• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Malesef doktorum uzak baska sehirde ve bende sadece hemsirenin nosu var doktorumun nosunu istedim msjla eger gonderirse doktorumu arayacagim ben kucuk bir ilcedeyim burda hafta ici bile herzaman kadin dogumcu olmuyor hemen yattim yatinca kanamam biraz kesildi gibi sanki ama agrimda var dunden beri adet agrisi gibi insallah birsey olmaz yillardir bekliyorduk dua edin bana lutfen

Kanama durumunda doktora görünmen gerekir o yüzden biraz daha kendini kontrol et ama evde bekleme ultrason olan herhangi bir yer hangi hastane varsa oraya görün. Sancilar olabilir bebek haliyle buyuyor o kötü degil. Kanamanda kesin fitilden dolayi diyorsan oyledir ama fitil bahanesi olduysa sanci ve kanama birbiri ile baglantili ise mutlaka git derim. Dualarimiz seninle buradaki herkesle🤲 Insallah sag salim saglikla alalim kucagimiza yavrularimizi

Ben bu iştahsızlık ve bulantıyla pek kilo alacağımı sanmıyorum zaten😣
Alsam da umrumda değil valla kilodur gider bi şekilde sağlıklı bebişlerimiz olsun da🥰
Genel anestezi almayı düşünüyorum korkuyorum çünkü diğer türlü bakalım. Ablam tecrübeli bu konuda bi şekilde tutturur ona memeyi güveniyorum ona cjjdjdjdjd
Bana annem hep sunu der kedi kicini görmüs yara sanmis😅😅😅 ( abartmiyorum parmagimin ucu cizilsin o yara gecene kadar gösterip gösterip anne parmagim aciyor diyen insanim) agri esigim dusuk, asiri nazliyim ama bende deli cesareti var biraz zaten doktorda basindan beri normal dogum dedi sonra ebe ile böyle doguma hazirlik dersi yaptim iki kez özel falan derken alistirdim, hazirladim kendimi. Kilo alinirsada gider hic önemli degil bosver onu 30 kilo alanda geri veriyor merak etme. Bende istahsizim bunda iyi aslinda ilk 3 ayda almazsak sonrasida saglikli yersek kurtaririz durumu. Oglumda daha hamile oldugumu ogrenmeden aserdim ben 😅😅

Kizlar ben dogum yapali 5 yil oldu o yuzden o zaman yasadigim herseyi hatirlamiyorum. Test yapmadan 2 gün önce bayagi altima yapmisim gibi böyle 5 cm falan ic camasirimda gordum su gibi akinti gelmisti, test yaptigim gun yine bir kere ayni oyle cok su gibi akinti geldi. Simdide arada böyle bayaz arti su gibi, arada sadece su gibi akinti geliyor benden ( su gibi parlak kokusuz) ben bunu nedense bebegin suyuna benzetiyorum. Bunu yasayan var mi? Normal bir durummu böyle su gibi akinti?

Bana annem hep sunu der kedi kicini görmüs yara sanmis😅😅😅 ( abartmiyorum parmagimin ucu cizilsin o yara gecene kadar gösterip gösterip anne parmagim aciyor diyen insanim) agri esigim dusuk, asiri nazliyim ama bende deli cesareti var biraz zaten doktorda basindan beri normal dogum dedi sonra ebe ile böyle doguma hazirlik dersi yaptim iki kez özel falan derken alistirdim, hazirladim kendimi. Kilo alinirsada gider hic önemli degil bosver onu 30 kilo alanda geri veriyor merak etme. Bende istahsizim bunda iyi aslinda ilk 3 ayda almazsak sonrasida saglikli yersek kurtaririz durumu. Oglumda daha hamile oldugumu ogrenmeden aserdim ben 😅😅
Ya aslında kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyormuş o yönden şanslıyım diyorum😂
Bende aynen öyleyim kan vermeye korkan insanım sezeryandan bile korkardım ya ayılamazsam diye. Sonra rahim filmi başka bi operasyon derken genel anesteziye de alıştım en azından şimdilik sezeryandan korkmuyorum😂

Kizlar ben dogum yapali 5 yil oldu o yuzden o zaman yasadigim herseyi hatirlamiyorum. Test yapmadan 2 gün önce bayagi altima yapmisim gibi böyle 5 cm falan ic camasirimda gordum su gibi akinti gelmisti, test yaptigim gun yine bir kere ayni oyle cok su gibi akinti geldi. Simdide arada böyle bayaz arti su gibi, arada sadece su gibi akinti geliyor benden ( su gibi parlak kokusuz) ben bunu nedense bebegin suyuna benzetiyorum. Bunu yasayan var mi? Normal bir durummu böyle su gibi akinti?
Valla benimde akıntım yoğun baya ama progestan fitilden olacağını düşünüyorum. Hamilelikte de oluyor normal bence bebeğin ne suyu var ki daha gelsin 😀

Hastalar aynen sağol canım ben iyiydim onlar başlayınca bende fena oldum dünden beri geçiyor merak etme şöyle 12 hafta oldu mu bir bakıyorsun ohh yaşamakkkk ne güzel diyorsun😂 bu defa da agırlaşıyorsun sonrada oturmak,yatmak kalkmak zor geliyor🤦‍♀️
Kuzucukların hastalanmasına dayanamam, Allah şifa versin hepinize minnoşlar.😘

Bulantısı doğuma kadar sürenler varmış duyunca nasıl canım sıkıldı anlatamam, inşallah geçer de hamileliğin tadını çıkarırım diye dua ediyorum, bir de 12. Haftayı atlatsam belki kaybetme korkum da azalır biraz ne bileyim.🥲

Kizlar selam, nasilsiniz?
Benim sabah baslayan lekelenmem var, en son keseyi gormeden once cok az olup bir kac gun devam etmisti doktor normal demisti suan 5+1'm bugun yine basladi sabah, kanama degil umarim da olmaz ama kahverengi geliyor bazen az az bir kere yogun oldu. Doktora sordum kanamaya donerse haberleselim dedi. Yani zaten tup bebekten dolayi ilaclarimi hala kullaniyorum progestani igne olarak vurunuyorum. Bu lekelenmelere ne sebep oluyor acaba ya? Kan sulandirici desem kan pihtilasmam var 9 ay mecbur kullanacaksin dedi doktorum. Evde surekli istirahat halindeyim, umarim kanamaya donmez gercekten stres oldum😔

Herkese merhaba güzel anneler ❤️ birgün bende burda anneler topiğine yazıcakmışım şükürler olsun ❤️ iki yıldır bebek özlemi sebepsiz inferlite tüp bebek denemesi transfern 7.gunu 74küsür cıktı değerim bugun 9.gunu 225 cıktı. Asistan guzel dedi iki hafta sonra kese görmeye cagırdılar. Dogum hayırlısı olursa kasım başı gozukuyor ama kasım topiği yok🥲😆 buralarda takılayım izninizle🥲 inş herşey yolunda gider hala korkularım çok

-Sunshine -Sunshine yaşım 29 ilk bebeğim tahmini doğum uygulama 5 Kasım diyor ama bilemiyorum:) tüp bebek İstanbul
Şimdi ekleyeceğim gözünüz Aydın tebrik ederim 🧿🧿 ekimde doğurma olasılığınız da cok yüksek tabi aramıza hoş geldiniz benim de nasip olursa eylülde doğurma ihtimalim çok yüksek sezaryenden ötürü 😅
Allah tüm gebelerimize sağlıkla bebelerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 💖
bol bol su içiyorum günde 3 4 lt kadar hamileliğin başından beri ama yine de böyle bende hindistan cevizi yağı duydum evet ben de alıcam
Ay sen benden de çok içiyormuşsun sende varsa bende hayli hayli kuruluk olması normal😀 ama tabi için su iyidir gebeler bol bol için 🤩
Benim de su gibi akıntım olduğu zamanlar çok oldu. Özellikle vajinal fitile başladığımdan beri arttı. Şimdi doktor yatmamı söyledi 6 gündür yatmamdan dolayı normal akıntım bile azaldı ayağa kalktığımda oluyor. Yerçekimi gibi düşün.
Ama bu süreçte Su gibi akıntı yaşayan da cok okudum.
Şöyle ki durduk yere endişelenmeyin ama bu durumu doktorunuzla paylaşın. Amniyon sıvısı mı diye testler yapılabiliyormuş sanırım. Doktorunuz yönlendirir zaten duruma göre. Temkinli olun tabi ki ama stres yapmayın.
Arkadaşlar moralşm cok bozuk , kimyasal gebelik oldu gebeliğim
Çok geçmiş olsun çok üzgünüm. Rabbim istediğiniz zaman sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 💐

Kuzucukların hastalanmasına dayanamam, Allah şifa versin hepinize minnoşlar.😘

Bulantısı doğuma kadar sürenler varmış duyunca nasıl canım sıkıldı anlatamam, inşallah geçer de hamileliğin tadını çıkarırım diye dua ediyorum, bir de 12. Haftayı atlatsam belki kaybetme korkum da azalır biraz ne bileyim.🥲
Bu arada bulantı konusunda tüm gebelerimize acil şifalar dilerim 💐
Kizlar selam, nasilsiniz?
Benim sabah baslayan lekelenmem var, en son keseyi gormeden once cok az olup bir kac gun devam etmisti doktor normal demisti suan 5+1'm bugun yine basladi sabah, kanama degil umarim da olmaz ama kahverengi geliyor bazen az az bir kere yogun oldu. Doktora sordum kanamaya donerse haberleselim dedi. Yani zaten tup bebekten dolayi ilaclarimi hala kullaniyorum progestani igne olarak vurunuyorum. Bu lekelenmelere ne sebep oluyor acaba ya? Kan sulandirici desem kan pihtilasmam var 9 ay mecbur kullanacaksin dedi doktorum. Evde surekli istirahat halindeyim, umarim kanamaya donmez gercekten stres oldum😔
Ah canım benim. Geçmiş olsun yeniden. ben de coraspin kullanıyorum ama devam ediyorum ona bıraktırmadı doktor.
Mecbur olmadıkça kalkma Ayağa. Lekelenmeye sebep olduğunu düşündüğün bir şey var mı hiç? Yatıyor muydun sadece ?

Tedirginliğini öyle iyi anlıyorum ki ama gör bak o pazartesi günü kalbi dinleyince bir süre hepsi geçecek. Sonra da acaba bir sonrakinde de sağlıcakla duyar mıyım endişesi başlıyor. Allahım o pıt pıtları duyursun gümbür gümbür 🙏
amiiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah endişelerimizin sonu hep güzelliklere çıksın🙏🏻

Şimdi ekleyeceğim gözünüz Aydın tebrik ederim 🧿🧿 ekimde doğurma olasılığınız da cok yüksek tabi aramıza hoş geldiniz benim de nasip olursa eylülde doğurma ihtimalim çok yüksek sezaryenden ötürü 😅
Allah tüm gebelerimize sağlıkla bebelerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 💖

Ay sen benden de çok içiyormuşsun sende varsa bende hayli hayli kuruluk olması normal😀 ama tabi için su iyidir gebeler bol bol için 🤩

Benim de su gibi akıntım olduğu zamanlar çok oldu. Özellikle vajinal fitile başladığımdan beri arttı. Şimdi doktor yatmamı söyledi 6 gündür yatmamdan dolayı normal akıntım bile azaldı ayağa kalktığımda oluyor. Yerçekimi gibi düşün.
Şöyle ki durduk yere endişelenmeyin ama bu durumu doktorunuzla paylaşın. Amniyon sıvısı mı diye testler yapılabiliyormuş sanırım. Doktorunuz yönlendirir zaten duruma göre. Temkinli olun tabi ki ama stres yapmayın.

Çok geçmiş olsun çok üzgünüm. Rabbim istediğiniz zaman sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 💐

Ah canım benim. Geçmiş olsun yeniden. ben de coraspin kullanıyorum ama devam ediyorum ona bıraktırmadı doktor.
Mecbur olmadıkça kalkma Ayağa. Lekelenmeye sebep olduğunu düşündüğün bir şey var mı hiç? Yatıyor muydun sadece ?
Canim evet hep evdeyim yatiyorum sadece eve igneye gelen hemsire komsum gelemiyor birkac gundur igneye gidiyorum. Ama arabayla gidip arabayla geliyorum ona da. Yani o kadar dikkat ediyorum ki aslinda boyle olmasina sasiriyorum.

merhaba kızlar sizlerde de cilt kuruluğu oldu mu hamilelikten dolayı? normalde yağlı olan yüzüm hamile kaldığımdan beri kupkuru ve pul pul dökülüyor. aynı şekilde dudaklarım da kupkuru. hormonlardan dolayı mı acaba? çok kötü suratım.🤦🏼‍♀️
Cildim aynı yaşlılıkta devam ediyor hatta sivilceler çıkıyor ama dudaklarımda kuruluk var

Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🧿🧿

Canim evet hep evdeyim yatiyorum sadece eve igneye gelen hemsire komsum gelemiyor birkac gundur igneye gidiyorum. Ama arabayla gidip arabayla geliyorum ona da. Yani o kadar dikkat ediyorum ki aslinda boyle olmasina sasiriyorum.
anladım bir dahaki kontrol ne zaman?
benim kanamam kısa bir yürüyüş sonrası olmuştu yani benim de aklım almamıştı neden diye çok sorguladım ama cok anlamsız geliyor simdi. kahve ekelenme de devam ediyor bende 6 gündür.
açıkçası dinlenmekten hiçbir şeye zorlamamaktan başka çaremiz yok. bekleyeceğiz. eğer çok varsa kontrolüne belki yakın bir tarihe çeker doktorun.
benim doktor da kanamadan 10-14 gün kadar sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi. başta cok stres yaptım her an düşünüyordum iyi mi bebek diye ama sürekli ultrasona girmenin bir faydası yok. bayağı saldım kendimi ve tevekkül ediyorum sadece. biz ol demedik ki bu bebeklere. biz aracı gibiyiz sadece. Allahın nasibi hepsi. üstümüze düşeni yapıp dinleneceğiz. tevekkül...
hem dün bir annemiz yazmıştı, temmuz annelerinde insanlar neler neler yaşamış kimisi 9 ay kanama görmüş. hep almışlar kucaklarına sağ salim bebeklerini. hep kötüyü düşünmeyelim o yüzden 💖
çokça öperim güzel anne kalbini ferah tut 💖

merhaba kızlar sizlerde de cilt kuruluğu oldu mu hamilelikten dolayı? normalde yağlı olan yüzüm hamile kaldığımdan beri kupkuru ve pul pul dökülüyor. aynı şekilde dudaklarım da kupkuru. hormonlardan dolayı mı acaba? çok kötü suratım.🤦🏼‍♀️
Merhaba benim hamileliğim daha çok taze ama bende de iki gündür dudaklarmda çok kuruluk var ve çatladı 😐 önceden de olurdu arada ama şuan hormonlardan mı bilmiyorum

Güzel anneler birde bişe sormak istiyorum sağ kasığım ağrıyor transferden beri normalmidir. Hamilelik belirtisi olarak kasık ağrısı devam edermi bir süre benim tek belirtim o🥲

Merhaba benim hamileliğim daha çok taze ama bende de iki gündür dudaklarmda çok kuruluk var ve çatladı 😐 önceden de olurdu arada ama şuan hormonlardan mı bilmiyorum
olabilir çünkü ben 3+3 günlükken öğrendim tüp bebek olduğu için ve öğrendiğimden beri var tabi zamanla arttı dudaklarım çatladı kurudu suratım zaten pul pul öyle bir dökülüyor ki.. ilk önce tüp bebek için kullandığım östrojen hapından zannettim ama 2 hafta oldu ilacı keseli hala aynı. başka da öyle bir ilaç kullanmıyorum. normalde yağlı olan cilt nasıl böyle kurur hamilelikten başka sebep bulamıyorum. internette susuzluktan diyor ama günde 3 4 lt su içiyorum ben tüp bebek transferimden beri. bence hormonlardan. ama ne zaman düzelir🤷‍♀️

Ya aslında kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyormuş o yönden şanslıyım diyorum😂
Bende aynen öyleyim kan vermeye korkan insanım sezeryandan bile korkardım ya ayılamazsam diye. Sonra rahim filmi başka bi operasyon derken genel anesteziye de alıştım en azından şimdilik sezeryandan korkmuyorum😂
Herseyin hayirlisi olsun saglikla o günlere gelelim de insallah o zaman son karari vermis oluruz dogumla ilgili. Süt konusunu endise etme oyle dusunme emzirdikce geliyor sonucta bebek karnindan ne turlu cikarsa ciksin sut kanallari acik ve calisiyor durumda olacak.

Back