• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlar ben de aranıza yeni katıldım. Şuanda 5+0 dayım. İki gün önce keseyi gördük çok şükür 🤲 doktor kalp atışı için haftaya Perşembe gününe çağırdı. İnşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için ☺️
Hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 ben 6+3 TE gittiğimde doktor duyurmamisti kalbi ama attığını göstermişti 1 hafta sonra gel dedi hesabıma göre tam 8 haftalıkken çağırmış oluyor sende duyamazsan kafana takma demek için yazdım bazen duyulmayabiliyormuş,🥰

Kızlar bende müthiş halsizlik var. Sadece şimdilik folikasit kullanacaksın dedi dr. Benim d,b12 Demir yerlerde. Napmalı bilmiyorum. Kafam sepet gibi
Benimde demir sınırda çıktı 3. Ay baslaticakmis. Şimdilik sadece folik asit. Bendede uyku yapıyor daha yeni uyandım 😂😂😂

Hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 ben 6+3 TE gittiğimde doktor duyurmamisti kalbi ama attığını göstermişti 1 hafta sonra gel dedi hesabıma göre tam 8 haftalıkken çağırmış oluyor sende duyamazsan kafana takma demek için yazdım bazen duyulmayabiliyormuş,🥰
Çok teşekkür ederim 😍 insan ister istemez stres yapıyor da bakalım bizi neler bekliyor. Doktorda haftaya belki görürüz dedi zaten kesin bir şey demedi ☺️ Hayırlısı artık

Benimde demir sınırda çıktı 3. Ay baslaticakmis. Şimdilik sadece folik asit. Bendede uyku yapıyor daha yeni uyandım 😂😂😂
Benim herşeyim normal çıktı ama hemogram sonuçları geç çıktı dün baktım bir sürü değerim yüksek çıkmış anlamlarına baktım vücutta enfeksiyon varlığı falan diyor yarın sağlık ocağına gidicem inşallah önemli bişey değildir 😕🥺

Çok teşekkür ederim 😍 insan ister istemez stres yapıyor da bakalım bizi neler bekliyor. Doktorda haftaya belki görürüz dedi zaten kesin bir şey demedi ☺️ Hayırlısı artık
Rica ederim 😍 ay evet gerçekten ama bize kalbi gosterdikten sonra bı nebze stresim azaldı gerçekten bir de Allah'ın izni ile duyarsak iyice rahatlayacagim gerçekten , inşallah sen duyarsın belli mi olu 🥰

kızlar günaydın. Benım biraz gec döllenme olmuş şuan reglim gecikeli 6 gün oldu değerim düzenli bir şekilde 2 günde bir 2 katı artıyor . Eşim cumartesi Medicana ya randevu aldı . Şuan erken dedim ama bu sekılde erken giden var mı . Yada gittiğimde doktor kontrol edebilecek mi

kızlar günaydın. Benım biraz gec döllenme olmuş şuan reglim gecikeli 6 gün oldu değerim düzenli bir şekilde 2 günde bir 2 katı artıyor . Eşim cumartesi Medicana ya randevu aldı . Şuan erken dedim ama bu sekılde erken giden var mı . Yada gittiğimde doktor kontrol edebilecek mi
Günaydın öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Ben kendimden örnek vereyim size. Tam 4 haftalıkken ben de ilk randevuma özel hastaneye gitmiştim. Doktor normal karından ultrasonla baktı ama hiç bir şey görünmedi çok kızmıştım hatta doktora :) Alttan ultrasonla bakalım belki görünür dedi bende onu istemedim. 5 haftalıkken devlette muayene oldum kese göründü. 6 hafta 5 günlükken de kalbini duyduk çok şükür.

Daha çok erken canim kese falan göremezsiniz benim tahminim beni biliyorsun doktor kese görmeye 5+3 iken gittim o zaman bile çok minikti

Kızlar ben artık pantolonlarımın beni daha fazla sıkıştırmasına dayanamayıp ilk hamilelik pantolonumu aldım. Fermuarlarım açık gezmekten canım çıkıyordu. Ofiste masaya geçince dükkanları açmak ilk işim oluyordu :) Allah'ım ne kadar güzel bir icatmış kuş gibi hafifledim, tavsiye ederim :)

Kızlar ben artık pantolonlarımın beni daha fazla sıkıştırmasına dayanamayıp ilk hamilelik pantolonumu aldım. Fermuarlarım açık gezmekten canım çıkıyordu. Ofiste masaya geçince dükkanları açmak ilk işim oluyordu :) Allah'ım ne kadar güzel bir icatmış kuş gibi hafifledim, tavsiye ederim :)
Ben de alacaktım ama çok erken değil mi hamile pantolonları için? Benim basenlerim genişledi kilo almaktan ziyade. 1 beden büyüdüm yani, ileride doğumdan sonra verirsem kiloları inşallah anneme paslayacağım kıyafetlerimi :)

Arkadaşlar, size bir sorum var: Ben nasıl besleneceğimi bilemiyorum. Sabah erken çıkıyorum kahvaltı edesim gelmiyor iştahım yok, öğlene doğru zor acıkıyorum bu sefer de vicdan azabı yaşıyorum bebeğimi aç bırakıyorum beslenmiyorum diye. Böyle saçma sapan bir döngü içindeyim. :işsiz:

Benim herşeyim normal çıktı ama hemogram sonuçları geç çıktı dün baktım bir sürü değerim yüksek çıkmış anlamlarına baktım vücutta enfeksiyon varlığı falan diyor yarın sağlık ocağına gidicem inşallah önemli bişey değildir 😕🥺
AH GITME asm ye ben orda kan tahlili yaptırdım doktora görürdüm. Tsh 3 kusur cıktı doktor yüksek dedi. Kendi yaptı bi daha kan tahlili bu sefer 1.66 cıktı sağlık ocaklari yanlış çıkabiliyor dedi ve gerçekten alakası yok 2side 1 gün araylaydı

Arkadaşlar, size bir sorum var: Ben nasıl besleneceğimi bilemiyorum. Sabah erken çıkıyorum kahvaltı edesim gelmiyor iştahım yok, öğlene doğru zor acıkıyorum bu sefer de vicdan azabı yaşıyorum bebeğimi aç bırakıyorum beslenmiyorum diye. Böyle saçma sapan bir döngü içindeyim. :işsiz:
Ben her sabah yumurta yemeye başladım 1 tane yumurta önemli gerçekten. Yanina zeytin muhakkak yiyiroym ve şu aralar bal yeme isteği var şekere dair bi onu yiyorum 😂

Ay bende aldım waikiki hamile pantalonundan açık renk kot olanı aldım önümüz yaz giyerim diye. Bende eski pantolonlarım sıkıyor giymiyorum.. 170 tl ye aldım waikiki hamile bölümünde var. Kotonu falan gezdim hiç birşey yoktu

Canım kendini üzme sakın zaten vücudunda bir besin eksikliği varsa onu bünyen ister. Hele ki bu dönemlerde aşırı iştahlı ve çok yemek de istenen bir şey değil gereksiz fazla kiloya sebep olur. Yeter ki dozunda vitamin ve protein alacak şekilde aç kalma yeterli diye düşünüyorum ben.

Back