2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağol canım ilk 2 gün çok zorladı beni ama şuan grip gibi geçiriyorum şükür.

Amin teşekkür ederim. Benim hamileliğimi öğrendiğimden beri lekelenmelerim oluyor sürekli evdeydim, dün biraz yürüyelim dedik gelince arttığını gördüm. Doktorumun bileğisin var. Randevuya kadar bekleyeceğiz bakalım. Sancım çok olmuyor. Arada hafif… Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

Bulantıların da geçer insallah bir an önce

Ben öyle yumurtkama hapları yok bal polen karışımları keçi boynuzları vs derken kilo aldı basını gitti. Bende kekik suyu içerdim şişkinlikte rahatlatırdı. Ve tabi ki sigara onuda içemeyince iyice şiştiim kaldım sigara gene beni lavobaya vs çıkarırdı yada hazımsızlık varsa rahatlıyordu. Neyse sağlıkla gelsinde bebişlerimiiz inşallah bunlar önemli değill

Kızlar baş ağrısı olduğunda ne yapıyorsunuz. Nasıl gecirebiliyorsunuz

2 gündür akşam 9 gibi başlayan bir baş ağrısı yaşıyorum, ilaç almak istemediğim ve bu süreçte çok kolay uyuyabilme kapasitesine ulaştığım için direkt yatıp uyuyorum, sabaha kadar uyuyorum. Uyandığımda geçmiş oluyor..

:))) bende öyle yapıyorum da bir gün valla uyutmadı da1 gibi sızmışım anca kendine geldim

:))) bende öyle yapıyorum da bir gün valla uyutmadı da1 gibi sızmışım anca kendine geldim
Çok geçmiş olsun yine doktorunuzla bir teyit edin ama bu tür durumlarda parol gibi parasetamol içeren ilaçları kullanabiliyoruz diye biliyorum. Yani benim doktorum gerektiğinde parol alabilirsin demişti.

Çok geçmiş olsun yine doktorunuzla bir teyit edin ama bu tür durumlarda parol gibi parasetamol içeren ilaçları kullanabiliyoruz diye biliyorum. Yani benim doktorum gerektiğinde parol alabilirsin demişti.
Kalp atışını duymaya gittiğimde sorarım:)

Bende keseyi gördüm 3 gün önce ama yolk kesesinden bahsetmedi görünmedi heralde 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim. Valla napim ben psikolojimi bozmakla meşgulüm sürekli kaybetme korkusu geliyor
Haftalar oncekı mesajını gordumbende dün doktora kese görmeye gıttım 5+6 . Yolk kesesı falan demedı benekte gormedık boş gebelık mı korku sardı benı. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama sankı bı aksılık var gıbı gelıyo

Bazi makinalar göstermiyor diye bir yazı okumuştum. Bence strese girme biraz daha dayan . Bende kese göründü ama kalp atışı fuymayinca kötü oldum ama.. Bu durumlar olağan şeyler stres bebeğe sakıncalı:) kalp atışını duycam sonra başka şey dert edeceğim. Bırakın anî yaşayalım valla :)

Parol ve minosetten başkasını istemiyor doktorlar çok çok kotuysen parol un serumunu taktirabilirsin ilaçtan daha çabuk fayda eder dedi bana aile hekimi
Daha küçük olduğu için gözükmüyor bende 6. Haftanın içinde gittiğimde küçücük bir kese gördük bebek falan görmek için çok erken dedi doktor bu hafta 6+3 TE gittim bebeği öyle gördük kalbi de duymadık haftaya duyucaz nasipse. İçinizi ferah tutun kötü düşünmeyin kötüyü çekmeyin bı sıkıntı olduğunu düşünse 2 hafta sonra kalp atışı için gel demezdi bence

Bilmiyorum ama söylediklerin mantıklı. Bakalım çarşamba ne diyecek. Çok sağol destek olduğun için canım
ne demek canım Allah şifa versin hepimize. güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
çok hareket etme, ben uzun süre ayakta durmamaya çalışıyorum. en azından şu 14. haftalara kadar dikkatli olmak lazım.
inşallah çok amin
benim de migrenim var arada ağrı girdiği çok oldu. bol su içip uyku ile çözmeye çalıştım. doktorum en fazla parol içebilirsin dedi ama geçirebilirsem su ve uyku ile geçirmeye çalışıyorum :)

Olur ya neden olmasın stres yapmazsak kilolarımızı sütümüz kesilmez

Yogayla mı zayıflıyon
Ben sezeryan olacağım için 6 aya kadar spora gidemem diyetisyene başlarım doğumdan sonra emzirince de baya kilo gidiyormuş.
İdeal kilonla hamile kaldıysan sıkıntı yapma fazlan olunca sonrası kötü oluyor benim gibi
Hem doğum kilosu hem öncekiler zor yani

Sabah aç karna gün kurusu al suyla birlikte o rahatlatır bağırsaklarını. Benim de var o problemim acı biber yiyince geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…