Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Başınız sağolsun. Allah sabır versin 🙏

İşte onun matematiğini ben de çözemedim doktor öğün sonrası en az iki saat aç kal değerlerin doğru çıksın aksi halde yanlış değerlerle insülin dozu yükseltiriz hem kendin panik olursun hem de hipoglisemi olur dedi ( bu daha tehlikeliymiş 50 altına düşünce bilinç kapanıyormuş ) o yüzden öğün sonrası iki saat hiçbişey yemiyorum sonra başlıyorum atıştırmaya . Böyle yapınca da insan acıkmamaya başlıyor alışınca
Ben şimdi daha seyrek ölçüyorum. Bugün bi sabah ölçtüm bi de akşam. Akşam ölçücem diye de sıktım durdum kendimi. Çünkü mutfağa gidip ağzıma bi şey atmak istiyorum. 3 saat bi şey yemedim ama zor tuttum kendimi 😬

Ben aslında uzun süreli açlığa dayanıklıyım ama bu aralar bir kuru kayısı olsun, bir küçük kaşar dilimi olsun devamlı ağzıma bir şey atasım var :eek:

Bazı erkeklerin gamsızlıgı ne yazık ki. Ne yaşadın bilmiyorum ama tüm kalbimle sarılıyorum sana 🫂 .. En kısa zamanda gönlün ferahlık bulur, için rahatlar inşallah. Benim de bu bebeğim önde gidiyordu hep gününden, haftasından. Sanırım stres etkiliyor dediğin gibi. Bebeğimin beyin sıvısı muhabbetinden sonra 3 hafta önce kontrole gittiğimde karın çevresi gününden küçük çıktı. Ama doktorum iyi sıkıntı yok dedi. Bu zamana kadar olan kontrollerde hep öndeydi. Boyu, kg vs. Hep iyiydi. Bakalım cuma günü gittiğimde nasıl çıkacak çok merak ediyorum.. Rabbim evlatlarimiza sağlık versin, sağlıkla alalım kucağımıza. En kısa zamanda da huzur bulup mutlu olman dileğimle ❤️🤲
Amin amin canım bacım güzel dileklerin için kalbin kadar güzel haberler alırsın inşallah sende cuma günü rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin Mümkünse huysuz ve akılsız kocaları da islah etsin nediyim ki

İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Rabbim acını hafifletsin, gönlünü ferahlatsin, anneciğinin mekanı cennet olsun, rabbim rahmet etsin 😔

Ben şimdi daha seyrek ölçüyorum. Bugün bi sabah ölçtüm bi de akşam. Akşam ölçücem diye de sıktım durdum kendimi. Çünkü mutfağa gidip ağzıma bi şey atmak istiyorum. 3 saat bi şey yemedim ama zor tuttum kendimi 😬

Ben aslında uzun süreli açlığa dayanıklıyım ama bu aralar bir kuru kayısı olsun, bir küçük kaşar dilimi olsun devamlı ağzıma bir şey atasım var :eek:
Ben hep ölçüyorum listem var hiç kaçırma ihtimalim yok maalesef. Acilen bebeğin kilosunu dengelemem lazım yoksa son haftalarda ciddi zorlanıcam

Ah canım benim 😔
“İnna lillahi ve inna ileyhi raciun”

Başın sağolsun. 😔 Rabbim sabrını artırsın 🤲🏼

Hastane süreçlerinde çektiği zahmetler günahlarına kerafet olsun. Cennetin âli makamları mekanı olsun 🤲🏼 😔

Ölüm anneciğin için bir rahmet vesilesi olmuştur. Öyle inanıyorum. 🤲🏼 Ağrıları acıları dindi. Sükunete, rahata erdi Allahın izniyle.

Sanırım ölüm, ondan çok kalanlara zor. Rabbim sabr-ı Cemil nasip etsin. Tekrar başınız sağolsun. Birer Fatiha okuyalım kızlar 😔

Son düzenleme:
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere uzun sağlıklı bir hayat versin.

Ah çok üzüldüm kuzum 😔 başınız sağolsun, yattığı yer incitmesin anneciğini 💐

Bu mesajı görünce içime büyük bir acı oturdu, çok derinden hissettim ve acını paylaşıyorum. Sana sabırların en büyüğünü diliyorum Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin. Ne şanslısın ki son anına kadar birlikteymişsiniz. Allah'ım hep senin yanında olsun küçük mucizeniz evinize şifa olsun inşallah.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin🤲🏻😔

Acını yürekten hissettiğimi bilmeni istiyorum. Rabbim acılarına son verdi, çektiği tüm sıkıntılar da kefareti olsun inşallah 🙏🏼

Anneciğin melek oldu. Allah'ım sana ve geride kalanlarına sabır versin. İnan çok üzüldüm. Anne kaybı çok zor.

Kızlar günaydın😇 çok saçma olacak ama eşine gıcık olan var mı ya 😅 adam hiç bi şey yapmasa bile durduk yere gıcık olup duruyorum 😀 her şeyi batmaya başladı resmen hormonlardan mı böyle oldu niye böyle oldu
Ben bir haftadır mecbur kalmadıkça konuşmuyorum çok tripliyim kendisine 😀
Çok geçmiş olsun İnşallah hemen düzelir rahat edersin 🤲🤲🫶🏼
Çok teşekkür ederim canım ♡
Bi kaç gündür idrar rengim koyulaşmıştı. Mesleki deformasyon, hep kontrol ederim 🤣 kasıklarımda bacaklarımda ağrılar oluyordu feci şekilde. Hastaneye gidip bi idrar tahlili bakayım dedim. Kaçınılmaz son. Hoşgeldin idrar yolu enfeksiyonu. Geçen tilyam tilyam a da demiştim hatta bende de idrar yolu enfeksiyonu var sanırım diye 🤣 baya da yüksek çıkmış 😔 antibiyotik başladık hemen. Vel hasıl idrar renginizi kontrol edin hanımlar.

Bu arada @Eldorin iyi misin sesin çıkmıyor ? Anneciiin nasıl
Aman şekerim geçmiş olsun sana da. ben de antibiyotik alıyorum, kasık ağrım yeni geçti.
Başınız sağolsun canım benim, allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, sizlere sabır versin..
Annenin acısı dindi, allah evlatlarınla birlikte size sağlıklı uzun güzel bir ömür nasip etsin ♡

Başın sağolsun canım … Rabbim rahmet eylesin cennetinde en güzel yerlerde merhamet eylesin inşallah anneciğine , sizlere de bol bol sabırlar versin ..🌸🌸💐

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin 🤲🏻🤲🏻
Anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallah sizlerede bol sabır diliyorum…

Ben diğer gruplara da çaktırmadan bakıp geliyorum da Haziran grubunda geçen hafta 31-32de sanırım doğuran varmış kızlar, sizlerde hazır bekleyin ne olur ne olmaz, ben yarın bı kontrol daha yapicam, inşallah vakti saatini bekleriz ama tedbirli olmakta fayda var ya, vaziyet alın 😂

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, hastane çıkışı yenidoğan kıyafetleri aldınız mı aldıysanız neler aldınız illaki yazılan paylaşılan olmuştur. Bu bebekler yaz bebeği olavak ben ilk kez yaz bebeği doğuracağım için temmuz sıcağında giyilecek ne alabiliriz fikri olan paylaşırsa aldığını gösterirse sevinirim özellikle hastane de ne giyecek bu minikler etiket yaparsanız ben de kaçırmadan görürüm

Back
X