo hala neden doğru bulmuyormuş ki bir sakıncası da yok diyor araştırdığım kadarıyla. karından net gözükmüyor erken haftalarda.
Dediğin gibi çoğu doktor vajinal bakıyor çok küçük oldukları için net görülmeleri adına mecbur böyle.

Günaydın kalbini hayırlısıyla duyun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…