2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla benimde akıntım yoğun baya ama progestan fitilden olacağını düşünüyorum. Hamilelikte de oluyor normal bence bebeğin ne suyu var ki daha gelsin
ay ne bileyim kdkdkdl baktim aslinda normalmis ama emin olamadim sizlerde doktora gidiyorsunuz ya bilginiz vardir diye sorayim dedim :) benim ilk randevum sat hesabina göre 7+4 de yani taaa 21 mart burdakiler sagolsun cok kit o konuda.

Diger arkadasta fitil kullaniyormus oda aynisini yazmis ama ben fitil yada herhangi birsey kullanmiyorum demekki genel olarak normal bir durum sanirim. Doktora ilk 7+4 de gidecegim o zaman sorarim aklimin bir kösesinde dursun. Daha onceki dogumum baslarkende evde suyum geldi tabi o cok cok fazlaydi ama yapi itibari ile benzedigi icin acaba endise edilecek bir durum mu diye takildi aklima öyle. Tesekkurler cevap icin icimi rahatlattiniz.

Cok az insan o şekilde fena oluyor, genellikle geçiyor 12.hafta dönüm noktası oluyor gerçekten hem kusmalar,hem riskli gebeliklerin nefes almasını sağlıyor az kaldı seninde enerjin cok yüksek seni tebrik ediyorum ama gerçekten moralde önemli iyi düşünelim iyi olsun

Kontrolum carsamba gunu canim cok fazla da kalmadi hem o sebeple hem de suan net olarak kan gormedigim icin cok panikletmedi sanirim doktorum takip et dedi sadece..
Gercekten cok zor bir surec dedigin gibi nasip elimizden bir yere kadar bir sey geliyor.. hep diyorum her zaman beterin beteri var diye elimden geldigince kafaya takmamaya calisiyorum
Insallah senin de benim de ve tum bu lekelenme ve kanama yasayan anne adaylarinin sikintisi son bulur bir an once biter gider
Destegin icin cok tesekkur ederim bende seni cok opuyorum

Güzel anneler birde bişe sormak istiyorum sağ kasığım ağrıyor transferden beri normalmidir. Hamilelik belirtisi olarak kasık ağrısı devam edermi bir süre benim tek belirtim o
Ohoo ben yumurtlamanın 2. Gününden itibaren sağ kasık ağrısı çok çektim meğer sağdan yumurtlamışım 4. Haftada özellikle çoktu. Bilinçsiz habersiz olduğum için dış gebelikten korktum sonra dedim dayanılmayacak ağrılar değil normal o yüzden. Gerçekten de öyle çıktı. Bu ağrılar uzun süre devam edecek rahim büyüyor bağlar geriliyor. İçimizde insan büyütüyoruz
Buraya 2 YouTube kanalı bırakacağım bu akşam doktorlar kendileri. Hafta hafta bilgilendirme videoları da var. bütün endişelerimi sakince göğüslememi onlar sağladı
Amin amiiin Napalım 14. Haftaya kadar omuz omuza atlatacağız bu süreçleri sonra ver elini Eylül ekim inşallah

İnşallah o çok az insandan biri değilimdir.

Tamamen 12. Haftaya odaklandım, zaman geçmiyor hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım. İşin kötüsü, hem bir an önce gidip iyi mi bilmek istiyorum, hem de ödüm kopuyor kötü bir şey duyarım diye. Umarım dediğin gibi olur da rahat bir nefes alırız.

Hii bir de teşekkür ederimm.

Valla çok iyi olur canım ben de bekliyorum paylaşımını benim çok canımı sıkıyor bu kasık ağrısı ne zaman geçecek diye bekliyorum hamilelikte bulantı beklerdim de böyle ağrı olacağını hiç düşünmemiştim

Enfeksiyon olabilir mi canım benim de bi miktar dediğin şeyden oldu ama arkasından peynir gibi akıntı var gidince soracağım aklıma benim de kese suyu mu diye gelmişti şuan yok
Cnm ben 20 gün sonra yaptırcam sana yazarım istersen bende bilmiyorum öğreniliyor mu diye aaa bir arkadaş yaptırdı sorayım yazıcam sana
Tamam ben de yaptıracağım cnm yaşım 32 ondan

Canim bende idrar yolu enfeksiyonu var biraz sari akintim oluyordu birkac gundur ilac kullaniyorum yani antibiotik falan degil hamilelerin icebilecegi burada seker denilen bir toz. O akintinin disinda arada ic camasirimda goruyorum boyle beyaz arti sulu az az bazende sadece su gibi geliyor. Peynire falan benziyorsa mantar olabilir dikkat et. Ben direk amnio sivisina benzettim nedense ama nettende baktim kizlarda normal diyor o akinti icin. Bir kez normal dogum yaptigim icin suyumun nasil geldigini biliyorum bayagi benziyor Umarim normal olagan bir akintidir.

ay ne bileyim kdkdkdl baktim aslinda normalmis ama emin olamadim sizlerde doktora gidiyorsunuz ya bilginiz vardir diye sorayim dedim :) benim ilk randevum sat hesabina göre 7+4 de yani taaa 21 mart burdakiler sagolsun cok kit o konuda.
Ben doktora sormadım akıntıyı ya fitil kullanıyorum ya ondandır diye düşündüm hep.
Daha varmış randevuya ya gerçekten sistemleri baya kötü biz istediğimiz zaman gidebiliyoruz ama işte zararlı diye ultrason çok da gitmek istemiyorum özledim de fasulyeyi şimdiden

Insallah caniim

İnşallah öyle olur ya nasıl bi duygu acaba emzirmek çok güzeldir bence

Ben geçen gittim mantar tekrarladı hemde çok fazla yoğun doktor fitil verdi onu kullanıyorum fitili attigimdan beri çok fena geliyor içimi söküyor resmen fitil

Benim en başınban beri akıntım var, geçen hafta doktoruma sordum, o olur kafana takma dedi. Ne rahat ne pozitif daktır benim canım daktır.

Evet canım salı gidicem sana da yazarım sen yurtdışındaydın demi gidemiyodun ben de doğuma suyumun gelmesiyle gittim biliyorum ama amniyon sıvısı gibi gelmedi aklıma kese o kadar minik ki zaten bi terslik olsa bebek düşer

Çok teşekkür ederim evet bende ağrı olacağını biliyorum ama yinede insan korkuyor işte düşünüyor herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…