ah her şeyi karıştırdım yedim çözdüm biraz o sıkıntıyı neyseki.
ağrıları da bu gece yastıklarla çözdüm biraz. bir yastığı belime, bir yastığı dizlerimin arasına, bir yastıkla da göbeğimi destekleyerek günler sonra güzel bi uyku çekmişim
inşallah. tevekkül edeceğiz bir de kendimize dikkat edip bekleyeceğiz. nasibimizde varsa allah ol derse oluyor işte böyleymiş. o yüzden sakin kalmaya çalış, allahın izniyle bu günleri güzelce atlatırız inşallah.
ah her şeyi karıştırdım yedim çözdüm biraz o sıkıntıyı neyseki.
ağrıları da bu gece yastıklarla çözdüm biraz. bir yastığı belime, bir yastığı dizlerimin arasına, bir yastıkla da göbeğimi destekleyerek günler sonra güzel bi uyku çekmişim
Bende belki duyarım umuduyla gittim de doktor dinletmedi zararlı diye belki de ama gösterdi burada ne görüyorsunuz bakın diye Amiiiin rabbim bütün hamilelere sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Bende görüşmedim merak ediyorum açıkçası doktorada soramadım daha ilk haftalar diye çok erken olur diye ama fiyatlardan hiç haberim yok. Biz doğurama kadar yine artar ki çok zaman var
Bende görüşmedim merak ediyorum açıkçası doktorada soramadım daha ilk haftalar diye çok erken olur diye ama fiyatlardan hiç haberim yok. Biz doğurama kadar yine artar ki çok zaman var
Ayni yil icerisinde olacagi icin cok farketmez sanirim. Ben izmirde egepole baslamistim ama baska hastane bakacagim sanirim muayene ucretleri bile cok fazla
Ayni yil icerisinde olacagi icin cok farketmez sanirim. Ben izmirde egepole baslamistim ama baska hastane bakacagim sanirim muayene ucretleri bile cok fazla
Sorma bugün 450 tl kan ve idrar tahlili için verdim doktor istersen devlette yaptır dedi ama devletten randevu almak gitmek gelmek sıra beklemek yemedi. Buda 450 tl içime oturdu
Doğum paketi fiyatları öğrenin arayarak bilgi alabilirsiniz daha uygun oluyor.12 bin TL doğum ücreti için fiyat almıştım, 14 bin doğum paketi dediler çok daha uygun.
Ay o dediğin benim ben de kullanıyorum ve acayip şekilde midem bulanıyor, her akşam saat 21:00 olduğunda baş dönmem başlıyo bir birbuçuk saat sürüyor. Progestan mı yapıyor aklıma gelmemişti hiç
Doğum paketi fiyatları öğrenin arayarak bilgi alabilirsiniz daha uygun oluyor.12 bin TL doğum ücreti için fiyat almıştım, 14 bin doğum paketi dediler çok daha uygun.
Hayırlı uğurlu olsun ilk mesajdaki bilgileri yazarsanız listeye ekleyebilirim isterseniz