• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sorma nerden aldım 45 kilo halimle neyime güvendim bilmem 😂😂 gerçi şimdi 50 oldum ama yok yine supuremiyorum 😂
Bende 52ydim aldigimda 60 oldum yine degisen bir sey yok asiri agir 😁😁 normalde bile belim cok agriyor detayli supurge yaptigimda o yuzden transferden beri kendisiyle sadece bakisip kocam beye ya da anneme devrediyorum😁😁

Ya bir de bana sor, 6. denemede pozitifi görmek şükür ya. Bugünleri gördük. Allah'ım nasip etti gerisi boş.
Sen ne diyorsun ben anneme folik asidi açıklayana kadar akla karayı seçtim. Bu kadar ilacın neye yaradığı hakkında zerre fikri yok kadının :)
Annem de bana kızıyordu baştan ama artık akışa bıraktım. Bebeğinle bol bol konuş çok rahatlıyorsun.
aynen öyle nasip gerçekten inşallah bundan sonra süreç çok kolay ve güzel geçer 😇🤲🏻

selam kızlar nasılsınız ? bir sorum olacak size bugün çok tedirginim moralim de sıfır. Normalde 7 haftalık fakat yumurtlama günümü bildiğimden 6+4 günlük diye hesaplıyorum. 5+1 de kese gördüm. bugün lekelenmem olduğu için normalden erken gittim kalp atışına fakat kalp beklediğimden yavaş dedi doktor, bir hafta sonrasına çağırdı. yani gördük ama duymadık tabi. gerçekten erken midir geç döllenme olabilir mi bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var ne diyorsunuz ?

Gercekten hislerime tercuman olmussun🙈 dun esime dedim ki cahillik mutluluktur😁 yani artik ekrana bakinca doktorla yumurta sayimi kese goruntusu yorumlama falan doktor soylemeden yapabiliyorum😁😁😁 bi yanim mutlu evet ama bi yanim o kadar stresli ki anlatamam, icimi rahat tutmaya calissam da bir noktada korkuyorum. Bir kez bos gebelik yasamis olmam da etkiliyor bunu buyuk olcude. Travma olmus resmen bende. Kesenin icinde bebegi gorecek miyim, kalp atisi duyulacak mi hadi duyuldu devam edecek mi beynimin ici kaos. Tup bebek olunca dediginiz gibi ekstra bir endise oluyor sanirim o da surecin zorlugundan. Keske gozumu kapatsam acsam ekim olsa diyorum🙈 bir yandan hep aklim belirtilerde herkeste ayni yogunlukta olmayacagini da cok iyi biliyorum ama nafile ,gogus hassasiyetim idare eder durumda, bulantim vs yok sadece biraz gergin ve duygusalim, umarim her sey yolundadir😊 oh be icimi doktum rahatladim😅
evet evet kesinlikle ben de eşime diyorum ben kendi kendimi muayene edebilirim artık her şeyi öğrendim😂😂 bende de hiç bulantı vs bir şey yok göğüs hassasiyetim de hafifledi bi sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum insanlar kolay hamilelik için dua eder biz de belirti arıyoruz😬 bi 18 20. haftaya gelip bebişleri hissedene kadar böyle geçecek heralde🥰

selam kızlar nasılsınız ? bir sorum olacak size bugün çok tedirginim moralim de sıfır. Normalde 7 haftalık fakat yumurtlama günümü bildiğimden 6+4 günlük diye hesaplıyorum. 5+1 de kese gördüm. bugün lekelenmem olduğu için normalden erken gittim kalp atışına fakat kalp beklediğimden yavaş dedi doktor, bir hafta sonrasına çağırdı. yani gördük ama duymadık tabi. gerçekten erken midir geç döllenme olabilir mi bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var ne diyorsunuz ?
merhaba geç döllenme olunca keseye bakarken anlıyor doktorlar aslında ultrasona ölçüsüne göre çıkıyor o zaman bi şey demiş miydi?

evet evet kesinlikle ben de eşime diyorum ben kendi kendimi muayene edebilirim artık her şeyi öğrendim😂😂 bende de hiç bulantı vs bir şey yok göğüs hassasiyetim de hafifledi bi sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum insanlar kolay hamilelik için dua eder biz de belirti arıyoruz😬 bi 18 20. haftaya gelip bebişleri hissedene kadar böyle geçecek heralde🥰
Ahhaha evet ya😁 gecen doktora gittigimde zavalli adam zor ikna etti bu haftada ancak bu gorunur panikleme diye😁 hayir zaten 4+3 sun karindan kese kucucukte olsa gorunmus sukret yani neye panikliyosun di mi😁😁 sonra burada yazilanlari okuyup icimi rahatlatinca esim diyor ki kadinlar klubune ikna olup docent doktora ikna olmamana da diyecek bir sey bulamiyorum😁😁😁 valla su ultrason cihazlarinin ev tipi olsa sabahtan aksama kendimi baglarim😁😁😁

Bugün bulantım başladı kızlar 😭 tüm gün çok kötüydüm işe gidemedim. Yarın kalp atışı için doktora gidecektim bulantı için ilaç isteyeceğim sanırım. Ayakta duramıyorum ayağa kalktığım an bulantı başlıyor. Çok kötü birşeymiş 😭

merhaba teşekkür ederim cevabınıza, evet bir hafta geri çıkıyor sat a göre. Aslında bu normal mi onu öğrenmek istemiştim
Hiç sıkma canını burda da ben dahil birçok kişinin hesapladığı tarihle farklı tarihler çıktı hastanede. Daha yolun başındayız, kalp atışı, gelişim, vs için bebeklerimizin zamana ihtiyacı var. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 💐

Selam kizlar dun doktordaydim ve gebeligi teyitettirdim ❤️1 hafta sonra tekrar gidicem kalp atislari icin folik asit ve progestan hapi verdi kucuk bir kist varmis onun kaybolmasi icin umarim hersey yolunda giderde bu hamileligin sonunuda gorurum 🙏

Merhabalar beni de eklermisiniz ☺️🥰İlk gebeliğim olunca tecrübe sıfır kendimi birçok konuda bomboş hissediyorum ama iyiki bu gruplar var .kuran arkadaşlardan Allah razı olsun tecrübeli arkadaşlarımızın tecrübesinden faydalanmak isterim.Evde yaptığım testten sonra ilkkez doktora gittim bugün .beta degeri 313.8cıktı 4hafta 5günlüğüz doktorum 1hafta sonra tekrar bakalım o zaman muhtemelen kese görünür dedi .Bu beta değeri normal mi ? Haftaya kese görünür mü acaba ? Kalp atışı kısmı ise daha da sonraki haftalarda mı? Birde ben gebelik planlarken folidoce folik asit kullanıyordum doktor bugün folden -QF diye başka bir marka yazdı.kullanan var mı tavsiye ediyor musunuz ?diğerinden farkı sanırım iyot ve çinko içermesi ekstra

Sizce ben 3 senedir bir kere bile covid olmayıp, 3 sene çocuk için uğraştıktan sonra aşılamayla hamile kaldığım ay covid olmuş muyumdur🥺 Moralim bozuk, çok üzgünüm inşallah sağlıkla atlatırım.😔

Sizce ben 3 senedir bir kere bile covid olmayıp, 3 sene çocuk için uğraştıktan sonra aşılamayla hamile kaldığım ay covid olmuş muyumdur🥺 Moralim bozuk, çok üzgünüm inşallah sağlıkla atlatırım.😔
Çok geçmiş olsun .Hamilelikte ters bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama kefir için .covidi hafif atlatmakta çok işe yarıyor .inşallah hafif atlatırsınız Acil şifalar dilerim

Çok geçmiş olsun .Hamilelikte ters bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama kefir için .covidi hafif atlatmakta çok işe yarıyor .inşallah hafif atlatırsınız Acil şifalar dilerim
Kefirin gebelikte yararlı olduğunu duymuştum. Mutlaka içicem çok teşekkür ederim🌸

Merhabalar beni de eklermisiniz ☺️🥰İlk gebeliğim olunca tecrübe sıfır kendimi birçok konuda bomboş hissediyorum ama iyiki bu gruplar var .kuran arkadaşlardan Allah razı olsun tecrübeli arkadaşlarımızın tecrübesinden faydalanmak isterim.Evde yaptığım testten sonra ilkkez doktora gittim bugün .beta degeri 313.8cıktı 4hafta 5günlüğüz doktorum 1hafta sonra tekrar bakalım o zaman muhtemelen kese görünür dedi .Bu beta değeri normal mi ? Haftaya kese görünür mü acaba ? Kalp atışı kısmı ise daha da sonraki haftalarda mı? Birde ben gebelik planlarken folidoce folik asit kullanıyordum doktor bugün folden -QF diye başka bir marka yazdı.kullanan var mı tavsiye ediyor musunuz ?diğerinden farkı sanırım iyot ve çinko içermesi ekstra
Hayirli olsun canim insallah saglicakla kavus bebisine 🙏😍 kese 5 ila 6 hafta arasi gorunuyor 7ila 9 hafta arasi kalp atişi beta degeri bana dusuk gibi geldi ama doktorun birsey demediyse normaldir ilk gebeligimde bende boyleydim hic bir seyden haberim yoktu simdi 4cu gebeligim ve hersey ezber etmisim ama ne yalan soyliyeyim her hamilelik bir birinden cok farkli tekrar hayirli olsun canim ❤️

Cok gecmis olsun canim doktor lekelenmen hakkinda ne dedi neden oyle olmus

Back