• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah korusun canım, neyse sağlıklı olsun da bebişlerimiz artık herşey feda olsun 🤗
Ah aynen öyle her sıkıntımız bir hapla çözülecek kadar basit olsun başka bi şey istemem 😅 çekmeye razıyım Allah çaresiz dert vermesin

Benim bel karın ve bacağıma vuran ağrılar arttı baya. Yatmaktan kabız oldum o da ağrı yaptı. bir de en başından beri çektiğim ağrı tipiydi. Sürekli yatıyor olmaktan arttıklarını farkedip sakin kalabiliyorum sadece 😅

Sabah testi yenileyeceğim onlar da pozitif çıkarsa kan vereyim ben de. Teşekkürler... sağlıkla kavuşalım bebislere 😍

Evet bir an basiretim bağlandı galiba kan vermek aklıma gelmedi 🤭 yarin da testler pozitif çıkarsa ekleyelim beni 🥰
Ne demek rica ederim rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin 😍 amiiiin🥰🥰

Herkese merhaba ben de bu gece test yaptım silik çizgi çıktı. Sabah 2 test daha alacağım emin olmak için. Sat 20.01. Ne yapmalı doktora girmeli mi nasil yol izlediniz acaba? Tecrubeli anneyim ana bu kadar erken öğrenmek garip oldu.
Bu arada sizin sat 20.01 imiş benim 19.01 aramızda 1 gün var. Ben 15 şubatta ilk defa kan verdim beta 800 küsürdü, 17 şubat 2800 civari oldu.

Nasıl peki doktorunuz ne söyledi. Ben de hiç bir şey görmediğim günleri bekliyorum her gün bir renk görmek yordu beni.
Ben 2 gün önce yaşadım oldukça korktum doktor her ne kadar çok riskli görmese de bir düşük riski olarak görebiliriz dedi. Birtakım ilaçlar verdi, coraspini bir süreliğine kesti ve 5 gün istirahat etmemi istedi. Bunlara uyunca kanama durdu sadece içerde kalan kan atıkları arada hafif kahverengi geliyor hatta bugün bitmiş diyebilirim. Siz de muhakkak istirahat edin ve doktor ne verdiyse ve ne dediyse aynen uygulayın. Geçmiş olsun.

Benim kendi doktorim hiç bakmadı tansiyon bende ona anlam veremedim sağlık ocağında bakıldı sadece gidince sorcam siz neden tansiyon takibi yapmiyorsunuz diye 😂😂 sonuçta önemli yani dediğin gibi
Aynen canim bencede. Bende geçen hafta 5 tüp kan vermistim yarın gidip sonuçlarını alicam bakalım ne diyecek. Daha saglik ocağına da gitmedim

Merhaba ben de katılabilir miyim şubat 2022 gebelik planlayanlardan geliyorum☺️ hesaplamaya göre muhtemel doğum tarihi 20 ekim 2022. 13 ocak son adet tarihim. Ama henüz kalp atışı duymadım. Ayın 28inde randevum var inşallah o zaman duyarız💞🙏 hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🥰

Dilos6342 Dilos6342 aşkım keseyi gördük çooook küçük çok minikkkk 😍🥺❤️🧿🤲 insallah haftayada kalp atışını duyarız ❤️

Eklentiler

• 6F7CCCEA-A7AC-40C5-B466-A9FEAFF16468.jpeg
    6F7CCCEA-A7AC-40C5-B466-A9FEAFF16468.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 76
Nasıl peki doktorunuz ne söyledi. Ben de hiç bir şey görmediğim günleri bekliyorum her gün bir renk görmek yordu beni.
On gün önce yaşadım. Kese göründüğü için çok problem etmedi doktor. Pruloton iğne 3 günde bir progestan iki tane oral günde. Aspirin biraktim. Sonrasında kalp atımını aldık. Doktor önemli değil dedi. Kanama alanının boyutu embriyodan küçükse yüzde yetmiş beste olsa önemli değilmiş. Şuan kahve akıntim oluyor doktorum önemseme dedi. Biraz dert etmiştim baslarda şuanda doktoruma guveniyorum sıkıntı yok

Back