Evet oksopar yakiyor gercekten yani tarif edilen gibi uzanir pozisyonda etimi sikistirip igneyi batiriyorum oldukca yavas enjekte ediyorum ve bitirince biraz masaj yapiyorum o bolgeye ama tabi yine de yakiyor, progestan ignede kacinci gunumdeyim sayamadim 20 olmak uzere her gun iki ampul yaptiriyorum kalcalarimin halini hic anlatmayayim artik o kadar delik desik ki yenisini pek hissetemeye basladimBen kan sulandırıcı olarak hep enox kullanmıştım bitti enox bulamayınca oksopar kullanmaya başladım hem çok acıtıyo hem de yakıyo progestan iğneden bıle korkar oldum
anladım canım hiç belli olmaz 5+0 da sadece kese gördüm ben. doktor 2 hafta sonra git kesin olsun demişti. 6+2 de lekelenme olunca gittim hemen doktora direkt kalp atışını da duymuştuk bizYok canim simdi soyle benim daha once bir bos gebelik travmam oldugu icin keseyi bos gormek benim korkulu ruyam, ben haftaya gittigimde sanirim 5+3 oluyorum Allah kismet ederse bebek hatta yolk kesesi gorunse benim icin buyuk bir olay ben o kismi atlatsam heyecanla 6.haftami beklerim kalp atisi icin
Progestan dex vuruluyorum ben her gün o da göbekten . Normalde canım tatlı bırı degılımdır dişimi sıkarım acısına dayanırım ama iğne korkusu oluştu ya yok böyle bıseyEvet oksopar yakiyor gercekten yani tarif edilen gibi uzanir pozisyonda etimi sikistirip igneyi batiriyorum oldukca yavas enjekte ediyorum ve bitirince biraz masaj yapiyorum o bolgeye ama tabi yine de yakiyor, progestan ignede kacinci gunumdeyim sayamadim 20 olmak uzere her gun iki ampul yaptiriyorum kalcalarimin halini hic anlatmayayim artik o kadar delik desik ki yenisini pek hissetemeye basladimbi ara da 5 gunde bir pruluton vardi hepsi cok yagli igneler kalcalarim sisti apse oldu falan cok korkunclu gunler gecirdim saglikla kucagimiza almak umuduyla her seye dayaniyoruz insallah Allah nasip ederde bu ilaclari unuturuz
Ah masallah ne guzelanladım canım hiç belli olmaz 5+0 da sadece kese gördüm ben. doktor 2 hafta sonra git kesin olsun demişti. 6+2 de lekelenme olunca gittim hemen doktora direkt kalp atışını da duymuştuk biz
KiyamamProgestan dex vuruluyorum ben her gün o da göbekten . Normalde canım tatlı bırı degılımdır dişimi sıkarım acısına dayanırım ama iğne korkusu oluştu ya yok böyle bısey
Maşallah ona küçük minnoş Allah yavrularımızı korusunİnşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsin
Gördüm minicik bişey kalp atışını da gördüm
Bende öğretmenim sabahtan akşama alt kat üst kat in çok dedıgınız gıbı ders anlatırken ses yüksek oluyo her sesını yukselttıgımde karın kaslarımı hissediyorum resmen bu gıdısle bırakcam işi
CevaplarKizlar selam, size iki sorum olacak ☺
1. Bu donemde sivilce problemi yasayan oldu mu? Benim cildim normalde de yagli regl oncesi sivilcem olur ama biraz fazla cikti bir kac gun once bir anda suan kullandigim ilaclar etki edebilir diye dusunuyorum ama sizlere de bir sormak istedim
2. Tup bebek ile hamile kalan arkadaslarim ilaclariniza ne olcude devam ediyorsunuz ben henuz hicbirini birakmadim progestan igne , estrofem, corasprin ve oksopar (9 ay kullanacagim nasipse cunku kan pihtilasmam var). Sizin doktorlariniz kacinci haftaya kadar kullanilmasini onerdi?
Benim de bir miktar farklı oldu. Tüp bebek hamilelik hesaplama diye bir sayfadan kendim hesaplamıştım ona göre dün 6+4 olmalıydım ama dün doktor kontrolünde 6+0 dediler. Ve bu hesabı hemşire benim sat ve transfer tarihini baz alarak çıkardı.Adet tarihine göre 7+0 gözüküyordu fakat bugün ultrasonla bakıldı 4+5 gözüküyor bu şekilde olan var mı
Benim de bugün sata göre 6+3 olması gerekirken ultrasonda 6+0 cikiyorBenim de bir miktar farklı oldu. Tüp bebek hamilelik hesaplama diye bir sayfadan kendim hesaplamıştım ona göre dün 6+4 olmalıydım ama dün doktor kontrolünde 6+0 dediler. Ve bu hesabı hemşire benim sat ve transfer tarihini baz alarak çıkardı.
Benimde kese boyutu ile birlikte otomatik hesaplandıBenim de bir miktar farklı oldu. Tüp bebek hamilelik hesaplama diye bir sayfadan kendim hesaplamıştım ona göre dün 6+4 olmalıydım ama dün doktor kontrolünde 6+0 dediler. Ve bu hesabı hemşire benim sat ve transfer tarihini baz alarak çıkardı.
Neyse canım artık 3 günün lafı olmazBenim de bugün sata göre 6+3 olması gerekirken ultrasonda 6+0 cikiyor
Ya işte ben onu anlamadım acaba kendi mi hesapladı yoksa otomatik mi oluyor bilemedim. Hemşire bana ultrasona geçmeden tarihleri sorup ardından 6+0 dediği için ben onun manuel girdiğini düşündüm belki otomatiktirBenimde kese boyutu ile birlikte otomatik hesaplandı
merhaba kese boyutunuz 9.3 çıkmış nasıl 4+5 hesaplıyor ki. benim 5+2 de kese 8.81 çıktı ama ultrasona göre 5+5 yazıyor.Adet tarihine göre 7+0 gözüküyordu fakat bugün ultrasonla bakıldı 4+5 gözüküyor bu şekilde olan var mı
Cok tesekkurler cevaplariniz icinCevaplar
1. Bende de sivilceler artti ozellikle şakaklarimda. Normalde bu kadar olmuyordu
2. Drun verdigi olcude aynen devam ediyorum. Dr 12.haftaya kadar kullanmalisin dedi
Aynen öyle dedim bendeNeyse canım artık 3 günün lafı olmaz
Hayırlı olsun ben 2 gün kan verip düzenli yukselis görünce uygulamalarda 4 hafta gösteriyordu sat a göre bu arada doktor 1 hafta sonra gel dedi 5+2 de kese görmeye gittik 3 hafta sonra gel kalp için dedi ama ben bugün gittim bı kaç sorundan dolayı 6+3 TE bebek gorduk kalp için haftaya gel dedi benimki böyle ilerlediHerkese merhaba ben de bu gece test yaptım silik çizgi çıktı. Sabah 2 test daha alacağım emin olmak için. Sat 20.01. Ne yapmalı doktora girmeli mi nasil yol izlediniz acaba? Tecrubeli anneyim ana bu kadar erken öğrenmek garip oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?