2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederim dOKtora gittim.cok sukur kese iyi gorunuyor dedi progestani fitil olarak kullanma hap olarak ic dedi benim fitil bugun cok zor girdi kanamamda ondan sonra oldu cunku.simdilik baska bisey demedi insallah durur bikac gune

Hem doktora gidip usg ile yaşamak istiyorum hemde korkuyor insan olumsuz bisey duyarmıyım diye valla çok doğru ya kolay değil içinde bir can taşımak.Benimde bu dünyadaki en büyük şansım kızlarım yoksa bende pimpiriklinin alâsıyım onlarla beraber zorlukların üstesinden gelmeyi ögrendim.annelik hep bi endişe rahatlık yok doğduktan sonrada öylehep söylerim annelik özellikle hassas kadınlar için tam bi delilik

Çok teşekkür ederim evet bende ağrı olacağını biliyorum ama yinede insan korkuyor işte düşünüyor herşeyi
Ben de hamile kalınca bitiyo sanıyordum ağrılarla karşılaşınca şok oldum anaların kıymetini daha iyi anladım valla

Paylaşmak istediğim kanallar da bunlar;

Hüseyin Cengiz aynı zamanda benim doktorum. Yani ben çoğu şeyi kendisine sormadan videolarını izleyerek öğrendim. Oynatma listeleri kısmında Hafta hafta gebelik videolarını da izleyebilirsiniz.

Bu doktorun da hitabını bilgilendirişini çok beğendim. Onun da hafta hafta gebelik videoları mevcut.

Yaa fasülyeyeterfi etti mi biz bir kere ultrasona girene kadar siz 3 kere gidiyorsunuz. Kan testi bile yok evde idrar testi yapip hamile oldugumuzu ogrenmemiz yeterli onlara

İnşallah öyle olur ya nasıl bi duygu acaba emzirmek çok güzeldir bence
Cok güzel, mucize gibi ve bir o kadar da yorucu. Aman emsinler bol bol yemeyen cocuk daha zor oluyor benimkide 24 saat memeye yapisikti onun disinda slingde tasidim iki ay insan her ani özlüyor gercekten sanirim ikinci cocuklar birazda ondan yapiliyor

Rabbim onlara hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin.
Yaptık bir delilik inşallah tamamına erer diyelim o zamam.

Benim o kadar gözüm korktu ki, ilkine bir kavuşayım ikinciyi düşünmüyorum bile. Sana şimdi üçüncü gelecek, başa çıkması zordur muhtemelen ama çok güzel ya keşke Allah nasip etse, cesaretim olsa, fikrim de değişse bir sürü bebe yapsam.

Ben geçen gittim mantar tekrarladı hemde çok fazla yoğun doktor fitil verdi onu kullanıyorum fitili attigimdan beri çok fena geliyor içimi söküyor resmen fitil
Aman aman dikkat et. enfeksiyon mantar vs iyilesmesi onemli ayrica dogum zamani birseye bakiyorlar unuttum neydi böyle virus bakteri gibi birsey bizlerde sorun yaratip zarar vermiyor ama normal dogum olacaksa onemli oncesinde antibiotik vermeleri gerekiyor.

Benim en başınban beri akıntım var, geçen hafta doktoruma sordum, o olur kafana takma dedi. Ne rahat ne pozitif daktır benim canım daktır.
Ahahahaj ya doktora gidemedigim icin soramiyorumda rahat olmaso daha iyi en azindan bu sureci sende rahat gecirirsin böylelikle.

Sevinirim canim sorup yazabilirsen. Aynen yurtdisindayim buradakiler lanet bu konuda sinir oluyorum. Icim icimi yiyecek 21 marta kadar 7+4 olacak sata göre. Allah korusun bebislerimizi Ilk hamilelikten 5 yil gecince o zaman akintim nasil oluyordu onuda hatirlayamadim. Simdi arasam en fazla sekreter doktora sorar sonra bana söyler ama yinede hadi erkenden gel bakalim demezler

Hem zor hem güzel bide tek olunca..destek olan yok arada yardımcı olacak falan..evlat sevgisi dünyada hicbir canlıya daha önce hissetmediğin bi sevgi muhteşem bisey buarada onlarda çok sevinçli mutlu kardeşimiz olacak diye havalara uçuyorlar.sende ilerde fikrini değiştirirsin mutlaka 2.bebe lazım seninkide bi dogsun kardes ileride isteyecektir

Ahahahaj ya doktora gidemedigim icin soramiyorumda rahat olmaso daha iyi en azindan bu sureci sende rahat gecirirsin böylelikle.
Sizin için bu süreç daha zor belli.
Doktorun odasına girmemle sakinleşmem bir oluyor, yanından ayrılınca ben aynı ben, evhamlı, gamlı baykuş.

Tahmin edebiliyorum, daha şimdiden bu kadar bağlanabiliyorsak…
Kasık ve bel ağrısından zor hareket ediyorum, kabızlık, varisler, coşan romatizma vs vs bunlar okey başımla beraber ama bulantı bana bulantın olmayacak bir dahaki sefere deseler, hemen ikinciyi patlatma çalışmalarına başlarım.

Kabızlık bende de başladı oyy şiştim ya

Aaaahaaabulantı sogutuyor hayattan ben kızlarda cok kusuyordum pat cat diye ortalıga lavobaya koşamadan,binadakiler kapılara geliyorlardi iyimisin bu ses ne birimi ölüyor diyeama geçiyor sende tadına doyamacaksın bebelerin yine olsun istersin insallah

Bende de aşırı kasık ve bel ağrısı var ya korkmalı mıyım yoksa normal mi ayırt edemiyorum

Çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…