- 2 Şubat 2025
- 89
- 146
- 8
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #14.201
Daha ne yapalım bacım valla gecem gündüzüm belli değil eşim çayına şeker atarken bile yan yan bakıyorum adam da bıktıBen de. Ben deeee..
Eşekten düşenler kulübüne hoşgeldin![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ne yapalım bacım valla gecem gündüzüm belli değil eşim çayına şeker atarken bile yan yan bakıyorum adam da bıktıBen de. Ben deeee..
Eşekten düşenler kulübüne hoşgeldin![]()
![]()
Başınız sağolsun. Allah sabır versinİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Ben şimdi daha seyrek ölçüyorum. Bugün bi sabah ölçtüm bi de akşam. Akşam ölçücem diye de sıktım durdum kendimi. Çünkü mutfağa gidip ağzıma bi şey atmak istiyorum. 3 saat bi şey yemedim ama zor tuttum kendimiİşte onun matematiğini ben de çözemedim doktor öğün sonrası en az iki saat aç kal değerlerin doğru çıksın aksi halde yanlış değerlerle insülin dozu yükseltiriz hem kendin panik olursun hem de hipoglisemi olur dedi ( bu daha tehlikeliymiş 50 altına düşünce bilinç kapanıyormuş ) o yüzden öğün sonrası iki saat hiçbişey yemiyorum sonra başlıyorum atıştırmaya . Böyle yapınca da insan acıkmamaya başlıyor alışınca
Amin amin canım bacım güzel dileklerin için kalbin kadar güzel haberler alırsın inşallah sende cuma günü rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin Mümkünse huysuz ve akılsız kocaları da islah etsin nediyim kiBazı erkeklerin gamsızlıgı ne yazık ki. Ne yaşadın bilmiyorum ama tüm kalbimle sarılıyorum sana.. En kısa zamanda gönlün ferahlık bulur, için rahatlar inşallah. Benim de bu bebeğim önde gidiyordu hep gününden, haftasından. Sanırım stres etkiliyor dediğin gibi. Bebeğimin beyin sıvısı muhabbetinden sonra 3 hafta önce kontrole gittiğimde karın çevresi gününden küçük çıktı. Ama doktorum iyi sıkıntı yok dedi. Bu zamana kadar olan kontrollerde hep öndeydi. Boyu, kg vs. Hep iyiydi. Bakalım cuma günü gittiğimde nasıl çıkacak çok merak ediyorum.. Rabbim evlatlarimiza sağlık versin, sağlıkla alalım kucağımıza. En kısa zamanda da huzur bulup mutlu olman dileğimle
![]()
Rabbim acını hafifletsin, gönlünü ferahlatsin, anneciğinin mekanı cennet olsun, rabbim rahmet etsinİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Ben hep ölçüyorum listem var hiç kaçırma ihtimalim yok maalesef. Acilen bebeğin kilosunu dengelemem lazım yoksa son haftalarda ciddi zorlanıcamBen şimdi daha seyrek ölçüyorum. Bugün bi sabah ölçtüm bi de akşam. Akşam ölçücem diye de sıktım durdum kendimi. Çünkü mutfağa gidip ağzıma bi şey atmak istiyorum. 3 saat bi şey yemedim ama zor tuttum kendimi
Ben aslında uzun süreli açlığa dayanıklıyım ama bu aralar bir kuru kayısı olsun, bir küçük kaşar dilimi olsun devamlı ağzıma bir şey atasım var![]()
Ah canım benimİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Yaaa ne kadar yiyordunuz ? Ben hiç ayva yemedim hamileliğimde ama gamzeye bayılırım. 27.haftadan sonra yesem etki eder mi acabaAyvayı ilk hamileliğimde deli gibi yiyordum mide yanmama çok iyi geliyordu
Birde kızım gamzeli olsun diye sonuç gamzeli![]()
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere uzun sağlıklı bir hayat versin.İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Ah çok üzüldüm kuzumİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versinİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Aslında yok şekerim sınırda çıktığı için diyet yapıyordum. Suyu çok iyi dedi doktor. Biraz iri bebek olacak dedi ama 12.haftadan bu yana hep aynı şeyi söylüyordu, belliydi iri olacağı diye tekrarladıYaa maşallah bebeğinekilosu baya iyi şeker felan yoktur inşallah
Acını yürekten hissettiğimi bilmeni istiyorum. Rabbim acılarına son verdi, çektiği tüm sıkıntılar da kefareti olsun inşallahİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Ben bir haftadır mecbur kalmadıkça konuşmuyorum çok tripliyim kendisineKızlar günaydınçok saçma olacak ama eşine gıcık olan var mı ya
adam hiç bi şey yapmasa bile durduk yere gıcık olup duruyorum
her şeyi batmaya başladı resmen hormonlardan mı böyle oldu niye böyle oldu
Çok teşekkür ederim canım ♡Çok geçmiş olsun İnşallah hemen düzelir rahat edersin![]()
Aman şekerim geçmiş olsun sana da. ben de antibiyotik alıyorum, kasık ağrım yeni geçti.Bi kaç gündür idrar rengim koyulaşmıştı. Mesleki deformasyon, hep kontrol ederimkasıklarımda bacaklarımda ağrılar oluyordu feci şekilde. Hastaneye gidip bi idrar tahlili bakayım dedim. Kaçınılmaz son. Hoşgeldin idrar yolu enfeksiyonu. Geçen
tilyam a da demiştim hatta bende de idrar yolu enfeksiyonu var sanırım diye
baya da yüksek çıkmış
antibiyotik başladık hemen. Vel hasıl idrar renginizi kontrol edin hanımlar.
Bu arada @Eldorin iyi misin sesin çıkmıyor ? Anneciiin nasıl
Başınız sağolsun canım benim, allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, sizlere sabır versin..İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Başın sağolsun canım … Rabbim rahmet eylesin cennetinde en güzel yerlerde merhamet eylesin inşallah anneciğine , sizlere de bol bol sabırlar versin ..İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...