2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Malesef doktorum uzak baska sehirde ve bende sadece hemsirenin nosu var doktorumun nosunu istedim msjla eger gonderirse doktorumu arayacagim ben kucuk bir ilcedeyim burda hafta ici bile herzaman kadin dogumcu olmuyor hemen yattim yatinca kanamam biraz kesildi gibi sanki ama agrimda var dunden beri adet agrisi gibi insallah birsey olmaz yillardir bekliyorduk dua edin bana lutfen

Ayyy sesli güldümmmm

Tesekkur ederim azaldi sanki kanamam suan biraz daha durayim dedim eger devam ederse ildeki hastaneye gidecegim ilcede yasiyorum haftaici bile kadindogumcu olmuyor hergun insallah bisey olmaz cok panik yaptim ilk basta amin insallah tesekkurler

Herkese merhaba güzel anneler birgün bende burda anneler topiğine yazıcakmışım şükürler olsun iki yıldır bebek özlemi sebepsiz inferlite tüp bebek denemesi transfern 7.gunu 74küsür cıktı değerim bugun 9.gunu 225 cıktı. Asistan guzel dedi iki hafta sonra kese görmeye cagırdılar. Dogum hayırlısı olursa kasım başı gozukuyor ama kasım topiği yok buralarda takılayım izninizle inş herşey yolunda gider hala korkularım çok

Kızlar nifty testte cinsiyet söylüyorlar mı bizim zamanımızda yasaktı ama birisi öğrenmiş heralde

bol bol su içiyorum günde 3 4 lt kadar hamileliğin başından beri ama yine de böyle bende hindistan cevizi yağı duydum evet ben de alıcam

Ben bu iştahsızlık ve bulantıyla pek kilo alacağımı sanmıyorum zaten
Alsam da umrumda değil valla kilodur gider bi şekilde sağlıklı bebişlerimiz olsun da
Genel anestezi almayı düşünüyorum korkuyorum çünkü diğer türlü bakalım. Ablam tecrübeli bu konuda bi şekilde tutturur ona memeyi güveniyorum ona cjjdjdjdjd

benim gebeliğim de belirtisiz geçiyor 7 haftalık oldu bugün. sadece bu durum var bir de adet öncesi olan bacak ağrılarım oluyor geceleri. pazartesi doktora gideceğim kalp atışı için tedirginim.

benim gebeliğim de belirtisiz geçiyor 7 haftalık oldu bugün. sadece bu durum var bir de adet öncesi olan bacak ağrılarım oluyor geceleri. pazartesi doktora gideceğim kalp atışı için tedirginim.
Tedirginliğini öyle iyi anlıyorum ki ama gör bak o pazartesi günü kalbi dinleyince bir süre hepsi geçecek. Sonra da acaba bir sonrakinde de sağlıcakla duyar mıyım endişesi başlıyor. Allahım o pıt pıtları duyursun gümbür gümbür

Güldürdün beni evde de bugün ailece kusuyoruzAllah'ta seni güldürsün.Tayt iyidir garanti bişey olmaz
Geçmiş olsun çocuklara da gebelik hormonu mu bulaştırdın ne yaptın. 12.haftayı iple çekiyorum bulantı ve kusma geçer diye, geçmezse ne yapacağız bakalım.

Azıcık şişkinlik hissedeyim tayta geçeceğim bu sefer, risk alamam.

Benim yengem de tüp bebek yaptırmıştı onda da sürekli kanamalar oldu doktoru Mustafa bahçeci aradığında acile gittiğin zaman sarsılacağına gidip ultrasona gireceğine evinde uzan kalkma ilaçlarını düzenli al demişti kendiliğinden kesildi kanaması.
Ama tabi sizin içiniz rahat etmiyorsa gidin acile belki pruluton iğne yaparlar kesilir kanamanız. Benimde ilk tutunduğu zamanlar oldu lekelenme pruluton iğne yaptırdım şimdi de sabah akşam progestan fitil kullanıyorum çok şükür kesildi lekelenme. Sürekli gün içinde yatıyorum ama baya dikkat ediyorum. Bence stres yapmayın tüp bebekte daha çok kanama olduğunu duymuştum

Hastalar aynen sağol canım ben iyiydim onlar başlayınca bende fena oldum dünden beri geçiyor merak etme şöyle 12 hafta oldu mu bir bakıyorsun ohh yaşamakkkk ne güzel diyorsun bu defa da agırlaşıyorsun sonrada oturmak,yatmak kalkmak zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…