İstesem de alamıyorum ki 2 kilo vermişim ama göbüş büyüyor galiba 1 ay 1 hafta var dahaVücut resmen bugünleri bekliyormuş desene. Bu üç ay kilo almamalıyız zaten bak bir ay kaldı, sabır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstesem de alamıyorum ki 2 kilo vermişim ama göbüş büyüyor galiba 1 ay 1 hafta var dahaVücut resmen bugünleri bekliyormuş desene. Bu üç ay kilo almamalıyız zaten bak bir ay kaldı, sabır.
Doğrudur beybisi, ben zaten bırak almayı kilo veriyorum, rezil durumdayım tez vakit biter inşallah.
İlk gebeliğimde hiç kilo almamama rağmen ikinci ayda pantolonumun düğmesi uçmuştu eğilince, ay nasıl güldüm nasıl utandım eşimden ahahaha
Sevindim canım çok sağolFazla gibi gorunuyor ama ikiz veya cogul deil degerler kullandiniz haplarla ilgilide yukselebiliyor doktorum soylemisti hayirlisi canim dorusunu rabbim bilir ama ikiz deil diyebilirim bence 10binden bahsetseydik kesin derdim ama haftasina gorede bu deger cok az normalin ustu gibi
Allah razı olsun canım tabiki her şeyden evvel sağlık çok onemliAllah elınıze almayı nasıp etsın siz ikiz diye panıklemıssın ama ani artış çok iyi bır durum değıl. Doktor kontrolünüzü bekleyın derım. Allah elınıze almayı nasıp etsın de tek ya da çift sağlıklı olmaları için dua edecegım
Ya hiç sorma gözümde çok büyüyor, zaman geçmiyor bana.İstesem de alamıyorum ki 2 kilo vermişim ama göbüş büyüyor galiba 1 ay 1 hafta var daha
Ayakkabımı bağlıyordum rezil etti beni pis düğme. İyi yapmışsın, yaşadım bilirim o oturunca düğmeyi açıp ohh demeyi.Kahkaha attım hayal ettim biran benimki de heryerde göbeğimden indiriyorum pantolonları diye hamile taytı aldı
Seni de göreceğiz gül bakalım
O değilde 1 ay nasıl dayanıcaz kontrole gitmeden. Tekme de atmıyorlar ki herşey yolunda diyelimYa hiç sorma gözümde çok büyüyor, zaman geçmiyor bana.
Ben evlendikten sonra 15 kilo aldım patlatmadım düğme ama hiçbir kıyafetime sığamıyorum bu kiloyla bi de hamile kaldım benim durum daha vahimSeni de göreceğiz gül bakalım
AmiiinAllah yardımcımız olsun:)
O değilde 1 ay nasıl dayanıcaz kontrole gitmeden. Tekme de atmıyorlar ki herşey yolunda diyelim
Yavrum hiç sorma ya daha 1 hafta geçti, 3 hafta çok, iki hafta daha bekleyeyim gideceğim sonra.Ben evlendikten sonra 15 kilo aldım patlatmadım düğme ama hiçbir kıyafetime sığamıyorum bu kiloyla bi de hamile kaldım benim durum daha vahim
Bende bi bahane bulup giderim 3 haftam dolunca yoksa eşime kalsa 4 haftadan önce gitmek istemez hatta soruyor ben işteyken başka doktora gitmedin değil mi diyeYavrum hiç sorma ya daha 1 hafta geçti, 3 hafta çok, iki hafta daha bekleyeyim gideceğim sonra.
Ben de evlendikten sonra 10 kilo aldım, hiç düğmem patlamadı ama gebelikte patladı işte ne yapayım, zaten o fırlama ânı aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum.
Sende de o şişkinlikten olmuş işte bak kilo almadığın halde genişledim diyorsun, düğmelere dikkat et benden söylemesi.
Ay ne güzeel, benimki de sürekli gidelim mi doktora gidelim mi diyor, zaten zor sabrediyorum hiç destek yok. Kocana de ki ne yapayım anayım ben, gelme üstüme. Ama Fatma Girik gibi ol söylerken, kaşlarını indir.Bende bi bahane bulup giderim 3 haftam dolunca yoksa eşime kalsa 4 haftadan önce gitmek istemez hatta soruyor ben işteyken başka doktora gitmedin değil mi diye
Ahahsajsksks kiloyla alakası yok diyorsun hamilelikten hep
Düğmeli pantolon giymicem daha her düğme gördüğümde aklıma gelir
Ben bugün biraz yürüdüm eve bir geldim kanamam olmuş..Rica ederim benim de arada acıma oluyor kasiklarda. Acaba diyorum ayakta durmaktan mi diye
Benimde 10 gün oldu daha 20 günüm var bide ben gittiğimde hem nifty hem ikili test yapıcak ay bu 20 günü iple çekiyorumYavrum hiç sorma ya daha 1 hafta geçti, 3 hafta çok, iki hafta daha bekleyeyim gideceğim sonra.
Ben de evlendikten sonra 10 kilo aldım, hiç düğmem patlamadı ama gebelikte patladı işte ne yapayım, zaten o fırlama ânı aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum.
Sende de o şişkinlikten olmuş işte bak kilo almadığın halde genişledim diyorsun, düğmelere dikkat et benden söylemesi.
Ben aşırı heyecanlıyım eşim çok sakin sinirlerim bozuluyor hamile kaldığımdan beri iki kelimesinden bi tanesi hiçbişeyin yok hiçbişey olmayacak rahat ol üf bende bilirim onu söylemeyi kendime söz geçiremiyorumAy ne güzeel, benimki de sürekli gidelim mi doktora gidelim mi diyor, zaten zor sabrediyorum hiç destek yok. Kocana de ki ne yapayım anayım ben, gelme üstüme. Ama Fatma Girik gibi ol söylerken, kaşlarını indir.
Yahu kızım bir sene patlamayan düğme neden gebelikte patladı o zaman. allaaam ya. Zaten sen bana çok güldün, senin bir gün düğmen patlayacak görürsün.
Test sonuçları iyi çıksın da değer beklemeye.Benimde 10 gün oldu daha 20 günüm var bide ben gittiğimde hem nifty hem ikili test yapıcak ay bu 20 günü iple çekiyorum
Ama haklısın çünkü bu kadar heyecanlı ve istemsizce tedirginken karşındakinin o inanılmaz sakinliği sinirlendirir yani.Ben aşırı heyecanlıyım eşim çok sakin sinirlerim bozuluyor hamile kaldığımdan beri iki kelimesinden bi tanesi hiçbişeyin yok hiçbişey olmayacak rahat ol üf bende bilirim onu söylemeyi kendime söz geçiremiyorum
Valla çok güldüm gözümün önüne geldi de eşinin orda kahkaha patlatması zjfnfnfnnf kesin başıma gelecek
Onun sakinliği biraz iyi geliyor sakinliyorum bendeAma haklısın çünkü bu kadar heyecanlı ve istemsizce tedirginken karşındakinin o inanılmaz sakinliği sinirlendirir yani.
Ayy hiç gülmedi biliyor musun? Gık demedi ama ben bilmiyor muyum içinden anırarak güldüğünü akahhahajaah