- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Benim de kimyasalım oldu arkasında sağlıklı hamilelik oluyor merak etme inşallah en kısa zamanda sağlıkla kalırsın yineArkadaşlar moralşm cok bozuk , kimyasal gebelik oldu gebeliğim
Tesekkur ederim dOKtora gittim.cok sukur kese iyi gorunuyor dedi progestani fitil olarak kullanma hap olarak ic dedi benim fitil bugun cok zor girdi kanamamda ondan sonra oldu cunku.simdilik baska bisey demedi insallah durur bikac guneBenim yengem de tüp bebek yaptırmıştı onda da sürekli kanamalar oldu doktoru Mustafa bahçeci aradığında acile gittiğin zaman sarsılacağına gidip ultrasona gireceğine evinde uzan kalkma ilaçlarını düzenli al demişti kendiliğinden kesildi kanaması.
Ama tabi sizin içiniz rahat etmiyorsa gidin acile belki pruluton iğne yaparlar kesilir kanamanız. Benimde ilk tutunduğu zamanlar oldu lekelenme pruluton iğne yaptırdım şimdi de sabah akşam progestan fitil kullanıyorum çok şükür kesildi lekelenme. Sürekli gün içinde yatıyorum ama baya dikkat ediyorum. Bence stres yapmayın tüp bebekte daha çok kanama olduğunu duymuştum
Çok üzüldüm cnm ama üzülme en yakın zamanda Allah kucağına çocuk versin dualarım seninleArkadaşlar moralşm cok bozuk , kimyasal gebelik oldu gebeliğim
Hem doktora gidip usg ile yaşamak istiyorumİnşallah o çok az insandan biri değilimdir.
Tamamen 12. Haftaya odaklandım, zaman geçmiyor hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım. İşin kötüsü, hem bir an önce gidip iyi mi bilmek istiyorum, hem de ödüm kopuyor kötü bir şey duyarım diye. Umarım dediğin gibi olur da rahat bir nefes alırız.
Hii bir de teşekkür ederimm.
İnşallah o çok az insandan biri değilimdir.
Tamamen 12. Haftaya odaklandım, zaman geçmiyor hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım. İşin kötüsü, hem bir an önce gidip iyi mi bilmek istiyorum, hem de ödüm kopuyor kötü bir şey duyarım diye. Umarım dediğin gibi olur da rahat bir nefes alırız.
İnşallah o çok az insandan biri değilimdir.
Valla çok iyi olur canım ben de bekliyorum paylaşımınıbenim çok canımı sıkıyor bu kasık ağrısı ne zaman geçecek diye bekliyorum hamilelikte bulantı beklerdim de böyle ağrı olacağını hiç düşünmemiştim
Ben de hamile kalınca bitiyo sanıyordum ağrılarla karşılaşınca şok oldumÇok teşekkür ederimevet bende ağrı olacağını biliyorum ama yinede insan korkuyor işte düşünüyor herşeyi
Yaa fasülyeyeterfi etti miBen doktora sormadım akıntıyı ya fitil kullanıyorum ya ondandır diye düşündüm hep.
Daha varmış randevuya ya gerçekten sistemleri baya kötü biz istediğimiz zaman gidebiliyoruz ama işte zararlı diye ultrason çok da gitmek istemiyorum özledim de fasulyeyi şimdiden
Cok güzel, mucize gibi ve bir o kadar da yorucu. Aman emsinler bol bol yemeyen cocuk daha zor oluyor benimkide 24 saat memeye yapisikti onun disinda slingde tasidim iki ayİnşallah öyle olur ya nasıl bi duygu acaba emzirmek çok güzeldir bence
Rabbim onlara hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin.Hem doktora gidip usg ile yaşamak istiyorumhemde korkuyor insan olumsuz bisey duyarmıyım diye valla çok doğru ya kolay değil içinde bir can taşımak.Benimde bu dünyadaki en büyük şansım kızlarım yoksa bende pimpiriklinin alâsıyım onlarla beraber zorlukların üstesinden gelmeyi ögrendim.annelik hep bi endişe rahatlık yok doğduktan sonrada öylehep söylerim annelik özellikle hassas kadınlar için tam bi delilik
Aman aman dikkat et.Ben geçen gittim mantar tekrarladı hemde çok fazla yoğun doktor fitil verdi onu kullanıyorum fitili attigimdan beri çok fena geliyor içimi söküyor resmen fitil
Ahahahaj ya doktora gidemedigim icin soramiyorumdaBenim en başınban beri akıntım var, geçen hafta doktoruma sordum, o olur kafana takma dedi. Ne rahat ne pozitif daktır benim canım daktır.
Güzelmiş o zaman önce sağlıklı olduklarını bilelim de o da bonus güzel olur inşallahLoresima8989 cnm en son nifty testi yaptırana sordum öğrenmiş cinsiyeti
Sevinirim canim sorup yazabilirsen. Aynen yurtdisindayim buradakiler lanet bu konuda sinir oluyorum. Icim icimi yiyecek 21 marta kadar 7+4 olacak sata göre. Allah korusun bebislerimiziEvet canım salı gidicem sana da yazarım sen yurtdışındaydın demi gidemiyodun ben de doğuma suyumun gelmesiyle gittim biliyorum ama amniyon sıvısı gibi gelmedi aklıma kese o kadar minik ki zaten bi terslik olsa bebek düşer
Hem zor hem güzelRabbim onlara hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin.
Yaptık bir delilik inşallah tamamına erer diyelim o zamam.
Benim o kadar gözüm korktu ki, ilkine bir kavuşayım ikinciyi düşünmüyorum bile. Sana şimdi üçüncü gelecek, başa çıkması zordur muhtemelen ama çok güzel ya keşke Allah nasip etse, cesaretim olsa, fikrim de değişse bir sürü bebe yapsam.
Sizin için bu süreç daha zor belli.Ahahahaj ya doktora gidemedigim icin soramiyorumdarahat olmaso daha iyi en azindan bu sureci sende rahat gecirirsin böylelikle.
Tahmin edebiliyorum, daha şimdiden bu kadar bağlanabiliyorsak…Hem zor hem güzelbide tek olunca..destek olan yok arada yardımcı olacak falan..evlat sevgisi dünyada hicbir canlıya daha önce hissetmediğin bi sevgi muhteşem bisey buarada onlarda çok sevinçli mutlu kardeşimiz olacak diye havalara uçuyorlar.sende ilerde fikrini değiştirirsin mutlaka 2.bebe lazım seninkide bi dogsun kardes ileride isteyecektir
Kabızlık bende de başladıTahmin edebiliyorum, daha şimdiden bu kadar bağlanabiliyorsak…
Kasık ve bel ağrısından zor hareket ediyorum, kabızlık, varisler, coşan romatizma vs vs bunlar okey başımla beraber ama bulantıbana bulantın olmayacak bir dahaki sefere deseler, hemen ikinciyi patlatma çalışmalarına başlarım.
AaaahaaaTahmin edebiliyorum, daha şimdiden bu kadar bağlanabiliyorsak…
Kasık ve bel ağrısından zor hareket ediyorum, kabızlık, varisler, coşan romatizma vs vs bunlar okey başımla beraber ama bulantıbana bulantın olmayacak bir dahaki sefere deseler, hemen ikinciyi patlatma çalışmalarına başlarım.
Bende de aşırı kasık ve bel ağrısı var ya korkmalı mıyım yoksa normal mi ayırt edemiyorumTahmin edebiliyorum, daha şimdiden bu kadar bağlanabiliyorsak…
Çok teşekkür ediyorumBen de hamile kalınca bitiyo sanıyordum ağrılarla karşılaşınca şok oldumanaların kıymetini daha iyi anladım valla
Paylaşmak istediğim kanallar da bunlar;
Hüseyin Cengiz aynı zamanda benim doktorum. Yani ben çoğu şeyi kendisine sormadan videolarını izleyerek öğrendim. Oynatma listeleri kısmında Hafta hafta gebelik videolarını da izleyebilirsiniz.
Bu doktorun da hitabını bilgilendirişini çok beğendim. Onun da hafta hafta gebelik videoları mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?