Allah razı olsun içimi ferahlattınızMerhaba canım 2 çocuğum var yaş araları 1.5 yaş ve ikisi de planlıydı. Başta çok zordu ama geldi geçti hatta 3.bebeğe bile hamileyim şimdi:) minnoş kızın kardeşi doğana kadar iyice büyüyecek ve zamanlama son derece güzel içini ferah tut.
İlk gebeliğimde içimde o kadar çok vesvese vardı ki her konuda fakat 2.gebelikte daha rahat olmaya başladım ve herşey çok daha güzel gitti hatta bebeğim bile daha sakindi. Bol bol keyfini çıkar bu güzel sürecin, birkaç ay sonra ikisine bakarak çok mutlu olacaksın.Allah razı olsun içimi ferahlattınızo kadar çok vesvese var ki şuan zihnimde o yüzden mutluluğu yaşayamıyorum henüz
Çok haklısın böyle düşünmekte ama yaşadıkça bu dusunduklerinin olmadığını farkedeceksin hatta böyle düşündüğünü bile unutmuş olacaksın benim bebeğim 10 aylık dün hamile olduğumu öğrendim.Kızlar merhaba ben de bugün pozitifi gördüm tabloya ekler misiniz28 Ekim tahmini doğum tarihi benim yaş 28 ve 2. Çocuk.
Bu arada değişik duygular içindeyim kızım 3 yaşına gelsin okula döneyim diyordum ki hamileliği öğrendim şimdi bir 3 yıl daha attı çalışma hayatım. Onu geçtim yds çalışıyorum ekim ayında sınav olacaktı ama şuan bütüüün planlarım alt üst olmuş durumda. Evet istiyorduk da ne bileyim sanki erken oldu off sağlıklı düşünemiyorum şuanda. Kızım 18 aylık bu arada.
Sizce erken mi, 2 çocukla hayat nasıl olur fikirlerinizi çok merak ediyorum
Sağolun teşekkür ederim. Zor olmaz mı. 2 hafta falan olmuştur. Önceleri böyle hafif birşeydi otobüs yolculuğunda falan olur ya öyle. Ama son 3 gündür canıma okudu resmen. İstifra yok şükür ama zor tutuyorum bir başlasa gerisi gelecek gibi. Birde muhasebe benim işim kafam almıyor bir türlü. Yine şükrediyorum oturduğum yerden çalıştığıma. Amin Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..Geçmiş olsun mide bulantılarınız ne zaman başladı? Böyle zor hamileliklerde çalışmak da oldukça zor olmalı.
Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim. Beni o kadar motive ettiniz ki. İnanın bende bazen pes etme noktasına geliyorum ama 15 yıllık emeğim söz konusu, imkanları sonuna kadar değerlendirmeye çalışıyorum. İşte korkum o bir kere ara verirsem bende dönmem biliyorum kendimi çünkü. Bazı mesleklerde böyle ipin ucunu kaçırdığında, tekrar başlasan da o meslek yerinde kalmıyor, senin bıraktığın zamanda o kadar çok şey değişiyor ki kendini güncelleyemiyorsun.Hem çalışıp hem de gebelik sürecinde olan kadınlara en içten helal olsun diyorum hep. Maalesef ben sizin kadar güçlü olamadım, kariyerimi yarıda bıraktım sonra kısa aralıkla 2.bebeğime hamile kaldım ve hepten bitti benim için ama şimdiki aklım olsaydı mutlaka devam ederdim. Size kolay doğumlar diliyorum bebeğiniz sağ salim gelsin inşallah
Amin canımMaşallah ona küçük minnoş Allah yavrularımızı korusun
Yirim onuYaa yatmıyor cambaz gibi yukarda takılıyor, yetenekli bebe.
12. Haftaya kadar bıraktırmaz benim doktorumTabii bebişlerimize feda olsun ama sanki hissiyatı reglin ilk gününü her gün yaşamak gibi. Bıraksaydık hayırlısıyla ne sevinecektim
Yaaa senin kaç haftalık çıktı balım
Ben 4 sene sonra dönmeye çalıştım ama dediğiniz gibi bazı meslekler yerinde durmuyor, ben uyum sağlayamadım fakat bende umuyorum doğru zamanda başka fırsatların açılacağına. Hem annelik hem de kariyer ikisi bir arada çok zor, ikisinin de artıları ve eksileri var ama bir kadının kendi parasını kazanması da çok gurur verici, insanda çok ayrı bir güven bırakıyor. Sizde sağolun, hepimiz için güzel ve sağlıklı bir süreç olsunÇok teşekkür ederim. Beni o kadar motive ettiniz ki. İnanın bende bazen pes etme noktasına geliyorum ama 15 yıllık emeğim söz konusu, imkanları sonuna kadar değerlendirmeye çalışıyorum. İşte korkum o bir kere ara verirsem bende dönmem biliyorum kendimi çünkü. Bazı mesleklerde böyle ipin ucunu kaçırdığında, tekrar başlasan da o meslek yerinde kalmıyor, senin bıraktığın zamanda o kadar çok şey değişiyor ki kendini güncelleyemiyorsun.
Sizde öyle düşünmeyin annelik en kutsal şey, çocuğunuzu kendiniz büyütmüşsünüz gönlünüze göre, bunlarda paha biçilemez şeyler. Aslında geleceğe yatırım yapmışsınız. Belki ileride dönersiniz tekrar. Ben 50 yaşında mesleğe çocuk için ara verip dönmüş insanlar tanıyorum.
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yolunu açsın, yardımcısı olsun
Gebelikte oluyor o bebeğim, ben kullanmıyorum ama bende de var o sancı.12. Haftaya kadar bıraktırmaz benim doktorum
Ay o adet sancısı progestandan mı bende gebelikten sanıyordum
Kesinlikle öyle her bir cümleniz o kadar doğru ki. Hayat önümüze ne getirirse yaşıyoruz. Şartlar, imkanlar herkes için farklı.Ben 4 sene sonra dönmeye çalıştım ama dediğiniz gibi bazı meslekler yerinde durmuyor, ben uyum sağlayamadım fakat bende umuyorum doğru zamanda başka fırsatların açılacağına. Hem annelik hem de kariyer ikisi bir arada çok zor, ikisinin de artıları ve eksileri var ama bir kadının kendi parasını kazanması da çok gurur verici, insanda çok ayrı bir güven bırakıyor. Sizde sağolun, hepimiz için güzel ve sağlıklı bir süreç olsun
Ben o kadar ilaca artık belirti aramıyorum açıkçası, canım embriyom ya12. Haftaya kadar bıraktırmaz benim doktorum
Ay o adet sancısı progestandan mı bende gebelikten sanıyordum
ah yavrum yapacak bir şey yok. geçmiş olsun yeniden. benim de pembe-kahve karışığa döndü lekelenme yeniden. çok iyi anlıyorum seni psikolojik ağırlığı oluyor.Kızlar bugün yine pembe lekelenme yaşayınca yakınımızdaki bir başka hastaneye gittim. Miyom ve çikolata kistlerim bana ordan el salladıDr aktif bir kanama yok şu an ama kanama alanı hala duruyor ve biz gebelikte bu kanamayı düşük tehdidi olarak algılarız dedi yine, böyle denilince ürperiyorum neyse arkasından kalp atışını dinletti, kalp atış frekansı ve boyutları gayet iyi dedi. Ve yine yatış devam dedi.
Fena ya… Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerinSağolun teşekkür ederim. Zor olmaz mı. 2 hafta falan olmuştur. Önceleri böyle hafif birşeydi otobüs yolculuğunda falan olur ya öyle. Ama son 3 gündür canıma okudu resmen. İstifra yok şükür ama zor tutuyorum bir başlasa gerisi gelecek gibi. Birde muhasebe benim işim kafam almıyor bir türlü. Yine şükrediyorum oturduğum yerden çalıştığıma. Amin Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..
Yok ben hiç bulantı olmayınca korkmuyorum daEvet bulantı olmayınca korkuyor insan aslında herkeste farklı bir durum oluyor
canim selam bende atlatti omicronu hafif gecti bel agrisi öksürük grip gibiydi bol bol dinlen vitaminli seyler ye portakal iyi geliyor bir de bol bol su ic doktor bana parol kullanabilirsin ama cok fazla degil demisti.Kızlar günaydın korona olmuşum aranızda benim gibi olan varmı nasıl geçiyor resmen portakalla yaşıyorum ve parol
Ben 2 gün önce yaşadım oldukça korktum doktor her ne kadar çok riskli görmese de bir düşük riski olarak görebiliriz dedi. Birtakım ilaçlar verdi, coraspini bir süreliğine kesti ve 5 gün istirahat etmemi istedi. Bunlara uyunca kanama durdu sadece içerde kalan kan atıkları arada hafif kahverengi geliyor hatta bugün bitmiş diyebilirim. Siz de muhakkak istirahat edin ve doktor ne verdiyse ve ne dediyse aynen uygulayın. Geçmiş olsun.
Kızlar çok çok geçmiş olsun…ah yavrum yapacak bir şey yok. geçmiş olsun yeniden. benim de pembe-kahve karışığa döndü lekelenme yeniden. çok iyi anlıyorum seni psikolojik ağırlığı oluyor.
en azından güzel haberler de var. rabbim bize bağışlasın onları. dinlen bol bol
Sağol canım ister istemez boğazına bir öküz oturuyor insanın, geçecek inşallah yüzümüz gülecekah yavrum yapacak bir şey yok. geçmiş olsun yeniden. benim de pembe-kahve karışığa döndü lekelenme yeniden. çok iyi anlıyorum seni psikolojik ağırlığı oluyor.
en azından güzel haberler de var. rabbim bize bağışlasın onları. dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?