- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
Allah korusun canım, neyse sağlıklı olsun da bebişlerimiz artık herşey feda olsunBenim doktor 30 lu haftalardan bahsetti ama tabi kanamalar filan da geçirdim sizlerde daha erken bıraktırabilirler sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun canım, neyse sağlıklı olsun da bebişlerimiz artık herşey feda olsunBenim doktor 30 lu haftalardan bahsetti ama tabi kanamalar filan da geçirdim sizlerde daha erken bıraktırabilirler sanırım.
Ah aynen öyle her sıkıntımız bir hapla çözülecek kadar basit olsun başka bi şey istemem çekmeye razıyım Allah çaresiz dert vermesinAllah korusun canım, neyse sağlıklı olsun da bebişlerimiz artık herşey feda olsun
Ne demek rica ederim rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin amiiiinSabah testi yenileyeceğim onlar da pozitif çıkarsa kan vereyim ben de. Teşekkürler... sağlıkla kavuşalım bebislere
Evet bir an basiretim bağlandı galiba kan vermek aklıma gelmedi yarin da testler pozitif çıkarsa ekleyelim beni
Bu arada sizin sat 20.01 imiş benim 19.01 aramızda 1 gün var. Ben 15 şubatta ilk defa kan verdim beta 800 küsürdü, 17 şubat 2800 civari oldu.Herkese merhaba ben de bu gece test yaptım silik çizgi çıktı. Sabah 2 test daha alacağım emin olmak için. Sat 20.01. Ne yapmalı doktora girmeli mi nasil yol izlediniz acaba? Tecrubeli anneyim ana bu kadar erken öğrenmek garip oldu.
Ben varımMerhaba arkadaşlar, kanaması olanlar var mı aranızda
Yukarıda 6+1 yazıyor amaAdet tarihine göre 7+0 gözüküyordu fakat bugün ultrasonla bakıldı 4+5 gözüküyor bu şekilde olan var mı
Doktor kendi keseye göre söyledi canım adete göre öyle çıkmıştır belkiYukarıda 6+1 yazıyor ama
Geççek geççek hayırlısı ya zaten son hafta suyum mu geldi fitil mi aktı bilemeyiz panik panik gezeriz yoksaYok yok sonuncu haftaya kadar değil onu biliyorum neyse bugünler de geçecek
Valla bence pek küçük görünmüyor senin ultrasona göre ama vardır bildiği doktor sonuçtaBana da sordu ama doktor hesapladığında söyledi adet tarihine göre 7 haftalık ama daha çok küçük 4+5 dedi
Nasıl peki doktorunuz ne söyledi. Ben de hiç bir şey görmediğim günleri bekliyorum her gün bir renk görmek yordu beni.Ben varım
Ben 2 gün önce yaşadım oldukça korktum doktor her ne kadar çok riskli görmese de bir düşük riski olarak görebiliriz dedi. Birtakım ilaçlar verdi, coraspini bir süreliğine kesti ve 5 gün istirahat etmemi istedi. Bunlara uyunca kanama durdu sadece içerde kalan kan atıkları arada hafif kahverengi geliyor hatta bugün bitmiş diyebilirim. Siz de muhakkak istirahat edin ve doktor ne verdiyse ve ne dediyse aynen uygulayın. Geçmiş olsun.Nasıl peki doktorunuz ne söyledi. Ben de hiç bir şey görmediğim günleri bekliyorum her gün bir renk görmek yordu beni.
Aynen canim bencede. Bende geçen hafta 5 tüp kan vermistim yarın gidip sonuçlarını alicam bakalım ne diyecek. Daha saglik ocağına da gitmedimBenim kendi doktorim hiç bakmadı tansiyon bende ona anlam veremedim sağlık ocağında bakıldı sadece gidince sorcam siz neden tansiyon takibi yapmiyorsunuz diye sonuçta önemli yani dediğin gibi
Bu güzeldi sağol arkadaşım güldürdün beniGeççek geççek hayırlısı ya zaten son hafta suyum mu geldi fitil mi aktı bilemeyiz panik panik gezeriz yoksa
Insaallah bu defa herşey yolunda gider canım. Bende geçen yil bu zaman bir düşük yaşamıştım öğrenmemle gitmesi bir hafta içinde olduEvet canım. Daha önce bir düşük birde dış gebelik oldu. Yarın normal gebe takibe basliycam inşallah
Merhaba canım benimde normalde adet tarihine göre iki hafta gerideyim geç döllenme olmuş dedi adet tarihim 21 aralik doktor 5 ocak saydıAdet tarihine göre 7+0 gözüküyordu fakat bugün ultrasonla bakıldı 4+5 gözüküyor bu şekilde olan var mı
Herkeste farklı semptom var, mesela benim de göğüs ağrılarım çok çok azaldı ama 2-3 gündür midem hafif hafif karışıyor sabahları.Kızlar 6. haftadayım bulantıılar gitti sadece göğüs ağrım kaldı benim gibi olan var mı ?
On gün önce yaşadım. Kese göründüğü için çok problem etmedi doktor. Pruloton iğne 3 günde bir progestan iki tane oral günde. Aspirin biraktim. Sonrasında kalp atımını aldık. Doktor önemli değil dedi. Kanama alanının boyutu embriyodan küçükse yüzde yetmiş beste olsa önemli değilmiş. Şuan kahve akıntim oluyor doktorum önemseme dedi. Biraz dert etmiştim baslarda şuanda doktoruma guveniyorum sıkıntı yokNasıl peki doktorunuz ne söyledi. Ben de hiç bir şey görmediğim günleri bekliyorum her gün bir renk görmek yordu beni.