2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tüp bebek yapan arkadaşlarım benim 5.gün dondurulmuş tek embriyo transferin 7.gunu 74 cıktı sonuc 9.gun 225 çıktı normalmi sizce artış, asistan normal dedi ama doktorla konusamadım daha bılmıyorum onun için

Sağol canım bu arada ilk trimesterdeki kanama hk. bir yazı buldum: Gebelikte Subkoryonik Hematom Korkulacak Bir Şey mi? | Anneysen

Merhabalar yaşım 32
Sat 18 ocak
Bebeğin tahmini doğum tarihi 25 ekim
1 kızım var inşallah 2. Yolda
Beni de tabloya eklerseniz sevinirim

Oy oy oyy annem de bana hamileyken öyleymiiiş, erkek kardeşimde hiç bulantı çekmemiş, acaba kız çocuklarımı midemizi cadı kazanı gibi kaynatıyor?

Vallahi takdir ettim, işte analık! Yılmadan usanmadan kusa kusa… Maşallah diyelim de.
İnşallah minnoş, gerçekten cesaret edebilirsem çok isterim.

Kızlar biraz daha yoruyor anneyi genelde doğrudur ama erkeklerde de kusan vardır tabii benim etrafimdaki erkek bebeğe hamileler süper iyilerdi o başka mesele

Bir ihtimal tek yumurta ikizi olabilir. Ama hiç tedirgin olmanıza gerek yok artış gayet kuvvetli, tam tersi artış az olsa risk teşkil ederdi.
Olmadı bikere daha kan veririm bakarım daha doktora çok var. Ay yarabbim sağlıklı olsun kotu bişe olmasın da çok teşekkür ediyorum

Sizin için bu süreç daha zor belli.
Doktorun odasına girmemle sakinleşmem bir oluyor, yanından ayrılınca ben aynı ben, evhamlı, gamlı baykuş.
Tekmeler gelene kadar hepimiz böyle olacagiz sanirim. Istesekte doktor almiyor maalesef, cok iyi bir oyuncu olabilsem bahaneyle acile gidebilirim sadece hasta olup acile gidecek olsam annem diyor abart soyle boyle de yapamiyorum

Tekmeler gelene kadar hepimiz böyle olacagiz sanirim. Istesekte doktor almiyor maalesef, cok iyi bir oyuncu olabilsem bahaneyle acile gidebilirim sadece hasta olup acile gidecek olsam annem diyor abart soyle boyle de yapamiyorum
Ay yok yok hiç yalana dolana girme zaten, allah korusun gerçek olur da karşıma çıkar diye korkarım ben şahsen.

Ay yok yok hiç yalana dolana girme zaten, allah korusun gerçek olur da karşıma çıkar diye korkarım ben şahsen.
Ay yok Allah korusun Zaten gitsemde idrar yolu emfeksiyonunu bahane edebilirim ancak ondada hamile olabilirim desem burda idrara bakiyorlar sadece kan bile almiyorlar hic sansim yok beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…