- 1 Nisan 2022
- 13.662
- 16.173
- 248
Sağol canım evet iki erkek annesi olucam hep öyle istemiştim çok şükürHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına cinsiyet netşeşti dimi artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım evet iki erkek annesi olucam hep öyle istemiştim çok şükürHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına cinsiyet netşeşti dimi artık![]()
Sağlıkla doğsun inşallahSağol canım evet iki erkek annesi olucam hep öyle istemiştim çok şükürBu arada oğluşum MaşAllah çok haraketliyti ama ben hiss etmiyordum doktor diyor öyle oluyor arada pıt pıt bile yetiyor korkma
![]()
Amin canım hepimizinSağlıkla doğsun inşallahBenimde çok hareketli maşallah ilerleyen zamanlarda düzenli hissederiz artık
![]()
Sizinde aynısımıydı ishal mide bulantısı halsizlikBen kullaniyorum.basta emin olamadim acaba ondan mi belirtiler diye.ilaci biraktim bikac gün.belirtiler düzeldi.tekrar baslicam yarin,yapacak bişey yok cekicez artik
Doktorumu bugün aradım canım başka ilaç önerdi sana iyi gelen bi demir ilacı bulmalıyız mühakkak kullanmak gerekiyormuş şimdi onu denicem bakalımBaşka bir ilaç versin diye söylemiştim ben evet o ilaç yapabilir ara verip tekrar kullan dedi icerigi aynı ama yan etkisi olmayan bir ilaç yokmu da öyle dedi anlamadım aşırı derece de miğde yanması yaptı ya uyku bile uyuyamadım ben onu içtiğim zamanlar genzim yanıyor migdemde sanki çamaşır sıkıyorlar gibi bir his doktor öyle dediği günden beridir içmedim ben ama sen gene de doktoruna danışıp öyle bırak istersen seni etkilemiş olmayayım icmeyerek yanlış yapiyo olabilirim ama gözüm yemiyor yani napayım işkence gibi geliyor o ilaç bana bir hafta sonra randevumda tekrar söyleyecegm belki başka bir ilaç verir
Kız bence bacak arası boşEki Görüntüle 3582785 11+4 gün tahminde bulunur musunuz, doktorum çok erken daha yanılabiliriz dedi fakat görüyorum ki 10-11. haftada cinsiyet öğrenenler var
evet ona istinaden öyle tahminde bulundu fakat yine de çok erken dedi. yani erkek olmuş olsa çıkıntı gözükmez miydi şimdiye kadarKız bence bacak arası boş
Valla canım cinsiyette çok yanılma olduğu için pek bişey söylemiyorlar mesela ben 19 haftalığım hala cinsiyeti ne bilmiyorum kız dedi erkek dedievet ona istinaden öyle tahminde bulundu fakat yine de çok erken dedi. yani erkek olmuş olsa çıkıntı gözükmez miydi şimdiye kadar
Ben 11+2 de öğrendim oğlumu net vardı çıkıntı bu bebiş bir prenses çok yüksek ihtimalleEki Görüntüle 3582785 11+4 gün tahminde bulunur musunuz, doktorum çok erken daha yanılabiliriz dedi fakat görüyorum ki 10-11. haftada cinsiyet öğrenenler var
Kız gibi geldi bana ama bilmiyorum gerçekten çok erken sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunEki Görüntüle 3582785 11+4 gün tahminde bulunur musunuz, doktorum çok erken daha yanılabiliriz dedi fakat görüyorum ki 10-11. haftada cinsiyet öğrenenler var
İshal ,mide yanmasi oluyordu bendeSizinde aynısımıydı ishal mide bulantısı halsizlik
doktorumun cihazı kaliteli yani bu haftasında parmaklarına kadar görünüyo umarım sağlıklı olur da teşekkğr ederimmm sizde sağ salim alın kucağınıza. devlet hastanesine mi gidiyorsunuzValla canım cinsiyette çok yanılma olduğu için pek bişey söylemiyorlar mesela ben 19 haftalığım hala cinsiyeti ne bilmiyorum kız dedi erkek dedi![]()
hadi inşallah gönlümdeki o yönde hayırlı eylesin rabbimBen 11+2 de öğrendim oğlumu net vardı çıkıntı bu bebiş bir prenses çok yüksek ihtimalle![]()
amin amin inşallahKız gibi geldi bana ama bilmiyorum gerçekten çok erken sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Devletle özele gidiyorum ikiside göremedidoktorumun cihazı kaliteli yani bu haftasında parmaklarına kadar görünüyo umarım sağlıklı olur da teşekkğr ederimmm sizde sağ salim alın kucağınıza. devlet hastanesine mi gidiyorsunuz
11 haftada bana kız dedi doktor 16 haftada erkek ve bu gün kesinleşti erkekEki Görüntüle 3582785 11+4 gün tahminde bulunur musunuz, doktorum çok erken daha yanılabiliriz dedi fakat görüyorum ki 10-11. haftada cinsiyet öğrenenler var
Büyük ihtimalle yine almazlar eşini maalesef. Ultrason resmi için bir şey diyemicem bilgim yok o konuda.Herkese merhabalar ben pazartesi devlette detaylı ultrasona gireceğim İstanbul’da, eşim de benimle girebiliyor mu acaba doktor kontrolüne almıyorlardı. Bir de ultrason resmi veriyorlar mı acaba?
aaaa , var mı 11. haftada ultrason görüntünüzzz11 haftada bana kız dedi doktor 16 haftada erkek ve bu gün kesinleşti erkek![]()