Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Kızlar toplu cevap vereyim hepinize cok tesekkür ederim cevaplarınız için. Sabah saatlerinde 6.30 gibi tuvalette kan gördüm . Adet sancisi gibi sancida geldi arkasindan hemen sancilarin sıklığı da arttı 10 dk da bir 5 dk da bir gelip gelip gidiyordu hastanede sancılar cıktı dayanamıyordum ama az gösteriyordu sonra doktoru beklerken tekrar sümüğümsü uzun kanlı akıntılarım oldu bitmedi zaten hiç . sancım vardı artmisti 3 cm denildi bi saat bekledim tekrar nst te alındım ama o kadar bagiriyodum ki sanci geldiği zaman cok duramadan beni dogumhaneye aldılar bakıldı doğum icin aciklik tamamdir sancin geldi mi ıkın denildi 1.30 gibi doguma alindim 15.30 da dogum gerceklesti allah herkese bu duyguyu yasatmayı nasip etsin 37+6 haftalıktık 2850 boyu 50 cm . Ultrasonda daha kilolu gösteriyodu
Ayyy hayırlı olsun canım benim ❤️❤️❤️

Benim annemler Nizip’te canım kendi evim Gaziantep’te. Doğumdan sonra bir süre annem bakacağı için bana nizibe annemlere geldim. Evet ben de kuzeyşehir tokileri teslim edildi diye biliyordum sizin neden henüz teslim edilmedi
Hımm anladım canım çoğu kişininki martta teslim edildi bizimkinden haber yok o da vaktini zamanını bekliyor zaar hangi semtte senin ev

Depremden sonra afadın yaptığı toki evlerinden mi bahsediyorsunuz ?
Yok canım bizimki depremden önce çıkmıştı hatta bize yapılanları evi hasarlı olanlara teslim etmişler kalanını da bizle beraber çıkanlara vermişler kalanlar da bekliyor daha

Çarşamba günü cnm zaten öğün son artık dedi belki 2 gün daha bekleyip suni sancıyla başlatiriz dedi
Az kaldı sabret öyle böyle çıkacak bebiş zamanını bekliyor
Benim kaynimda yurt dışına gitti ne münasebet bu isim konularına çok gıcığım zaten herkes karışıyor ben de mihra koyucam Allah nasip ederse kaynanam dile gelmiyor falan bir sürü yorum yaptı eşim de biraz burun kıvırdi biz çocuklarla karar verdik dedim kimseyi ilgilendirmez ben taşıyorum sonuçta kızım çok istedi bende onu istiyorum

Herkes kendi için gidiyo benim kaynimda çok para harcadı gidebilmek için bir sürü zorluk çekti ama hamama giren terler gitmeseydi
Aynen valla oturum alsa bana ne faydası dokunacak sanki malı mülkü kendine alacak tatile gelip gidecek olan bize olacak o yüzden onları düşünüp vermedim herkes işine baksın ismi de hiç taviz vermem

Bence biran önce yıka beşiğin içine bir çarşafla örtüp koy gelince yerleştirirsin canım her ihtimale karşı hastane çantanı da hazırlarsın hem
Yarın hastane çantama koyacaklarımı yıkayacağım zaten ertesi güne de kurur ütüler koyarım, dolapta çarşambaya gelir en azından hastane çantası hazır olsun… Temizliğe de başlıcam bu hafta yoksa zor hazır olur

Yok canım bizimki depremden önce çıkmıştı hatta bize yapılanları evi hasarlı olanlara teslim etmişler kalanını da bizle beraber çıkanlara vermişler kalanlar da bekliyor daha
Sen ödemesi var falan diyince kafam karıştı benim de maraşra toki çıktı dulkadiroğlunda 2 yıl ödemesi yok dediler bir an şaşırdım o yüzden 😅

Kızlar toplu cevap vereyim hepinize cok tesekkür ederim cevaplarınız için. Sabah saatlerinde 6.30 gibi tuvalette kan gördüm . Adet sancisi gibi sancida geldi arkasindan hemen sancilarin sıklığı da arttı 10 dk da bir 5 dk da bir gelip gelip gidiyordu hastanede sancılar cıktı dayanamıyordum ama az gösteriyordu sonra doktoru beklerken tekrar sümüğümsü uzun kanlı akıntılarım oldu bitmedi zaten hiç . sancım vardı artmisti 3 cm denildi bi saat bekledim tekrar nst te alındım ama o kadar bagiriyodum ki sanci geldiği zaman cok duramadan beni dogumhaneye aldılar bakıldı doğum icin aciklik tamamdir sancin geldi mi ıkın denildi 1.30 gibi doguma alindim 15.30 da dogum gerceklesti allah herkese bu duyguyu yasatmayı nasip etsin 37+6 haftalıktık 2850 boyu 50 cm . Ultrasonda daha kilolu gösteriyodu
Maşallah canım güle güle büyütün

Tabi tansiyon sıkıntı kanala girmis dedi aşırı baskı yapio drda anladı zaten kanalda çok baskın duruyo diye ama gelesi yok sabah çok korktum resmen gobegimin ortasinda toplandı öğlene doğru düzeldi uyumuşum o ara
Birazcık ilerlese gelecek senin bebiş 🥹 Allah yardımcın olsun canım. 🙏🏻

Bugün okudum bir makalede yoğun östorojen hormonunun doğumu başlattığını bunun ise geceleri melatonin hormonunun üretilmesiyle daha fazla sagılandığını o yüzden geceleri ağrıların daha yoğun yaşandığını doğumların çoğunun o yüzden gece başladığından falan bahsediyordu suni sancılarında östorojen hormonu içerdiğini yazıyordu
Doğrudur çünkü gece coşuyor artık gece olsun istemiyorum resmen işkence oldu bana

Yaa tasuuumm iyiyim balım çok şükür 35+1 iz bugün, amin bitanem teşekkür ederim 🙏🏻😍 sen nasılsın bebiş nasıl büyümüştür bücür🥰❤️
Mınnosummm napıyosuun,dogumun ne zaman hayırlısıyla?Hayırlı dogumlar dılıyorum sımdıden🥰🥰kuzumun adı ne olacak?adıyla gelsın inşallah🙏🙏

Az kaldı sabret öyle böyle çıkacak bebiş zamanını bekliyor

Aynen valla oturum alsa bana ne faydası dokunacak sanki malı mülkü kendine alacak tatile gelip gidecek olan bize olacak o yüzden onları düşünüp vermedim herkes işine baksın ismi de hiç taviz vermem
Evet bizide ozaman çok bunalttilar eşim içinde gitsin falan dendi istemedim herkes yardım etti maddi konuda gerçekten bazı anneler evlat ayrımı yapio bunu çok net gördüm ev aldım bize kimse yardım etmedi ama onlara seferber oldular çocukları bile farklı tutuluyo

Sağlıkla büyüsün canım, gözünüz aydın😘

Ayy iyi olmana çok sevindim valla ben doğurmuş kadar rahatladım sağlık probleminden bahsetmiştin, bugün hep aklımdaydın🤞 bebiş nasıl her şey yolundadır umarım 🥹
Cok sükür kanama problemim korkttugum gibi olmadı kan takviyesine bile gerek kalmadı suanlık umarım böyle devam eder artmaz sonradan

Gözün aydın canım maşallah 🧿

Hımm anladım canım çoğu kişininki martta teslim edildi bizimkinden haber yok o da vaktini zamanını bekliyor zaar hangi semtte senin ev
Yeni yerleşim bizim oralar canım sacır mahallesi diye geçiyor, Abdülkadir yüksel hastanesinin yukarı tarafında tepedeki evler

Cook gecmis olsun canım güle güle büyütün bebeginizi♥️simdi nasılsın agrıların var mi??

Mınnosummm napıyosuun,dogumun ne zaman hayırlısıyla?Hayırlı dogumlar dılıyorum sımdıden🥰🥰kuzumun adı ne olacak?adıyla gelsın inşallah🙏🙏
Yaa bebişimm numaran kapalı artık sanırım yazdım ulaşamayınca artık işe gitmiyosn diye silmiştim🙃Ama burada gözüm sürekli üzerinde sanırım poyrazımız biraz kolik bir bebekmiş. Nasıl gidiyor annelik, ne kadarlık oldu paşamız🥰
Ben de annemlere geldim doğumu annemlerde yapacağım, şu an vajinal doğum görünüyoruz. Mayısın sonları görünüyor normalde doğumum eğer kırkını beklerse🥹 İsmini de Miran yapmayı düşünüyoruz kuzucum. Çok teşekkür ederimm🥰 çok heyecanlıyım imoşum ya sabırsızlıkla bekliyorum 🥹

Back
X