Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına cinsiyet netşeşti dimi artık 😍
Sağol canım evet iki erkek annesi olucam hep öyle istemiştim çok şükür🤲🏻Bu arada oğluşum MaşAllah çok haraketliyti ama ben hiss etmiyordum doktor diyor öyle oluyor arada pıt pıt bile yetiyor korkma☺️

Sağol canım evet iki erkek annesi olucam hep öyle istemiştim çok şükür🤲🏻Bu arada oğluşum MaşAllah çok haraketliyti ama ben hiss etmiyordum doktor diyor öyle oluyor arada pıt pıt bile yetiyor korkma☺️
Sağlıkla doğsun inşallah 🩵🧿 Benimde çok hareketli maşallah ilerleyen zamanlarda düzenli hissederiz artık 😍

Başka bir ilaç versin diye söylemiştim ben evet o ilaç yapabilir ara verip tekrar kullan dedi icerigi aynı ama yan etkisi olmayan bir ilaç yokmu da öyle dedi anlamadım aşırı derece de miğde yanması yaptı ya uyku bile uyuyamadım ben onu içtiğim zamanlar genzim yanıyor migdemde sanki çamaşır sıkıyorlar gibi bir his doktor öyle dediği günden beridir içmedim ben ama sen gene de doktoruna danışıp öyle bırak istersen seni etkilemiş olmayayım icmeyerek yanlış yapiyo olabilirim ama gözüm yemiyor yani napayım işkence gibi geliyor o ilaç bana bir hafta sonra randevumda tekrar söyleyecegm belki başka bir ilaç verir
Doktorumu bugün aradım canım başka ilaç önerdi sana iyi gelen bi demir ilacı bulmalıyız mühakkak kullanmak gerekiyormuş şimdi onu denicem bakalım

IMG_4216.webp
11+4 gün tahminde bulunur musunuz, doktorum çok erken daha yanılabiliriz dedi fakat görüyorum ki 10-11. haftada cinsiyet öğrenenler var

evet ona istinaden öyle tahminde bulundu fakat yine de çok erken dedi. yani erkek olmuş olsa çıkıntı gözükmez miydi şimdiye kadar
Valla canım cinsiyette çok yanılma olduğu için pek bişey söylemiyorlar mesela ben 19 haftalığım hala cinsiyeti ne bilmiyorum kız dedi erkek dedi 🙄

Herkese merhabalar ben pazartesi devlette detaylı ultrasona gireceğim İstanbul’da, eşim de benimle girebiliyor mu acaba doktor kontrolüne almıyorlardı. Bir de ultrason resmi veriyorlar mı acaba?

Valla canım cinsiyette çok yanılma olduğu için pek bişey söylemiyorlar mesela ben 19 haftalığım hala cinsiyeti ne bilmiyorum kız dedi erkek dedi 🙄
doktorumun cihazı kaliteli yani bu haftasında parmaklarına kadar görünüyo umarım sağlıklı olur da teşekkğr ederimmm sizde sağ salim alın kucağınıza. devlet hastanesine mi gidiyorsunuz

Merhabalar dün
Herkese merhabalar ben pazartesi devlette detaylı ultrasona gireceğim İstanbul’da, eşim de benimle girebiliyor mu acaba doktor kontrolüne almıyorlardı. Bir de ultrason resmi veriyorlar mı acaba?
Büyük ihtimalle yine almazlar eşini maalesef. Ultrason resmi için bir şey diyemicem bilgim yok o konuda.

Back
X