• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Fazla gibi gorunuyor ama ikiz veya cogul deil degerler kullandiniz haplarla ilgilide yukselebiliyor doktorum soylemisti 😍hayirlisi canim dorusunu rabbim bilir ama ikiz deil diyebilirim bence 10binden bahsetseydik kesin derdim ama haftasina gorede bu deger cok az normalin ustu gibi
Sevindim canım çok sağol 🙏😘

Allah elınıze almayı nasıp etsın siz ikiz diye panıklemıssın ama ani artış çok iyi bır durum değıl. Doktor kontrolünüzü bekleyın derım. Allah elınıze almayı nasıp etsın de tek ya da çift sağlıklı olmaları için dua edecegım 🙏🏻
Allah razı olsun canım tabiki her şeyden evvel sağlık çok onemli

O değilde 1 ay nasıl dayanıcaz kontrole gitmeden. Tekme de atmıyorlar ki herşey yolunda diyelim😒
Ben evlendikten sonra 15 kilo aldım patlatmadım düğme ama hiçbir kıyafetime sığamıyorum bu kiloyla bi de hamile kaldım benim durum daha vahim😂😂
Yavrum hiç sorma ya daha 1 hafta geçti, 3 hafta çok, iki hafta daha bekleyeyim gideceğim sonra. 😔

Ben de evlendikten sonra 10 kilo aldım, hiç düğmem patlamadı ama gebelikte patladı işte ne yapayım, zaten o fırlama ânı aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum.😂😂

Sende de o şişkinlikten olmuş işte bak kilo almadığın halde genişledim diyorsun, düğmelere dikkat et benden söylemesi.😂😂

Yavrum hiç sorma ya daha 1 hafta geçti, 3 hafta çok, iki hafta daha bekleyeyim gideceğim sonra. 😔

Ben de evlendikten sonra 10 kilo aldım, hiç düğmem patlamadı ama gebelikte patladı işte ne yapayım, zaten o fırlama ânı aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum.😂😂

Sende de o şişkinlikten olmuş işte bak kilo almadığın halde genişledim diyorsun, düğmelere dikkat et benden söylemesi.😂😂
Bende bi bahane bulup giderim 3 haftam dolunca yoksa eşime kalsa 4 haftadan önce gitmek istemez hatta soruyor ben işteyken başka doktora gitmedin değil mi diye😂😂

Ahahsajsksks kiloyla alakası yok diyorsun hamilelikten hep🤣
Düğmeli pantolon giymicem daha her düğme gördüğümde aklıma gelir 😂

Bende bi bahane bulup giderim 3 haftam dolunca yoksa eşime kalsa 4 haftadan önce gitmek istemez hatta soruyor ben işteyken başka doktora gitmedin değil mi diye😂😂

Ahahsajsksks kiloyla alakası yok diyorsun hamilelikten hep🤣
Düğmeli pantolon giymicem daha her düğme gördüğümde aklıma gelir 😂
Ay ne güzeel, benimki de sürekli gidelim mi doktora gidelim mi diyor, zaten zor sabrediyorum hiç destek yok.😂 Kocana de ki ne yapayım anayım ben, gelme üstüme.🥲 Ama Fatma Girik gibi ol söylerken, kaşlarını indir.😂

Yahu kızım bir sene patlamayan düğme neden gebelikte patladı o zaman.😂😂 allaaam ya. Zaten sen bana çok güldün, senin bir gün düğmen patlayacak görürsün.😂😂

Benimde 10 gün oldu daha 20 günüm var bide ben gittiğimde hem nifty hem ikili test yapıcak ay bu 20 günü iple çekiyorum

Ay ne güzeel, benimki de sürekli gidelim mi doktora gidelim mi diyor, zaten zor sabrediyorum hiç destek yok.😂 Kocana de ki ne yapayım anayım ben, gelme üstüme.🥲 Ama Fatma Girik gibi ol söylerken, kaşlarını indir.😂

Yahu kızım bir sene patlamayan düğme neden gebelikte patladı o zaman.😂😂 allaaam ya. Zaten sen bana çok güldün, senin bir gün düğmen patlayacak görürsün.😂😂
Ben aşırı heyecanlıyım eşim çok sakin sinirlerim bozuluyor hamile kaldığımdan beri iki kelimesinden bi tanesi hiçbişeyin yok hiçbişey olmayacak rahat ol üf bende bilirim onu söylemeyi kendime söz geçiremiyorum😂

Valla çok güldüm gözümün önüne geldi de eşinin orda kahkaha patlatması zjfnfnfnnf kesin başıma gelecek 😂

Ben aşırı heyecanlıyım eşim çok sakin sinirlerim bozuluyor hamile kaldığımdan beri iki kelimesinden bi tanesi hiçbişeyin yok hiçbişey olmayacak rahat ol üf bende bilirim onu söylemeyi kendime söz geçiremiyorum😂

Valla çok güldüm gözümün önüne geldi de eşinin orda kahkaha patlatması zjfnfnfnnf kesin başıma gelecek 😂
Ama haklısın çünkü bu kadar heyecanlı ve istemsizce tedirginken karşındakinin o inanılmaz sakinliği sinirlendirir yani.😂

Ayy hiç gülmedi biliyor musun? Gık demedi ama ben bilmiyor muyum içinden anırarak güldüğünü akahhahajaah😂😂

Kızlar iyi geceler.. ya bugün biraz fazla ağrım oldu uzandığım andan itibaren karnıma kramplar adet sancısı gibi ağrılar çok fazla oldu 6+3 deyim şuan herhangi bir başka belirtim de yok şuana kadar.. varmı hala adet sancısı çeken?

Ama haklısın çünkü bu kadar heyecanlı ve istemsizce tedirginken karşındakinin o inanılmaz sakinliği sinirlendirir yani.😂

Ayy hiç gülmedi biliyor musun? Gık demedi ama ben bilmiyor muyum içinden anırarak güldüğünü akahhahajaah😂😂
Onun sakinliği biraz iyi geliyor sakinliyorum bende😂

Tam da onun ayağının oraya düşmüştür düğme😂 aldın dimi bi de onu yerden utanmadan sjdjdjdjdndn

Back