• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağol canım 🙏 bu arada ilk trimesterdeki kanama hk. bir yazı buldum: Gebelikte Subkoryonik Hematom Korkulacak Bir Şey mi? | Anneysen
Tabi ki bakmıştım ona bir de Kağan Kocatepe’nin de böyle bi videosu var 🙈 ama çok teşekkür 💓
Merhabalar yaşım 32
Sat 18 ocak
Bebeğin tahmini doğum tarihi 25 ekim
1 kızım var inşallah 2. Yolda 🙃
Beni de tabloya eklerseniz sevinirim
Ekliyorum şimdiii tebrik ederiz aramıza hoş geldiniz 💐🤩
Olmadı bikere daha kan veririm bakarım daha doktora çok var. Ay yarabbim sağlıklı olsun kotu bişe olmasın da 😐 çok teşekkür ediyorum
Artış gayet normal benim de 3 kat arttığı dönemler oldu 👍🏻 Allah gönlünüze göre versin 💐

Kızlar biraz daha yoruyor anneyi genelde doğrudur😅 ama erkeklerde de kusan vardır tabii benim etrafimdaki erkek bebeğe hamileler süper iyilerdi o başka mesele😂
Umarim böyle bir teori yoktur sadece kiza hamile olanlar kusuyor diye😅 oglumda hic midem bulanmadi. tabiki öncelik saglikli olmasi ama yine midem bulanmiyor, kiz olsun istiyorum hayirlisiyla

Kefir tavsiye ederim her gün bir bardak🤗 bagirsaklar önemli kizlar. Üstelik b12 deposu oldugundan folik asidin emilimini artırıyormuş. Hepimiz folik asit aliyoruz malum şifası daha bol olur inşallah
Ya kivi resmen şifa değil mi gerçekten. 🤩 folik asit emilimini de arttırdığını bilmiyordum 😌
Ben de kefir sevemediğimden öğlenleri birer kivi, portakal bir de kuru kayısılarla çözdüm kabızlık problemini. Bir de ayran içmeye çalışıyorum her gün, tuzsuz tabi ev tipi. Ne kadar sıvı alırsak kâr☺️

Tabi ki bakmıştım ona bir de Kağan Kocatepe’nin de böyle bi videosu var 🙈 ama çok teşekkür 💓

Ekliyorum şimdiii tebrik ederiz aramıza hoş geldiniz 💐🤩

Artış gayet normal benim de 3 kat arttığı dönemler oldu 👍🏻 Allah gönlünüze göre versin 💐
Anladım ozmaan demekki iki kat olması şart değil, daha az olmasın yeter. Tüp bebekte olsa normal gebelikte aynı demekki

Haklısınız ben de aynı şeyleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Ama şimdilik olası yoğun belirtiler başlayana kadar(ağrılar, bulantılar, vs) hamileliğinizin tadını çıkarın ❤️
Anneler topiğine girebilmek bile harika bir duygu şuan herşeyin tadını cıkarmak istiyorum zaten, rabbim her isteyene nasip etsin kucağını boş bırakmasın

Olabilir 😂kızlar candır merhametli duygusal oluyorlar yerimmmm ya sağlıklı olsunlar kuzum.senin az var 3 4 hafta ya bi tahmin yapar doktor
Doğmamış çocuğu mıncıklayasım geldi ne güzel söyledin öyle.😂 Amin minnoş, sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar benim için hiç fark etmez.😍
4 hafta sonra 12.haftaya gireceğim allah izin verirse, tahmin edebilir mi gerçekteen? 😍

Insallah Allah gönlündekini nasip eder sanada sağlıklı olsunlar canım😊
Aminn saglikli olsunlarda artik nasipte ne varsa her türlü bin sükür🤲🥰 sizlerde 12 haftadan itibaren doktorlar tahmin yapar ben onun icinde em erken 16. haftayi bekleyecegim ustune birde kalkip bana yuzde 50 kiz yada yuzde 50 erkek diyecek gelde catlama 😅

Doğmamış çocuğu mıncıklayasım geldi ne güzel söyledin öyle.😂 Amin minnoş, sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar benim için hiç fark etmez.😍
4 hafta sonra 12.haftaya gireceğim allah izin verirse, tahmin edebilir mi gerçekteen? 😍
Evet hayatım benim doktor hep 12 haftalıkken söylemişti kız diye😊 doktorum da cok iyidir aynı doktora gittim hepsini o takip etti, yanılmıyor üstad hiç sekmez kız sa kız erkekse erkek 😂

Aminn saglikli olsunlarda artik nasipte ne varsa her türlü bin sükür🤲🥰 sizlerde 12 haftadan itibaren doktorlar tahmin yapar ben onun icinde em erken 16. haftayi bekleyecegim ustune birde kalkip bana yuzde 50 kiz yada yuzde 50 erkek diyecek gelde catlama 😅
Olsun canım ya bunlar tatlı heycanlar bakalım bende cok merak ediyorum 😂

Tesekkur ederim dOKtora gittim.cok sukur kese iyi gorunuyor dedi progestani fitil olarak kullanma hap olarak ic dedi benim fitil bugun cok zor girdi kanamamda ondan sonra oldu cunku.simdilik baska bisey demedi insallah durur bikac gune
İnşallah canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻

Cok güzel, mucize gibi ve bir o kadar da yorucu. Aman emsinler bol bol yemeyen cocuk daha zor oluyor benimkide 24 saat memeye yapisikti onun disinda slingde tasidim iki ay 😅 insan her ani özlüyor gercekten sanirim ikinci cocuklar birazda ondan yapiliyor
Ben ikinciyi de sütten kesince yapayım diyorum ama bulantı çok fena fikrim değişebilir unutursam 😂

Olsun canım ya bunlar tatlı heycanlar bakalım bende cok merak ediyorum 😂
Ben önce bir bebisi göreyimde hayirlisiyla. Benim doktorum soylememisti de biz baska bir doktora daha gitmistik o arada kadin yuzde 70 erkek demisti :) cidden tatli heyecan 😅😅 neyseki annesinin aslan parcasi totosunu ekrana dayayip bacaklarini acti anlamamak imkansizdi. Senin az kalmis hayirlisiyla 12. haftada trdeki doktorlar biliyor kesinlikle bebis saklamazsa

Ben önce bir bebisi göreyimde hayirlisiyla. Benim doktorum soylememisti de biz baska bir doktora daha gitmistik o arada kadin yuzde 70 erkek demisti :) cidden tatli heyecan 😅😅 neyseki annesinin aslan parcasi totosunu ekrana dayayip bacaklarini acti anlamamak imkansizdi. Senin az kalmis hayirlisiyla 12. haftada trdeki doktorlar biliyor kesinlikle bebis saklamazsa
Evet söylüyor canım doktorum 😅hani bebekte pozisyonu rahat durumdaysa mutlaka erken söylüyorlar ama özel hastanedeki doktorlar 😂

Kızlar Allah büyük dert vermesinde burda fikir alışverişi yapıyoruz diye size danışmak istedim benim tırnaklarım bir acayip oldu acayip kağıt gibi bide içleri boşalmaya başladı daha doktora 20 gün var şaşırdım kaldım tamam çok sağlam tırnaklarım yoktu ama sinirlerim bozuldu

Şu an yaban mersini daha😍
Özel hastanelerde mi yapmıyor ya ne biçim sistem öyle 😂
Yaaa tam yemelik deseneee 😍🧿 burda devlet özel ayrimi yok. Uni hastaneleri ve ozeller var ama sistem degisik. Biz sigortamizi kendimiz oduyoruz ister uni hastanesi ister ozel diye gecene gideriz ama hepsinde durum ayni maalesef. Tr deki gibi parasini ode yaptir olayi yok sigorta karsiliyor hepsini muamelede ayni haliyle. Mesela benim bir ev doktorum var ayrica bu hamileligim boyunca, onun disinda bir hastalik olursa yada omur boyu bu cevrede oturdugum surece gidecegim kadin doktoru ayni insan. Kadin dogumculara özel muayenehaneye gidiyoruz burada her uzmanin muayenehanesi var ayrica ameliyat dogum vs icin bir hastaneye bagli calisiyorlar. Durum bundan ibaret eger cevremde beni alacak kadin doktoru bulamasaydim o zaman son sans hastanede takibimi yaptirirdim ama yine degisen birsey olmazdi. Uzun uzun yaziyorum ama durum böyle valla burada hastanede bir tek yatmayi seviyorum bebek gibi bakiyorlar insan dinleniyor😅😅😅

Back