2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah razı olsun içimi ferahlattınız o kadar çok vesvese var ki şuan zihnimde o yüzden mutluluğu yaşayamıyorum henüz

Allah razı olsun içimi ferahlattınız o kadar çok vesvese var ki şuan zihnimde o yüzden mutluluğu yaşayamıyorum henüz
İlk gebeliğimde içimde o kadar çok vesvese vardı ki her konuda fakat 2.gebelikte daha rahat olmaya başladım ve herşey çok daha güzel gitti hatta bebeğim bile daha sakindi. Bol bol keyfini çıkar bu güzel sürecin, birkaç ay sonra ikisine bakarak çok mutlu olacaksın.

Çok haklısın böyle düşünmekte ama yaşadıkça bu dusunduklerinin olmadığını farkedeceksin hatta böyle düşündüğünü bile unutmuş olacaksın benim bebeğim 10 aylık dün hamile olduğumu öğrendim. nasip kısmet birlikte büyürler artık basta zor olsa da büyüdükçe birbirlerine en iyi arkadaş olacakları için seviniyorum. Benim de 10 aylık bebeğim kariyerime az-cok kostek oldu ama elbet bu da geçecektir diye olumlama yapıyorum hayırlı olsun bebisiniz sağlıkla kavusalim

Geçmiş olsun mide bulantılarınız ne zaman başladı? Böyle zor hamileliklerde çalışmak da oldukça zor olmalı.
Allah yardımcınız olsun.
Sağolun teşekkür ederim. Zor olmaz mı. 2 hafta falan olmuştur. Önceleri böyle hafif birşeydi otobüs yolculuğunda falan olur ya öyle. Ama son 3 gündür canıma okudu resmen. İstifra yok şükür ama zor tutuyorum bir başlasa gerisi gelecek gibi. Birde muhasebe benim işim kafam almıyor bir türlü. Yine şükrediyorum oturduğum yerden çalıştığıma. Amin Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..

Çok teşekkür ederim. Beni o kadar motive ettiniz ki. İnanın bende bazen pes etme noktasına geliyorum ama 15 yıllık emeğim söz konusu, imkanları sonuna kadar değerlendirmeye çalışıyorum. İşte korkum o bir kere ara verirsem bende dönmem biliyorum kendimi çünkü. Bazı mesleklerde böyle ipin ucunu kaçırdığında, tekrar başlasan da o meslek yerinde kalmıyor, senin bıraktığın zamanda o kadar çok şey değişiyor ki kendini güncelleyemiyorsun.

Sizde öyle düşünmeyin annelik en kutsal şey, çocuğunuzu kendiniz büyütmüşsünüz gönlünüze göre, bunlarda paha biçilemez şeyler. Aslında geleceğe yatırım yapmışsınız. Belki ileride dönersiniz tekrar. Ben 50 yaşında mesleğe çocuk için ara verip dönmüş insanlar tanıyorum.

Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yolunu açsın, yardımcısı olsun

Tabii bebişlerimize feda olsun ama sanki hissiyatı reglin ilk gününü her gün yaşamak gibi. Bıraksaydık hayırlısıyla ne sevinecektim
12. Haftaya kadar bıraktırmaz benim doktorum
Ay o adet sancısı progestandan mı bende gebelikten sanıyordum

Kızlar bugün yine pembe lekelenme yaşayınca yakınımızdaki bir başka hastaneye gittim. Miyom ve çikolata kistlerim bana ordan el salladı Dr aktif bir kanama yok şu an ama kanama alanı hala duruyor ve biz gebelikte bu kanamayı düşük tehdidi olarak algılarız dedi yine, böyle denilince ürperiyorum neyse arkasından kalp atışını dinletti, kalp atış frekansı ve boyutları gayet iyi dedi. Ve yine yatış devam dedi.

Ben 4 sene sonra dönmeye çalıştım ama dediğiniz gibi bazı meslekler yerinde durmuyor, ben uyum sağlayamadım fakat bende umuyorum doğru zamanda başka fırsatların açılacağına. Hem annelik hem de kariyer ikisi bir arada çok zor, ikisinin de artıları ve eksileri var ama bir kadının kendi parasını kazanması da çok gurur verici, insanda çok ayrı bir güven bırakıyor. Sizde sağolun, hepimiz için güzel ve sağlıklı bir süreç olsun

Kesinlikle öyle her bir cümleniz o kadar doğru ki. Hayat önümüze ne getirirse yaşıyoruz. Şartlar, imkanlar herkes için farklı.

Amin inşallah..

ah yavrum yapacak bir şey yok. geçmiş olsun yeniden. benim de pembe-kahve karışığa döndü lekelenme yeniden. çok iyi anlıyorum seni psikolojik ağırlığı oluyor.
en azından güzel haberler de var. rabbim bize bağışlasın onları. dinlen bol bol

Fena ya… Allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin benim sabahları hafif midem karışması dışında şu an midemde sorun yok ama benden ileri hamileliğiniz acaba benim bulantım olmaz mı diyordum şimdi siz artarak devam etti deyince sirenler çalmaya başladı bende

Kızlar günaydın korona olmuşum aranızda benim gibi olan varmı nasıl geçiyor resmen portakalla yaşıyorum ve parol
canim selam bende atlatti omicronu hafif gecti bel agrisi öksürük grip gibiydi bol bol dinlen vitaminli seyler ye portakal iyi geliyor bir de bol bol su ic doktor bana parol kullanabilirsin ama cok fazla degil demisti.

Kızlar çok çok geçmiş olsun…
Vallahi gördükçe üzülüyorum böyle şeyler.
-Sunshine canım kabızlık İçin kefiri de düzenli tüket diyorlar. Haberin olsun

Sağol canım ister istemez boğazına bir öküz oturuyor insanın, geçecek inşallah yüzümüz gülecek evet güzel haber kalp atışlarını duymamız, inşallah bebişler doğunca da iyi-kötü geçirdiğimiz bugünlerimizi yadederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…