Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Benim tüp bebek değil çatlatma iğnesi ile ama iğnenin 14. Günü 113 16. Günü 422 çıkmıştı 4 katı neredeyse çoğul mu acaba dedim bende ama bugün bebeği gördük 1 tane yani öyle gördükKızlar merhaba aranıza bugün katıldım
Hepinize hayırlı olsun öncelikle
Umarım her birimiz sağlıkla gebelik sürecimizi tamamlarız
Ben size bişey danışacağım ,
Benim hamileliğim tüp bebekle gerçekleşti ,
Tek embriyo transferi yapıldı ve gebeliğimi ilk transferin 6. Günü öğrendim Kanda betam 80’di , 8. Günü 320 oldu bugün yani 10. Günü 870 oldu gebelik var tebrk ederiz 10 gün sonra kese için gel dediler fakat bu kadar hızlı artış normal mi sizce ?
Çoğul gebelik olabilir mi
Minnoşum benim, böyle pıt pır atmaya devam etsin kalpleriBugün doktora gittim bebişi gördük kizzz kalbini de gördük sanki pıt pıt atıyordu doktor burada ne var görüyor musunuz diye gösterdi de ben uzaktan secemedim pek ama kalp gibiydi
Ayy hayırlı olsunHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Benim tüp bebek değil çatlatma iğnesi ile ama iğnenin 14. Günü 113 16. Günü 422 çıkmıştı 4 katı neredeyse çoğul mu acaba dedim bende ama bugün bebeği gördük 1 tane yani öyle gördük
Hayırlı uğurlu olsun :) kan testinde takip yapabilirsiniz sanırım. Ortalama 48 saatte 2 katına çıktığı hesabına göre 5+0 da kese görmeye gitmiştim ben :) listeye eklememi ister misiniz?Herkese merhaba ben de bu gece test yaptım silik çizgi çıktı. Sabah 2 test daha alacağım emin olmak için. Sat 20.01. Ne yapmalı doktora girmeli mi nasil yol izlediniz acaba? Tecrubeli anneyim ana bu kadar erken öğrenmek garip oldu.
Hayırlı uğurlu olsun benim de başlangıçta 48 saatte nerdeyse 3 kat artmıştı ama belli olmaz tabiKızlar merhaba aranıza bugün katıldım
Hepinize hayırlı olsun öncelikle
Umarım her birimiz sağlıkla gebelik sürecimizi tamamlarız
Ben size bişey danışacağım ,
Benim hamileliğim tüp bebekle gerçekleşti ,
Tek embriyo transferi yapıldı ve gebeliğimi ilk transferin 6. Günü öğrendim Kanda betam 80’di , 8. Günü 320 oldu bugün yani 10. Günü 870 oldu gebelik var tebrk ederiz 10 gün sonra kese için gel dediler fakat bu kadar hızlı artış normal mi sizce ?
Çoğul gebelik olabilir mi
Hadi inşallahAh masallah ne guzelinsallah benim guzel cocugumda zavalli anasina acirda ucundan bir gosterir kendisini
Benim de 5+0 da 3.5-4 mm idi cihaz da öyle gösterdi ilginç :)merhaba kese boyutunuz 9.3 çıkmış nasıl 4+5 hesaplıyor ki. benim 5+2 de kese 8.81 çıktı ama ultrasona göre 5+5 yazıyor.
Yaa yatmıyor cambaz gibi yukarda takılıyor, yetenekli bebe.Benimkinin ne yaptığı belli değiluzanıyor heralde babasına çekti
Canım 31 yaşındayımHayırlı uğurlu olsun :) kan testinde takip yapabilirsiniz sanırım. Ortalama 48 saatte 2 katına çıktığı hesabına göre 5+0 da kese görmeye gitmiştim ben :) listeye eklememi ister misiniz?
Hayırlı uğurlu olsun benim de başlangıçta 48 saatte nerdeyse 3 kat artmıştı ama belli olmaz tabiRabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Listeye eklememi isterseniz bilgileri alabilirim
Hadi inşallah
Benim de 5+0 da 3.5-4 mm idi cihaz da öyle gösterdi ilginç :)
AmiiiinMinnoşum benim, böyle pıt pır atmaya devam etsin kalpleriAnnelerini hiç üzmeden geliversinler. Beklemekten daha zoru belirsizlik.
Amiin hepimiz sağlıkla alalım inşallahAyy hayırlı olsun
Sağlıkla kucağınıza alın
Umarım benimki de tektir
Minyon bir bayanım 2 tane güzelliğe yetebilir miyim emin değilim çünkü
Merhabalar, hayırlı uğurlu olsun bende bu seferki gebeliğimi erken öğrendim 2 gün üst üste test yaptıktan sonra direk doktora gittim sat a göre 4 haftalık bile değildi, sonra 1 gün arayla beta değerlerime bakıldı ve bir daha ki sefere kese için çağırdı. Benim sürecim böyle.Herkese merhaba ben de bu gece test yaptım silik çizgi çıktı. Sabah 2 test daha alacağım emin olmak için. Sat 20.01. Ne yapmalı doktora girmeli mi nasil yol izlediniz acaba? Tecrubeli anneyim ana bu kadar erken öğrenmek garip oldu.
Canım ateşine dikkat et. Bende coronayken öğrendim hamile oldugumu doktorumu aradım ateşine dikkat et dediKızlar günaydın korona olmuşum aranızda benim gibi olan varmı nasıl geçiyor resmen portakalla yaşıyorum ve parol
Tamamdır ekliyorum birazdan geri kalan bilgiler zamanla gelir inşallahCanım 31 yaşındayım
1. Gebeliğim
Sat 22 ocaktı
Diğerleri tam bir muamma şuan sanırım
canım hamile misinnnnnnnn ay çok mutlu oldum hoşgeldinCanım 31 yaşındayım
1. Gebeliğim
Sat 22 ocaktı
Diğerleri tam bir muamma şuan sanırım
İnşallah canımTamamdır ekliyorum birazdan geri kalan bilgiler zamanla gelir inşallah
Evet canım bugün öğrendimcanım hamile misinnnnnnnn ay çok mutlu oldum hoşgeldin
Bana da sordu ama doktor hesapladığında söyledi adet tarihine göre 7 haftalık ama daha çok küçük 4+5 dediYa işte ben onu anlamadım acaba kendi mi hesapladı yoksa otomatik mi oluyor bilemedim. Hemşire bana ultrasona geçmeden tarihleri sorup ardından 6+0 dediği için ben onun manuel girdiğini düşündüm belki otomatiktir
Bende anlamadım valla canım özel hastaneye gittim bidemerhaba kese boyutunuz 9.3 çıkmış nasıl 4+5 hesaplıyor ki. benim 5+2 de kese 8.81 çıktı ama ultrasona göre 5+5 yazıyor.
Sabah testi yenileyeceğim onlar da pozitif çıkarsa kan vereyim ben de. Teşekkürler... sağlıkla kavuşalım bebislereHayırlı olsun ben 2 gün kan verip düzenli yukselis görünce uygulamalarda 4 hafta gösteriyordu sat a göre bu arada doktor 1 hafta sonra gel dedi 5+2 de kese görmeye gittik 3 hafta sonra gel kalp için dedi ama ben bugün gittim bı kaç sorundan dolayı 6+3 TE bebek gorduk kalp için haftaya gel dedi benimki böyle ilerledi
Evet bir an basiretim bağlandı galiba kan vermek aklıma gelmediHayırlı uğurlu olsun :) kan testinde takip yapabilirsiniz sanırım. Ortalama 48 saatte 2 katına çıktığı hesabına göre 5+0 da kese görmeye gitmiştim ben :) listeye eklememi ister misiniz?
Hayırlı uğurlu olsun benim de başlangıçta 48 saatte nerdeyse 3 kat artmıştı ama belli olmaz tabiRabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Listeye eklememi isterseniz bilgileri alabilirim
Hadi inşallah
Benim de 5+0 da 3.5-4 mm idi cihaz da öyle gösterdi ilginç :)
Tamamdır güzel haberlerini bekliyoruzSabah testi yenileyeceğim onlar da pozitif çıkarsa kan vereyim ben de. Teşekkürler... sağlıkla kavuşalım bebislere
Evet bir an basiretim bağlandı galiba kan vermek aklıma gelmediyarin da testler pozitif çıkarsa ekleyelim beni
Tabii bebişlerimize feda olsun ama sanki hissiyatı reglin ilk gününü her gün yaşamak gibi. Bıraksaydık hayırlısıyla ne sevinecektimProgestan fitil mi kullanıyorsunuz sizde
Bende çok sıkıldım doktor 10. Hafta dedi önce sonra 12. Haftaya kadar devam et dedi plesanta oluşana kadar bırakma dedi devam edicem mecbur bende çok sıkıldım
Vallahi atlamıyorum bütün ilaçlar tam gaz devamBenim çok şükür kanamam falan olmadı şimdilik. Doktorum yine de 12 hafta mutlaka kullanacaksın dedi bugün. Bir tanesini bile atlamamak gerekli.
Yok yok sonuncu haftaya kadar değil onu biliyorumSağol canımzaten önemli olan içindeki folik asit hepsinin amacı aynı
Evet fitiller benim de hiç hoşuma gitmiyor ne zamana kadar devam eder emin değilim 20. Haftada bitecekse yine iyiymiş ben son güne kadar gider mi diye kara kara düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?