Canım çok geçmiş olsun. Yani tam olarak doktor ne sebeple şüphelendi bu haftalarda artık dış gebelik varsa ultrasonda vs görünmesi gerekmez miydi?
Bak o kasık karın ağrıları bende de oluyor, hatta ağrıları en çok kabızlık, gaz sancıları varken çektim. Farkında değildim eşim ayağıma sıcak su torbası koyunca bir rahatladım meğer sancıların asıl kaynağı oymuş. Çok daha hafif ağrılar çekiyorum bu sekilde. Bir de bu şekilde yaklaş kendine.
İnşallah dış gebelik yoktur
Ben 6+2 de bir doktorda karından bebeği görüp kalp atışını duymuştum. 6+3 de karından ultrasonda başka bir doktor kese boş bebeği göremiyorum dedi, cihaz kaynaklıydı. Henüz erken haftalar cihazdan cihaza fark ediyor endişelenme lütfen
Hayırlı olsun.
Şimdi uyumak üzereyim sabah bilgisayardan güzelce ekleyeyim tüm bilgilerinizi
arada karışmasın diye alıntıladım
gözün Aydın yeniden rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Benim ilk haftalarda regl olacağım gibi minik kramplar sancılarım cok oldu ama bu haftalarda cok hafifledi. Ben de çarpıntı yaşadım ara ara.Bir de cok fazla doktor videosu izledim vücut özellikle ilk zamanlar gebeliğe vücudu hazırlarken cok farkedilen belirtiler var, halsizlik, cok çabuk yorulma, nefes nefese kalma buna bağlı kalbin normalden hızlı artmaya başlaması. Hepsi adaptasyon sürecinin bir parçası.
Ama bu demek değil ki kontrolü elden bırakalım, siz hep bir doktorunuza danışın
sadece benzer süreçlerden geçtiğimi belirtmek istedim. Stres de böyle şeylere sebep olabilir stresten uzak duralım
Ekleyeceğim
Çok geçmiş olsun. Doktora göründünüz mü yA da danışabildiniz mi?
Benim lekelenmem uzun bir yürüyüş, kanamam ise kısa bir yürüyüş sonrasında olmuştu. Yaklaşık 1 haftadır da kanama sonrası lekelemem devam ediyor. Ama bebekte bir sorun yok çok şükür. Doktor istirahat etmemi söyledi.
Doktora henüz görünmediyseniz siz de gidene kadar yatar pozisyonda istirahat edin lütfen. Rabbim tüm gebelerimize şifa versin.