Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Az once esimle birbirimize girdik cirba yemek ne varsa herseyi firlattim salon bitik heryer corba bezelye yemegi salca ayran snrada esimi kovdm evden smdi uzandm felaket sancm var sag kasigimda herhangi bir akinti kanama yok uzaninca biraz gecti ama korktm biraz dogm sancisi boyle birsey degil demi kizlar
Benimde bugün sol kasıgımda agrı oldu canım tamda duşa giricektim sonra hemen gecti

Yaa bebişimm numaran kapalı artık sanırım yazdım ulaşamayınca artık işe gitmiyosn diye silmiştim🙃Ama burada gözüm sürekli üzerinde sanırım poyrazımız biraz kolik bir bebekmiş. Nasıl gidiyor annelik, ne kadarlık oldu paşamız🥰
Ben de annemlere geldim doğumu annemlerde yapacağım, şu an vajinal doğum görünüyoruz. Mayısın sonları görünüyor normalde doğumum eğer kırkını beklerse🥹 İsmini de Miran yapmayı düşünüyoruz kuzucum. Çok teşekkür ederimm🥰 çok heyecanlıyım imoşum ya sabırsızlıkla bekliyorum 🥹
Dogum ıznınde oldugum ıcın kapalı telefon evet bitanem🥰evet azıcık yaramaz benım mınnosum ama herseye deger onun tüüm özelliklerine hayranım🥰yorgunlugu bıle unutuyorum,canım oglum🥹🥹🥹bu kadar mınnos bır kalbım oldugunu ben bıle bılmıyordum😄bende 40ı cıkana kadar annemlerde kaldım kuzum,tecrube olmayınca zorlandım ben alısana kadar baya,ınsallah sen hemencecık alısırsın🥰adıda çok güzelmiş Miran-Baran tarzı ısımlerı sevıyorum ben,adıyla yaşasın inşallah annesı,benıde etıketle dogumun olunca,kolaylıkla gecsın ınsallah🙏

Haaa, yanlış anlamışım😅🤦🏻‍♀️ bide benim bütün sancıyı evde çekip hastaneye gitme düşüncem var neyseki hastane 2 dk kadar mesafede, bol bol alırım duş😅 ay ben sonrasında da almak istiyorum ama hemen almayın diyenler de var bilemedim ki
İnşAllah gönlüne göre olur cano😍😍🤲

Dogum ıznınde oldugum ıcın kapalı telefon evet bitanem🥰evet azıcık yaramaz benım mınnosum ama herseye deger onun tüüm özelliklerine hayranım🥰yorgunlugu bıle unutuyorum,canım oglum🥹🥹🥹bu kadar mınnos bır kalbım oldugunu ben bıle bılmıyordum😄bende 40ı cıkana kadar annemlerde kaldım kuzum,tecrube olmayınca zorlandım ben alısana kadar baya,ınsallah sen hemencecık alısırsın🥰adıda çok güzelmiş Miran-Baran tarzı ısımlerı sevıyorum ben,adıyla yaşasın inşallah annesı,benıde etıketle dogumun olunca,kolaylıkla gecsın ınsallah🙏
Ayyy ben biliyordum senin ne kadar minnoş bir kalbin olduğunuu, darısı sağlıkla bana ve bekleyen tüm hamişlere olsun inşallah 🙏🏻🥹
Evet ben de tecrübe olmadığı için evimde kalsam kayınvalidemler gelicekti, ben de rahat edemem onlardan biri gelse o yüzden dedim annemlere gidicem ben🤷🏻‍♀️😅 zaten miran ve baran arasında kalmıştık bebişim sonra miranda kararlaştırdık🤭 yaaa etiketlerim tabii hiç etiketlemez olur muyum, amin inşallah bebişim teşekkür ederim ☺️🌸

Kızlar toplu cevap vereyim hepinize cok tesekkür ederim cevaplarınız için. Sabah saatlerinde 6.30 gibi tuvalette kan gördüm . Adet sancisi gibi sancida geldi arkasindan hemen sancilarin sıklığı da arttı 10 dk da bir 5 dk da bir gelip gelip gidiyordu hastanede sancılar cıktı dayanamıyordum ama az gösteriyordu sonra doktoru beklerken tekrar sümüğümsü uzun kanlı akıntılarım oldu bitmedi zaten hiç . sancım vardı artmisti 3 cm denildi bi saat bekledim tekrar nst te alındım ama o kadar bagiriyodum ki sanci geldiği zaman cok duramadan beni dogumhaneye aldılar bakıldı doğum icin aciklik tamamdir sancin geldi mi ıkın denildi 1.30 gibi doguma alindim 15.30 da dogum gerceklesti allah herkese bu duyguyu yasatmayı nasip etsin 37+6 haftalıktık 2850 boyu 50 cm . Ultrasonda daha kilolu gösteriyodu
Canım hayırlı olsun 🥰

Kızlar toplu cevap vereyim hepinize cok tesekkür ederim cevaplarınız için. Sabah saatlerinde 6.30 gibi tuvalette kan gördüm . Adet sancisi gibi sancida geldi arkasindan hemen sancilarin sıklığı da arttı 10 dk da bir 5 dk da bir gelip gelip gidiyordu hastanede sancılar cıktı dayanamıyordum ama az gösteriyordu sonra doktoru beklerken tekrar sümüğümsü uzun kanlı akıntılarım oldu bitmedi zaten hiç . sancım vardı artmisti 3 cm denildi bi saat bekledim tekrar nst te alındım ama o kadar bagiriyodum ki sanci geldiği zaman cok duramadan beni dogumhaneye aldılar bakıldı doğum icin aciklik tamamdir sancin geldi mi ıkın denildi 1.30 gibi doguma alindim 15.30 da dogum gerceklesti allah herkese bu duyguyu yasatmayı nasip etsin 37+6 haftalıktık 2850 boyu 50 cm . Ultrasonda daha kilolu gösteriyodu
Ultrasonla kilosu arasında ne kadar fark var

Maşallah Sağsalim büyütün inşallah ♥️

Bende anlatayım hikayemi kızlar 🥰 sabah 5de tuvaletimin gelmesiyle uyandım ayağa kalkar kalkmaz suyum geldi ancak tuvaletimde olduğu için su muydu idrar mıydı anlayamadim aradan 1 saat geçince tekrar gelmeye devam etti dedim suyum geliyo🥹 eşim çalışıyordu aradım geldi hemen o sırada bir duş aldım saçımı kuruttum sabah 7 oldu hastaneye gittik bu arada doktoruma haber verdim yolda gidene kadar 10 dakikada bir sancım geldi saat 8de hastaneye gittik önce ultrasona girdim rahim ağzım iyice incelmisti bebekte kanalda asagidaydi sonra alttan muayeneye aldılar açıklık 5--6 santim arası dedi ebe şaşırdı 🤣 senin bu açıklıkla ortalığı ayağa kaldırman gerekiyordu diye ama ben öyle şiddetli ağrı hissetmedim. Kontrolden sonra nstye girdim düzenli sancılarım vardı 60-70 arası. Sonrasında damar yolum açıldı serum takıldı lavman yapıldı ben biseyler atıştırdım saat 10 buçuk gibi tekrar nst ye çağırdılar ama ben o arada artık sancidan kafayı yedim nst cekilene kadar. Nst yi çıkardılar tekrar açıklık kontrolü yapıldı 9cm olmuş hemen dogumhaneye alındım orda çok güçlü ıkınma bekliyorlar yalnız benim oğlum baya asagidaydi ama düzgün yönetemediğim için 45 dakikada doğdu oğlum 🥰 o içimden çıktığı an bütün ağrım sancım bitti, ben oğluma 9 sene sonra kavuştum ağustosta evlilik yıldönümümüz tüp bebek annesiyim. Dilerim hepinizin doğumu hızlı kolaylıkla su gibi geçsin inşallah hepiniz saglikla kucağınıza alın 🥰🙏🏼

Bende anlatayım hikayemi kızlar 🥰 sabah 5de tuvaletimin gelmesiyle uyandım ayağa kalkar kalkmaz suyum geldi ancak tuvaletimde olduğu için su muydu idrar mıydı anlayamadim aradan 1 saat geçince tekrar gelmeye devam etti dedim suyum geliyo🥹 eşim çalışıyordu aradım geldi hemen o sırada bir duş aldım saçımı kuruttum sabah 7 oldu hastaneye gittik bu arada doktoruma haber verdim yolda gidene kadar 10 dakikada bir sancım geldi saat 8de hastaneye gittik önce ultrasona girdim rahim ağzım iyice incelmisti bebekte kanalda asagidaydi sonra alttan muayeneye aldılar açıklık 5--6 santim arası dedi ebe şaşırdı 🤣 senin bu açıklıkla ortalığı ayağa kaldırman gerekiyordu diye ama ben öyle şiddetli ağrı hissetmedim. Kontrolden sonra nstye girdim düzenli sancılarım vardı 60-70 arası. Sonrasında damar yolum açıldı serum takıldı lavman yapıldı ben biseyler atıştırdım saat 10 buçuk gibi tekrar nst ye çağırdılar ama ben o arada artık sancidan kafayı yedim nst cekilene kadar. Nst yi çıkardılar tekrar açıklık kontrolü yapıldı 9cm olmuş hemen dogumhaneye alındım orda çok güçlü ıkınma bekliyorlar yalnız benim oğlum baya asagidaydi ama düzgün yönetemediğim için 45 dakikada doğdu oğlum 🥰 o içimden çıktığı an bütün ağrım sancım bitti, ben oğluma 9 sene sonra kavuştum ağustosta evlilik yıldönümümüz tüp bebek annesiyim. Dilerim hepinizin doğumu hızlı kolaylıkla su gibi geçsin inşallah hepiniz saglikla kucağınıza alın 🥰🙏🏼
MaşaAllah maşaAllah canım ne güzel bir doğum hikayen olmuş sağlıkla mutlu büyüsün bebeğin. Ne güzel bir gün oldu günümüzü güzelleştirdi sizlerin güzel haberleri

Ay maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻

Pozitif bı dogumunuz olmuş ne güzel 5 6 cm açıklıkla gitmek hayırlı ömürlü olsun bebeğiniz

M MAdes canim yazdiklarini sok icinde okudum. Kayninin senden borc istemesi de ayri bir korkuncluk. Sende para oldugu nerden biliyolar ki? Dugun takilarini falan mi istedi? Aferin esine verdirmemis

Kızlar meme ucu yarası için birisi ayva çekirdeği jeli demişti, onu yaptım ama doğru mu yaptım emin değilim. Hanginizdi.bana destek olur musunuz

Evet bizide ozaman çok bunalttilar eşim içinde gitsin falan dendi istemedim herkes yardım etti maddi konuda gerçekten bazı anneler evlat ayrımı yapio bunu çok net gördüm ev aldım bize kimse yardım etmedi ama onlara seferber oldular çocukları bile farklı tutuluyo
Aynen canım kesinlikle öyle oluyor bize olan şeylere sevinmiyorlar bile ev çıktı bize çıkmadıktan sonra ne yapalım dediler araba aldık hayırlı olsun diyen çıkmadı sevinmediler ama Allah herkesin gönlüne göre versin bişey demiyorum o giden kaynım için ellerinden ne gelirse yaparlar dualar ederler gözümde yok ben eşimle iyi olayım yeter çok kandırıp birikimimi heba etmeye çalıştılar hep önlerine taş koydum istedikleri olmadı

Back
X