• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla benimde akıntım yoğun baya ama progestan fitilden olacağını düşünüyorum. Hamilelikte de oluyor normal bence bebeğin ne suyu var ki daha gelsin 😀
🙈😅 ay ne bileyim kdkdkdl baktim aslinda normalmis ama emin olamadim sizlerde doktora gidiyorsunuz ya bilginiz vardir diye sorayim dedim :) benim ilk randevum sat hesabina göre 7+4 de yani taaa 21 mart burdakiler sagolsun cok kit o konuda.

Benim de su gibi akıntım olduğu zamanlar çok oldu. Özellikle vajinal fitile başladığımdan beri arttı. Şimdi doktor yatmamı söyledi 6 gündür yatmamdan dolayı normal akıntım bile azaldı ayağa kalktığımda oluyor. Yerçekimi gibi düşün.
Ama bu süreçte Su gibi akıntı yaşayan da cok okudum.
Şöyle ki durduk yere endişelenmeyin ama bu durumu doktorunuzla paylaşın. Amniyon sıvısı mı diye testler yapılabiliyormuş sanırım. Doktorunuz yönlendirir zaten duruma göre. Temkinli olun tabi ki ama stres yapmayın.
Diger arkadasta fitil kullaniyormus oda aynisini yazmis ama ben fitil yada herhangi birsey kullanmiyorum demekki genel olarak normal bir durum sanirim. Doktora ilk 7+4 de gidecegim o zaman sorarim aklimin bir kösesinde dursun. Daha onceki dogumum baslarkende evde suyum geldi tabi o cok cok fazlaydi ama yapi itibari ile benzedigi icin acaba endise edilecek bir durum mu diye takildi aklima öyle. Tesekkurler cevap icin icimi rahatlattiniz.

Kuzucukların hastalanmasına dayanamam, Allah şifa versin hepinize minnoşlar.😘

Bulantısı doğuma kadar sürenler varmış duyunca nasıl canım sıkıldı anlatamam, inşallah geçer de hamileliğin tadını çıkarırım diye dua ediyorum, bir de 12. Haftayı atlatsam belki kaybetme korkum da azalır biraz ne bileyim.🥲
Cok az insan o şekilde fena oluyor, genellikle geçiyor 12.hafta dönüm noktası oluyor gerçekten hem kusmalar,hem riskli gebeliklerin nefes almasını sağlıyor az kaldı seninde enerjin cok yüksek seni tebrik ediyorum ama gerçekten moralde önemli iyi düşünelim iyi olsun🤲🥰

anladım bir dahaki kontrol ne zaman?
benim kanamam kısa bir yürüyüş sonrası olmuştu yani benim de aklım almamıştı neden diye çok sorguladım ama cok anlamsız geliyor simdi. kahve ekelenme de devam ediyor bende 6 gündür.
açıkçası dinlenmekten hiçbir şeye zorlamamaktan başka çaremiz yok. bekleyeceğiz. eğer çok varsa kontrolüne belki yakın bir tarihe çeker doktorun.
benim doktor da kanamadan 10-14 gün kadar sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi. başta cok stres yaptım her an düşünüyordum iyi mi bebek diye ama sürekli ultrasona girmenin bir faydası yok. bayağı saldım kendimi ve tevekkül ediyorum sadece. biz ol demedik ki bu bebeklere. biz aracı gibiyiz sadece. Allahın nasibi hepsi. üstümüze düşeni yapıp dinleneceğiz. tevekkül...
hem dün bir annemiz yazmıştı, temmuz annelerinde insanlar neler neler yaşamış kimisi 9 ay kanama görmüş. hep almışlar kucaklarına sağ salim bebeklerini. hep kötüyü düşünmeyelim o yüzden 💖
çokça öperim güzel anne kalbini ferah tut 💖
Kontrolum carsamba gunu canim cok fazla da kalmadi hem o sebeple hem de suan net olarak kan gormedigim icin cok panikletmedi sanirim doktorum takip et dedi sadece..
Gercekten cok zor bir surec dedigin gibi nasip elimizden bir yere kadar bir sey geliyor.. hep diyorum her zaman beterin beteri var diye elimden geldigince kafaya takmamaya calisiyorum😔
Insallah senin de benim de ve tum bu lekelenme ve kanama yasayan anne adaylarinin sikintisi son bulur bir an once biter gider🙏
Destegin icin cok tesekkur ederim bende seni cok opuyorum🥰

Güzel anneler birde bişe sormak istiyorum sağ kasığım ağrıyor transferden beri normalmidir. Hamilelik belirtisi olarak kasık ağrısı devam edermi bir süre benim tek belirtim o🥲
Ohoo ben yumurtlamanın 2. Gününden itibaren sağ kasık ağrısı çok çektim meğer sağdan yumurtlamışım 😀 4. Haftada özellikle çoktu. Bilinçsiz habersiz olduğum için dış gebelikten korktum sonra dedim dayanılmayacak ağrılar değil normal o yüzden. Gerçekten de öyle çıktı. Bu ağrılar uzun süre devam edecek rahim büyüyor bağlar geriliyor. İçimizde insan büyütüyoruz 🥺🤣
Buraya 2 YouTube kanalı bırakacağım bu akşam doktorlar kendileri. Hafta hafta bilgilendirme videoları da var. bütün endişelerimi sakince göğüslememi onlar sağladı 😌
Kontrolum carsamba gunu canim cok fazla da kalmadi hem o sebeple hem de suan net olarak kan gormedigim icin cok panikletmedi sanirim doktorum takip et dedi sadece..
Gercekten cok zor bir surec dedigin gibi nasip elimizden bir yere kadar bir sey geliyor.. hep diyorum her zaman beterin beteri var diye elimden geldigince kafaya takmamaya calisiyorum😔
Insallah senin de benim de ve tum bu lekelenme ve kanama yasayan anne adaylarinin sikintisi son bulur bir an once biter gider🙏
Destegin icin cok tesekkur ederim bende seni cok opuyorum🥰
Amin amiiin🙏🏻🙏🏻 Napalım 14. Haftaya kadar omuz omuza atlatacağız bu süreçleri sonra ver elini Eylül ekim inşallah 🙈🤩

Cok az insan o şekilde fena oluyor, genellikle geçiyor 12.hafta dönüm noktası oluyor gerçekten hem kusmalar,hem riskli gebeliklerin nefes almasını sağlıyor az kaldı seninde enerjin cok yüksek seni tebrik ediyorum ama gerçekten moralde önemli iyi düşünelim iyi olsun🤲🥰
İnşallah o çok az insandan biri değilimdir.😂

Tamamen 12. Haftaya odaklandım, zaman geçmiyor hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım. İşin kötüsü, hem bir an önce gidip iyi mi bilmek istiyorum, hem de ödüm kopuyor kötü bir şey duyarım diye. Umarım dediğin gibi olur da rahat bir nefes alırız.:anneadayı:

Hii bir de teşekkür ederimm.:oops:

Ohoo ben yumurtlamanın 2. Gününden itibaren sağ kasık ağrısı çok çektim meğer sağdan yumurtlamışım 😀 4. Haftada özellikle çoktu. Bilinçsiz habersiz olduğum için dış gebelikten korktum sonra dedim dayanılmayacak ağrılar değil normal o yüzden. Gerçekten de öyle çıktı. Bu ağrılar uzun süre devam edecek rahim büyüyor bağlar geriliyor. İçimizde insan büyütüyoruz 🥺🤣
Buraya 2 YouTube kanalı bırakacağım bu akşam doktorlar kendileri. Hafta hafta bilgilendirme videoları da var. bütün endişelerimi sakince göğüslememi onlar sağladı 😌

Amin amiiin🙏🏻🙏🏻 Napalım 14. Haftaya kadar omuz omuza atlatacağız bu süreçleri sonra ver elini Eylül ekim inşallah 🙈🤩
Valla çok iyi olur canım ben de bekliyorum paylaşımını 🙏 benim çok canımı sıkıyor bu kasık ağrısı ne zaman geçecek diye bekliyorum hamilelikte bulantı beklerdim de böyle ağrı olacağını hiç düşünmemiştim 😒

Kizlar ben dogum yapali 5 yil oldu o yuzden o zaman yasadigim herseyi hatirlamiyorum. Test yapmadan 2 gün önce bayagi altima yapmisim gibi böyle 5 cm falan ic camasirimda gordum su gibi akinti gelmisti, test yaptigim gun yine bir kere ayni oyle cok su gibi akinti geldi. Simdide arada böyle bayaz arti su gibi, arada sadece su gibi akinti geliyor benden ( su gibi parlak kokusuz) ben bunu nedense bebegin suyuna benzetiyorum. Bunu yasayan var mi? Normal bir durummu böyle su gibi akinti
Enfeksiyon olabilir mi canım benim de bi miktar dediğin şeyden oldu ama arkasından peynir gibi akıntı var gidince soracağım aklıma benim de kese suyu mu diye gelmişti şuan yok
Cnm ben 20 gün sonra yaptırcam sana yazarım istersen bende bilmiyorum öğreniliyor mu diye aaa bir arkadaş yaptırdı sorayım yazıcam sana
Tamam ben de yaptıracağım cnm yaşım 32 ondan

Enfeksiyon olabilir mi canım benim de bi miktar dediğin şeyden oldu ama arkasından peynir gibi akıntı var gidince soracağım aklıma benim de kese suyu mu diye gelmişti şuan yok

Tamam ben de yaptıracağım cnm yaşım 32 ondan

Canim bende idrar yolu enfeksiyonu var biraz sari akintim oluyordu birkac gundur ilac kullaniyorum yani antibiotik falan degil hamilelerin icebilecegi burada seker denilen bir toz. O akintinin disinda arada ic camasirimda goruyorum boyle beyaz arti sulu az az bazende sadece su gibi geliyor. Peynire falan benziyorsa mantar olabilir dikkat et. Ben direk amnio sivisina benzettim nedense ama nettende baktim kizlarda normal diyor o akinti icin. Bir kez normal dogum yaptigim icin suyumun nasil geldigini biliyorum bayagi benziyor🤷‍♀️ Umarim normal olagan bir akintidir.

🙈😅 ay ne bileyim kdkdkdl baktim aslinda normalmis ama emin olamadim sizlerde doktora gidiyorsunuz ya bilginiz vardir diye sorayim dedim :) benim ilk randevum sat hesabina göre 7+4 de yani taaa 21 mart burdakiler sagolsun cok kit o konuda.
Ben doktora sormadım akıntıyı ya fitil kullanıyorum ya ondandır diye düşündüm hep.
Daha varmış randevuya ya gerçekten sistemleri baya kötü biz istediğimiz zaman gidebiliyoruz ama işte zararlı diye ultrason çok da gitmek istemiyorum özledim de fasulyeyi şimdiden🤰🏻

Insallah caniim🥰🙏

Herseyin hayirlisi olsun saglikla o günlere gelelim de insallah o zaman son karari vermis oluruz dogumla ilgili. Süt konusunu endise etme oyle dusunme emzirdikce geliyor sonucta bebek karnindan ne turlu cikarsa ciksin sut kanallari acik ve calisiyor durumda olacak.
İnşallah öyle olur ya nasıl bi duygu acaba emzirmek çok güzeldir bence😍😍

Canim bende idrar yolu enfeksiyonu var biraz sari akintim oluyordu birkac gundur ilac kullaniyorum yani antibiotik falan degil hamilelerin icebilecegi burada seker denilen bir toz. O akintinin disinda arada ic camasirimda goruyorum boyle beyaz arti sulu az az bazende sadece su gibi geliyor. Peynire falan benziyorsa mantar olabilir dikkat et. Ben direk amnio sivisina benzettim nedense ama nettende baktim kizlarda normal diyor o akinti icin. Bir kez normal dogum yaptigim icin suyumun nasil geldigini biliyorum bayagi benziyor🤷‍♀️ Umarim normal olagan bir akintidir.
Ben geçen gittim mantar tekrarladı hemde çok fazla yoğun doktor fitil verdi onu kullanıyorum fitili attigimdan beri çok fena geliyor içimi söküyor resmen fitil😂

Benim en başınban beri akıntım var, geçen hafta doktoruma sordum, o olur kafana takma dedi. Ne rahat ne pozitif daktır benim canım daktır.:KK51:😂

Evet canım salı gidicem sana da yazarım sen yurtdışındaydın demi gidemiyodun ben de doğuma suyumun gelmesiyle gittim biliyorum ama amniyon sıvısı gibi gelmedi aklıma kese o kadar minik ki zaten bi terslik olsa bebek düşer

Çok teşekkür ederim ❤️ evet bende ağrı olacağını biliyorum ama yinede insan korkuyor işte düşünüyor herşeyi 🥲

Back