Bana da öyle gelmişti ama tamamen doktorumun ayrıntı vermemesinden kaynaklı. 2 hafta stres yaptım gidince bebişi de kalp atışını da gördük çok şükür senin de öyle olur merak etmeHaftalar oncekı mesajını gordumbende dün doktora kese görmeye gıttım 5+6 . Yolk kesesı falan demedı benekte gormedık boş gebelık mı korku sardı benı. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama sankı bı aksılık var gıbı gelıyo
Yok bebitom ben zaten zayıftım ama yoga ile sıkı kalıyor vücudum, Şu an 56’yım. Ama ben de sezaryen olacağım, öyle olunca spor yapılmıyor muymuş? Anlat çabuk?Olur ya neden olmasın stres yapmazsak kilolarımızı sütümüz kesilmez
Yogayla mı zayıflıyon
Ben sezeryan olacağım için 6 aya kadar spora gidemem diyetisyene başlarım doğumdan sonra emzirince de baya kilo gidiyormuş.
İdeal kilonla hamile kaldıysan sıkıntı yapma fazlan olunca sonrası kötü oluyor benim gibi
Hem doğum kilosu hem öncekiler zor yani
O hangi yoga sıkı bırakan link atsanaYok bebitom ben zaten zayıftım ama yoga ile sıkı kalıyor vücudum, Şu an 56’yım. Ama ben de sezaryen olacağım, öyle olunca spor yapılmıyor muymuş? Anlat çabuk?
Hic merak etmeyin zaten emzireceksiniz ustelik birde 24 saat emen bir bebek olursa yemekte yiyemeyeceksiniz, gunde en az 2 litre su arti 3 fincan rezene cayi icilecek oyle diyetle ugrasmadan bile 2 yil emzirme ile halledilir en az 20 kilo. Ben cocuk dusunmeden once 56-57 dim sonra cocuk dusunmeye basladik folikasit aldim ve hic yemek yemeyen ben normal insan gibi yemeye basladim 64 kilo oldum hamile oldugumu ogrendim 7. haftaya kadar 67 oldum ve doguma 90 la gittim :) hastaneden ciktiktan birkac gun sonra 89 dum, oglum 6 aylikken 79 kiloydum, bir sonraki yaza 69 oldum sifir diyetle. Gectigimiz yaz 63 tüm biraz skinti yasadim yemege sardim 74 oldum bari dedim hazir almisken cocuguda yapaYimSütümüz olursa emzirirsek bol bol veririz diye düşünüyorum tabi o zamanda tatlıyı abartmazsak
İşte emen çocuk olursa sıkıntı olmaz zaten ablam lohusalık dönemi bittiği gibi vermiş tüm fazlalıklarını. Tamamen onların emmesine bağlı artık. En azından bi detoks suyu yürüyüş yapılır şu an onu bile yapamıyorum düşük tehlikesi var ilaç alıyorum yata yata şiştimHic merak etmeyin zaten emzireceksiniz ustelik birde 24 saat emen bir bebek olursa yemekte yiyemeyeceksiniz, gunde en az 2 litre su arti 3 fincan rezene cayi icilecek oyle diyetle ugrasmadan bile 2 yil emzirme ile halledilir en az 20 kilo. Ben cocuk dusunmeden once 56-57 dim sonra cocuk dusunmeye basladik folikasit aldim ve hic yemek yemeyen ben normal insan gibi yemeye basladim 64 kilo oldum hamile oldugumu ogrendim 7. haftaya kadar 67 oldum ve doguma 90 la gittim :) hastaneden ciktiktan birkac gun sonra 89 dum, oglum 6 aylikken 79 kiloydum, bir sonraki yaza 69 oldum sifir diyetle. Gectigimiz yaz 63 tüm biraz skinti yasadim yemege sardim 74 oldum bari dedim hazir almisken cocuguda yapaYimsu an daha kilo almadim neyseki
Düzenli olarak yaparsan sıkılaşırsın tabii.O hangi yoga sıkı bırakan link atsana
6 aya kadar yürüyüş dışında yasak diye biliyorum dikişlerden dolayı
Zaten 2 ay lohusa sonra hadi yapayım desen de dikişten dolayı yaptırmıyor hocalar
Günlük yarım saat yürüsem yeter banaDüzenli olarak yaparsan sıkılaşırsın tabii.
Hııı olabilir kuzuş, ben gebelikte diyorum, üçüncü ayı atlatınca spor yaparız yavaş yavaş.
Yolk kesesini her doktor söylemiyor zaten bizi ilgilendiren bir şey değil ya tıbbi bir terim ya belki de ondan dememiştir. Bir şeyden şüphelense seni daha yakın tarihe çağırırdı. Sürecin sağlıklı ki tam iki iki haftaya kalp için çağırmış bence korkma hiç.Haftalar oncekı mesajını gordumbende dün doktora kese görmeye gıttım 5+6 . Yolk kesesı falan demedı benekte gormedık boş gebelık mı korku sardı benı. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama sankı bı aksılık var gıbı gelıyo
Merhabalar , ben de aynısını bu sabah kendim de fark ettim. Dudaklarım çatlamış bacaklarım beyaz beyaz pul olmuş. Suyu çok içmeme rağmen kurumuş. Kantoron yağı sürdüm biraz yüzüme falan. Neden olduğunu bilmiyorum gebeliğe bağlanmalı mı , benim lekelenmelerden başka gebeliğe dair belirtim yok damerhaba kızlar sizlerde de cilt kuruluğu oldu mu hamilelikten dolayı? normalde yağlı olan yüzüm hamile kaldığımdan beri kupkuru ve pul pul dökülüyor. aynı şekilde dudaklarım da kupkuru. hormonlardan dolayı mı acaba? çok kötü suratım.
benim de bazı bölgelerim aşırı kurudu, bazı bölgelerim minik sivilcelerle doldu özellikle. gebelik sonrasında başladı. bol su için diyolar hep. vücudu da nemlendirebilirsiniz ama gebelikte neler kullanılır cok bilgim yok hindistan cevizi yağı duymuştum. almayı düşünüyorum ben de.merhaba kızlar sizlerde de cilt kuruluğu oldu mu hamilelikten dolayı? normalde yağlı olan yüzüm hamile kaldığımdan beri kupkuru ve pul pul dökülüyor. aynı şekilde dudaklarım da kupkuru. hormonlardan dolayı mı acaba? çok kötü suratım.
Aramıza hoşgeldinizArkadaşlar merhaba 40 yaşındayım 2. Bebeğim olacak inşallah. benimde son adet tarihim 28.12.2021.. keseyi 5+3 te gördük kalp atışını da 7+2 de duyduk çok şükürmuhtemel doğum tarihi 4 Ekim görünüyor. Ankara'dan sevgiler herkese sağlıkla kucağımuza aldığımız günleri görelim inşallah
10-12 kilo arasi alirsa en fazla toplamda o zaman evet lohusalik dönemi bitene kadar bebegin kilosuydu plasenta sislik vs derken gider o kilo ama 20-30 alirsak gitmiyor hemen :)İşte emen çocuk olursa sıkıntı olmaz zaten ablam lohusalık dönemi bittiği gibi vermiş tüm fazlalıklarını. Tamamen onların emmesine bağlı artık. En azından bi detoks suyu yürüyüş yapılır şu an onu bile yapamıyorum düşük tehlikesi var ilaç alıyorum yata yata şiştim
Sizin sezeryan mı oldu? Onda da biraz geç süt geliyor diyorlar başta bebek almadı mı almıyormuş daha
Acile gidince nöbetçi kadın doğumcu oluyor o tekrar muayeneye alıyor. Keseye falan bakıyorlar.kizlar merhaba 5+1 gunluk hamileyim azonce progestan fitil vajinama cok zor girdi baya ugrastim girmesi icin fitilden 20 dakika sonra ayaga kalkttim ayaga kalkinca kanama basladi biraz yattim geri kalktim kalkinca yine oldu cok kotuyum tup bebekti benimki doktorumun hemsiresini aradim acile git dedi kapatti sagolsun cok ilgilendi kucuk bir ilcedeyim acilde ne yapabilirler acaba zaten gunluk progestan ignem var aksamlari ne yapayim ben lutfen bir akil verin
bende biraz dün çok fazla ağrıyınca acaba herkeste böyle mi diye merak ettim rahatladım en azından tek değilmişimBenim 7+3 oldu hala ağrılarım devam ediyor şu an mesela rahim kısmım da batmalar var bence normal durumlar bunlar
Evet canım duydum çok şükür. Peki ya sen ?Bende 6+3 Ken gittim 6+0 çıktı yinebizimki geriden geliyor sanırım anlamadım haftaya da eksik çıkarsa sorcam doktora , kalp atışını duydun mu o haftada
İnşallah canım benim aminOh çok şükür canım çok sevindim sağ salim kucağımıza almak nasip olsun hepimize insallahh
Bebisin saglikla tutunur sanakizlar merhaba 5+1 gunluk hamileyim azonce progestan fitil vajinama cok zor girdi baya ugrastim girmesi icin fitilden 20 dakika sonra ayaga kalkttim ayaga kalkinca kanama basladi biraz yattim geri kalktim kalkinca yine oldu cok kotuyum tup bebekti benimki doktorumun hemsiresini aradim acile git dedi kapatti sagolsun cok ilgilendi kucuk bir ilcedeyim acilde ne yapabilirler acaba zaten gunluk progestan ignem var aksamlari ne yapayim ben lutfen bir akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?