2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Büyük ihtimal aşkım yok yok hiç olumsuz düşünme aşkım Çok güzel sağlıkla devam ediyor böylede gidecek insallah

Büyük ihtimal aşkım yok yok hiç olumsuz düşünme aşkım Çok güzel sağlıkla devam ediyor böylede gidecek insallah
İnşallah canım inşallah bi de o kadar bekleyince bi inanamama, sonra endişe çok değişik duygular Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almak nasip etsin kuzuumm

Acayip zor geçiyor canım bende sabah akşam parol aldım ateşim durdu ağrılarımda durdu ama yemek yiyemiyorum midem kalkıyor meyve ,su , ekmek sadece bugün resmen aç kaldım
Hadi ya çok dikkat et bol bol uyu dinlen ben ilaç kullanmadan atlattım umarım sende önümüzdeki günlerde hafif atlatırsın

Yok canim sarılık için değil, favizm diye bir hastalık var, bakla alerjisi gibi düşün, eğer bebekte bu hastalik varsa ölümcül olabiliyor Allah korusun.

Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Listemize eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim
Bu arada ben de 6+2 de duymuştum, 6+3 te başka doktorda duyamadık
Siz de 6+0 da duyamazsanız üzülmeyin cihazdan cihaza farkedebiliyor henüz çok erken zamanlar

Kizlar dogum icin hicbir hastaneyle gorustunuz mu fiyatlar konusunda ?
Bulunduğunuz şehirde var mı bilmiyorum ama Liv hospital samsun da normal ve sezeryan a 8050 TL epidural normal e 10.000 dedi. Özel sigorta araştırdım gebelikten sonra yapılanlar genelde o şehirde bir hastane de geçiyor .doktorunuz orda değilse malesef bir işe yaramıyor

Özel sigorta için belki 5 ayrı firma ile görüştüm, demir hayatın ikican diye bir sigortası var tamamlayıcı olarak geçiyor .Samsun'da Medicana hastanesinde herşey içinde muane tahlil ve istediğiniz doğum şekli 5.500 dedi. Dediğim gibi bu sadece bulunduğunuz şehirde bir yada iki hastanede geçiyor. Düşünen varsa çok uyguna geliyor bunu talep edebilirsiniz inşallah sizin doktorunuzun olduğu hastaneye denk gelir

Merhaba bende dün 5+4 de keseyi gördüm çok şükürrrr kalp icin 2 hafta sonra gel dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…