Aslında 12ye kadar düşük riski azalıyormuş değil mi ama gerçekten insan dayanamıyor. En yakinlarindan bi kaç kişiyle paylaşmak istiyor illa
Benim nedensizce hep içimde bi endişe korku falan vardı bisey olacakmış gibi, belkide ilk haftalar çok hastalık geçirdim ya ondan öyle oldu kuzum
İnşallah canım inşallah bi de o kadar bekleyince bi inanamama, sonra endişe çok değişik duygular Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almak nasip etsin kuzuumm
Acayip zor geçiyor canım bende sabah akşam parol aldım ateşim durdu ağrılarımda durdu ama yemek yiyemiyorum midem kalkıyor meyve ,su , ekmek sadece bugün resmen aç kaldım
Evet canım okudum bende ama yemesem uyuyamıcaktım nerdeyse okudum her doktor farklı şeyler söylüyor ama zaten her şeyin fazlası zarar fazla bakla sarılığa neden oluyormuş zaten artık yaza ancak ozamana kadar sorarım bizim trakyada çiğ bakla çok yenir benim doktorum sakatat yasakladı ( kokoreç,kelle paça,işkembe)çok tavuk yeme onlar hormonlu onun yerine hindi ye dedi. Nescafe içme dedi ben içiyorum deyince filtre kahveye süt koy iç çok istediğinde dedi.salataları sirkeli suda bırakıp öyle temizle dedi. Ama baklayı sorcam
Yok canim sarılık için değil, favizm diye bir hastalık var, bakla alerjisi gibi düşün, eğer bebekte bu hastalik varsa ölümcül olabiliyor Allah korusun.
İnşallah canım inşallah bi de o kadar bekleyince bi inanamama, sonra endişe çok değişik duygular Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almak nasip etsin kuzuumm
Yarın doktora gitcem kese görmek için çok heycanlıyım bildiğiniz zaman durdu günler geçmiyordu bir an önce yarın olsun modundayım 5+3 kalp atışı için erken değil mi?
Merhaba hanımlar ben de aranıza yeni katıldım. Şuanda 5+0 dayım. İki gün önce keseyi gördük çok şükür doktor kalp atışı için haftaya Perşembe gününe çağırdı. İnşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için
Merhaba hanımlar ben de aranıza yeni katıldım. Şuanda 5+0 dayım. İki gün önce keseyi gördük çok şükür doktor kalp atışı için haftaya Perşembe gününe çağırdı. İnşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için
Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Listemize eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim
Bu arada ben de 6+2 de duymuştum, 6+3 te başka doktorda duyamadık
Siz de 6+0 da duyamazsanız üzülmeyin cihazdan cihaza farkedebiliyor henüz çok erken zamanlar
Bulunduğunuz şehirde var mı bilmiyorum ama Liv hospital samsun da normal ve sezeryan a 8050 TL epidural normal e 10.000 dedi. Özel sigorta araştırdım gebelikten sonra yapılanlar genelde o şehirde bir hastane de geçiyor .doktorunuz orda değilse malesef bir işe yaramıyor
Özel sigorta için belki 5 ayrı firma ile görüştüm, demir hayatın ikican diye bir sigortası var tamamlayıcı olarak geçiyor .Samsun'da Medicana hastanesinde herşey içinde muane tahlil ve istediğiniz doğum şekli 5.500 dedi. Dediğim gibi bu sadece bulunduğunuz şehirde bir yada iki hastanede geçiyor. Düşünen varsa çok uyguna geliyor bunu talep edebilirsiniz inşallah sizin doktorunuzun olduğu hastaneye denk gelir
Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Listemize eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim
Bu arada ben de 6+2 de duymuştum, 6+3 te başka doktorda duyamadık
Siz de 6+0 da duyamazsanız üzülmeyin cihazdan cihaza farkedebiliyor henüz çok erken zamanlar