Ya hiç sorma gözümde çok büyüyor, zaman geçmiyor bana.
Benim 7+3 oldu hala ağrılarım devam ediyor şu an mesela rahim kısmım da batmalar var bence normal durumlar bunlarKızlar iyi geceler.. ya bugün biraz fazla ağrım oldu uzandığım andan itibaren karnıma kramplar adet sancısı gibi ağrılar çok fazla oldu 6+3 deyim şuan herhangi bir başka belirtim de yok şuana kadar.. varmı hala adet sancısı çeken?
5+5 teyim benimde var kasık ağrısı. Adet sancısına benziyor evetKızlar iyi geceler.. ya bugün biraz fazla ağrım oldu uzandığım andan itibaren karnıma kramplar adet sancısı gibi ağrılar çok fazla oldu 6+3 deyim şuan herhangi bir başka belirtim de yok şuana kadar.. varmı hala adet sancısı çeken?
Canım çok geçmiş olsun. Yani tam olarak doktor ne sebeple şüphelendi bu haftalarda artık dış gebelik varsa ultrasonda vs görünmesi gerekmez miydi?Kızlar moralim çok bozuk. Bugün yine kontrole gittim doktorum çağırdığı için. Sanırım normal gebeliğimin yanında dış gebelikten şüpheleniyor. Biraz inceledim benim kaşık ve karın ağrım var ve kanama yaşadım bunların hepsi dış gebelik belirtisi olarak geçiyor. Eğer dış gebelik varsa normal gebeliğimi nasıl etkiler ve beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorumçarşamba yine çağırdı o zaman biraz daha netleşmiş olur dedi.. bana dua edin nolur umarım doktorun şüphelendiği gibi bir durum yoktur..
Ben 6+2 de bir doktorda karından bebeği görüp kalp atışını duymuştum. 6+3 de karından ultrasonda başka bir doktor kese boş bebeği göremiyorum dedi, cihaz kaynaklıydı. Henüz erken haftalar cihazdan cihaza fark ediyor endişelenme lütfenBen bugün kese görmeye gıttım son adet trarıhıme göre 5+6 ultrasonda 6+1 çıktı. Doktor benek çok küçük olduğu ıcın görünmüyor henüz dedı. 6. Haftada normal mı bebek gorunmemesı
Hayırlı olsun.En son adet tarihim 12.01.2022 kese gorme tarihim 21.02.2022 kalp atışımı da inşallah martin ilk haftasında duyacağım :)Doğum tarihi beklenen 19.10.2022
Hepimize hayırlı olsun kızlar:)
Benim ilk haftalarda regl olacağım gibi minik kramplar sancılarım cok oldu ama bu haftalarda cok hafifledi. Ben de çarpıntı yaşadım ara ara.Bir de cok fazla doktor videosu izledim vücut özellikle ilk zamanlar gebeliğe vücudu hazırlarken cok farkedilen belirtiler var, halsizlik, cok çabuk yorulma, nefes nefese kalma buna bağlı kalbin normalden hızlı artmaya başlaması. Hepsi adaptasyon sürecinin bir parçası.Kızlar merhaba nasipse Ekim ayı Annesiyim Allah olmayanlara nasip etsin olanlarında kucaklarına sağ sağlım almayı. Benim kalp çarpıntım var henüz çok yeniyim 4+5 bugün birde ara ara sancı giriyor alt karnıma normal mi ? Yardımcı olur musunuz ?
EkleyeceğimTekrar yazayım dedım. 32 yaşındayım ve 2 aylık evliyim. Şuan 6 haftalik da gebeyim:) son adet tarihim 12 ocak 2022 ve ilk çocuğum. 21 inde keseyim gördüm. Haftaya da kalp atışını duyarım inşallah. Samsunluyum :) Gebe olan arkadaşlarla başarılar dilerim
Çok geçmiş olsun. Doktora göründünüz mü yA da danışabildiniz mi?Ben bugün biraz yürüdüm eve bir geldim kanamam olmuş..
Ben evlendikten sonra 15 kilo aldım patlatmadım düğme ama hiçbir kıyafetime sığamıyorum bu kiloyla bi de hamile kaldım benim durum daha vahim
Ahahahahha aaaayyy Allah canını almasın bu saatte güldürdün beni.Onun sakinliği biraz iyi geliyor sakinliyorum bende
Tam da onun ayağının oraya düşmüştür düğmealdın dimi bi de onu yerden utanmadan sjdjdjdjdndn
Eveeet kesinlikle, her aşaması ayrı telaş, ben en çok bulantının geçeceğini ümit ettiğimden üçüncü ayı atlatmak istiyorum, tabii muayenede tekrar bir görüp dinleyip rahatlamak da var. Allahım sabır versin bize.Bende öyleyiim adeta zaman durduhayır yumurtlama ile adet arası zaman duruyor diyordum hep bu bambaşka bir şeymiş ya şöyle sağlıkla 1 ay geçsin ondan sonra adapte oluruz iyice son 3 ay zaten hazırlıkla gececek zaman nasıl geçiyor anlamayız
Bak düğmelere dikkat, uyarmadı demeyin sonra.Kilodan bahsedilmişken benim de kilomda hiçbir değişiklik yokken artık alt karnımı içeri çekemediğimi farkettim. Ve resmen tam rahim bölgemde dışarı doğru uzama var sankiböyle giderse benim karın komple füze olcak kısmetse
Yok yok düğme yok. Daralıyorum Valla ben çoktan eski büyük beden taytıma geçiş yaptım kendimi hiç sıktırıp bunaltıp pantolon giymiyorum son çektiğim sıkıntılardan sonraBak düğmelere dikkat, uyarmadı demeyin sonra.
Oh iyi bak kendini olası rezilliklerden kurtarmış oldun.Yok yok düğme yok. Daralıyorum Valla ben çoktan eski büyük beden taytıma geçiş yaptım kendimi hiç sıktırıp bunaltıp pantolon giymiyorum son çektiğim sıkıntılardan sonra
Canım hıc morelını bozma bende oldum 5 sene cocuk ıcın urastıktan sonra gebelımı örendıkten bı kac gün sonra ılk defa covit oldum sükür hafıf grıp gıbı gecırdım hıc korkma rabbımın vardır bır bıldıgı bisey olmaz inshallahSizce ben 3 senedir bir kere bile covid olmayıp, 3 sene çocuk için uğraştıktan sonra aşılamayla hamile kaldığım ay covid olmuş muyumdurMoralim bozuk, çok üzgünüm inşallah sağlıkla atlatırım.
Vitaminlerden olabilir evet. Bende tedavilerden aldım hep kiloyu hormon ilaçları vitaminler vs veremedim de tedavi sürecinde sürekli her ay başka ilaç derken bu kiloyla hamile kaldımGel sarılalıımevlendikten sonra 10 kilo aldım bende beni heralde son aylar pilates topu gibi yuvarlarlar birde bende aşırı şişkinlik oluştu ki ben daha 5+5 oldum bugün. Tartıda hamile oldugumu öğrendiğim günden beri +4 fazla gözüküyor ve yemek yemekle alakası değil aşırı bir şişkinlik var. Doktorum balık yağı ve omega 3 başlatmıstı sebebi o olabilir dedi. Hamileliği öğrendiğimde coviddim covid sonrası şişkinlik oluyormus kadınlarda. Birde aşırı bir kabızlık var onun içinde erken geldi bana Napsam düzene girer vücudum hiç bilmiyorum
Kıyamamış bi de düğmesineAhahahahha aaaayyy Allah canını almasın bu saatte güldürdün beni.Vallahi aldım ahahahhaha
Sütümüz olursa emzirirsek bol bol veririz diye düşünüyorum tabi o zamanda tatlıyı abartmazsakOh iyi bak kendini olası rezilliklerden kurtarmış oldun.Ben hala şuanki bedenimde alışveriş yapıyorum, inşallah doğumdan sonra hemen veririm kiloları yoksa bu canım kıyafetlere bakar bakar ağlarım.
Kıyamamış bi de düğmesine
En sevdiğim pantolondu be.Sütümüz olursa emzirirsek bol bol veririz diye düşünüyorum tabi o zamanda tatlıyı abartmazsak
evet 3 sinovac 1 biontech aşım var, umarım zararı olmaz, çok teşekkür ederim.Aşı olmuş muydun? Ben önce 2 doz aşımı oldum sonra gebelik planladık. Eşimde bende riskli ortamda çalışıyoruz. Akrabamız olan bir doktor aşın varsa covid olsanda çok düşünme kafana takma demişti. Aşının koruyacağını düşünüyorum bu nedenle.
Uyuya kalmışım malum hamişlik uyku yapiyor:) 6 haftalik oldu sanırım. Dün evet duş filan da almıştım. Ayakta da durdum bellim de sızlıyordu. Geçmiştir herhalde. Yan bile yatamiyordum. Sırt üstü rahatça yatimAdet zamanı olmuştu benim 2 3 gündür sanki hamile değilmişim gibiydi bugün biraz üşüdüm belki ondan olabilir mi bilemiyorum dikkat etmek lazım siz ne kadarlıksınız
Teşekkür ederim canım çok sağ ol ❤ bende uykuya dalmışım:)Canım çok geçmiş olsun. Yani tam olarak doktor ne sebeple şüphelendi bu haftalarda artık dış gebelik varsa ultrasonda vs görünmesi gerekmez miydi?
Bak o kasık karın ağrıları bende de oluyor, hatta ağrıları en çok kabızlık, gaz sancıları varken çektim. Farkında değildim eşim ayağıma sıcak su torbası koyunca bir rahatladım meğer sancıların asıl kaynağı oymuş. Çok daha hafif ağrılar çekiyorum bu sekilde. Bir de bu şekilde yaklaş kendine.
İnşallah dış gebelik yoktur
Ben 6+2 de bir doktorda karından bebeği görüp kalp atışını duymuştum. 6+3 de karından ultrasonda başka bir doktor kese boş bebeği göremiyorum dedi, cihaz kaynaklıydı. Henüz erken haftalar cihazdan cihaza fark ediyor endişelenme lütfen
Hayırlı olsun.Şimdi uyumak üzereyim sabah bilgisayardan güzelce ekleyeyim tüm bilgilerinizi arada karışmasın diye alıntıladım gözün Aydın yeniden rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Benim ilk haftalarda regl olacağım gibi minik kramplar sancılarım cok oldu ama bu haftalarda cok hafifledi. Ben de çarpıntı yaşadım ara ara.Bir de cok fazla doktor videosu izledim vücut özellikle ilk zamanlar gebeliğe vücudu hazırlarken cok farkedilen belirtiler var, halsizlik, cok çabuk yorulma, nefes nefese kalma buna bağlı kalbin normalden hızlı artmaya başlaması. Hepsi adaptasyon sürecinin bir parçası.
Ama bu demek değil ki kontrolü elden bırakalım, siz hep bir doktorunuza danışınsadece benzer süreçlerden geçtiğimi belirtmek istedim. Stres de böyle şeylere sebep olabilir stresten uzak duralım
Ekleyeceğim
Çok geçmiş olsun. Doktora göründünüz mü yA da danışabildiniz mi?
Benim lekelenmem uzun bir yürüyüş, kanamam ise kısa bir yürüyüş sonrasında olmuştu. Yaklaşık 1 haftadır da kanama sonrası lekelemem devam ediyor. Ama bebekte bir sorun yok çok şükür. Doktor istirahat etmemi söyledi.
Doktora henüz görünmediyseniz siz de gidene kadar yatar pozisyonda istirahat edin lütfen. Rabbim tüm gebelerimize şifa versin.
Bilmiyorum ama söylediklerin mantıklı. Bakalım çarşamba ne diyecek. Çok sağol destek olduğun için canımCanım çok geçmiş olsun. Yani tam olarak doktor ne sebeple şüphelendi bu haftalarda artık dış gebelik varsa ultrasonda vs görünmesi gerekmez miydi?
Bak o kasık karın ağrıları bende de oluyor, hatta ağrıları en çok kabızlık, gaz sancıları varken çektim. Farkında değildim eşim ayağıma sıcak su torbası koyunca bir rahatladım meğer sancıların asıl kaynağı oymuş. Çok daha hafif ağrılar çekiyorum bu sekilde. Bir de bu şekilde yaklaş kendine.
İnşallah dış gebelik yoktur
Ben 6+2 de bir doktorda karından bebeği görüp kalp atışını duymuştum. 6+3 de karından ultrasonda başka bir doktor kese boş bebeği göremiyorum dedi, cihaz kaynaklıydı. Henüz erken haftalar cihazdan cihaza fark ediyor endişelenme lütfen
Hayırlı olsun.Şimdi uyumak üzereyim sabah bilgisayardan güzelce ekleyeyim tüm bilgilerinizi arada karışmasın diye alıntıladım gözün Aydın yeniden rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Benim ilk haftalarda regl olacağım gibi minik kramplar sancılarım cok oldu ama bu haftalarda cok hafifledi. Ben de çarpıntı yaşadım ara ara.Bir de cok fazla doktor videosu izledim vücut özellikle ilk zamanlar gebeliğe vücudu hazırlarken cok farkedilen belirtiler var, halsizlik, cok çabuk yorulma, nefes nefese kalma buna bağlı kalbin normalden hızlı artmaya başlaması. Hepsi adaptasyon sürecinin bir parçası.
Ama bu demek değil ki kontrolü elden bırakalım, siz hep bir doktorunuza danışınsadece benzer süreçlerden geçtiğimi belirtmek istedim. Stres de böyle şeylere sebep olabilir stresten uzak duralım
Ekleyeceğim
Çok geçmiş olsun. Doktora göründünüz mü yA da danışabildiniz mi?
Benim lekelenmem uzun bir yürüyüş, kanamam ise kısa bir yürüyüş sonrasında olmuştu. Yaklaşık 1 haftadır da kanama sonrası lekelemem devam ediyor. Ama bebekte bir sorun yok çok şükür. Doktor istirahat etmemi söyledi.
Doktora henüz görünmediyseniz siz de gidene kadar yatar pozisyonda istirahat edin lütfen. Rabbim tüm gebelerimize şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?