OlabilirUltrason cihazından olabiliyormuş bazıları yuvarlak bazıları uzunmuş heralde ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlabilirUltrason cihazından olabiliyormuş bazıları yuvarlak bazıları uzunmuş heralde ondan
Amin amin insaallah canım. Ilk çocuğun mu senin ayni haftadayiz seninleSağlık personeliyim. Rabb'im herkesin yardımcısı olsun. İlk zamanlar biraz zor oluyo tempo.
Teşekkür ederimMerhaba, ben hasimato hastasiyim tsh degerimin 31 e ciktigi olmustu ama 1 ay kadar kisa bir surede hemen dustu. Ben kadin dogumla degil de endokrin doktorum ile takip ediyorum troidlerimi hatta kese gorununce gel demisti detayli tahliller icin kismetse bende randevu alip bu haftaici gitmeyi planliyorum suan 100 mg ilacla devam ediyorum bu arada. Paniklemeyin evet degeriniz gebelik icin istenilenden yuksek ama ilaclarla kisa surede dusecektir
Tabiii, çömelmiş tesbih sallıyordu benim yeğenim.Ama en güzel pozu dilosunki vermişti artiz büyük ya şimdi1 hafta havasını atıyor sjdjdjdjdn
Ben 200 lük kullanıyorum. Lekelenmelerim oluyor ondan verdi dr. Fitil olarak kullan artarsa iç dedi. Gece yatmadan alıyorum çok hissetmedim sanırım o yüzden. Geçmiş olsun.kızlar progestan kullananlar mide bulantısı ve baş dönmesi olmuyomu sizdede
Rica ederim canım ne demek:)Teşekkür ederim cevabın İçin canım
Bugün doktora gittim bebişi gördük kizzz kalbini de gördük sanki pıt pıt atıyordu doktor burada ne var görüyor musunuz diye gösterdi de ben uzaktan secemedim pek ama kalp gibiydiTabiii, çömelmiş tesbih sallıyordu benim yeğenim.
Cok şükür sorun olmasın da dikkat et canım kendine. Bu iki yıldır etrafimdaki çoğu kisi kötü geçirdi hep düşük riski kanama vs burdaki arkadaşlarda da var yazıyorlar insaallah hepimiz sıkıntısız atlatırızUygulamada öyleyim ama ultrasonda 6+0 doktor 6 haftaliksiniz dedi
Benim bugün uygulamada 6+3 kalp atışını gördük dinletmedi haftaya gel dedi büyük ihtimalle küçük olduğu için ve alttan muayene etmiyor pek karından bakıyor hep
Amiiin benim beyin hipertansiyonu sorunum var zaten de bence sağlık ocağının tansiyon aleti sıkıntılıydi çünkü benim 13 bile olsa çok fena olurum baş ağrısından bugün sapasağlam dim
Benim doktor folidoce yazdı
Teşekkür ederim canım tansiyonum bugün yüksek çıktı ama sapasağlamım tansiyon aletinde bı sıkıntı olabilir bence çünkü doktora dedim olabilir bir daha gelirken evdeki tansiyon aletini getir buradakiyle karşılaştıralım dedi
Benim bugün tahliller yapıldı daha yarın belli olacak ama normalde hep normal çıkar değerlerim bu sefer ne çıkacak bakalım demir için 14. Haftada baslicaz dediler de bakalım
Benim kendi doktorim hiç bakmadı tansiyon bende ona anlam veremedim sağlık ocağında bakıldı sadece gidince sorcam siz neden tansiyon takibi yapmiyorsunuz diye sonuçta önemli yani dediğin gibiCok şükür sorun olmasın da dikkat et canım kendine. Bu iki yıldır etrafimdaki çoğu kisi kötü geçirdi hep düşük riski kanama vs burdaki arkadaşlarda da var yazıyorlar insaallah hepimiz sıkıntısız atlatırız
Benimkinin ne yaptığı belli değil uzanıyor heralde babasına çektiTabiii, çömelmiş tesbih sallıyordu benim yeğenim.
Evet canım. Daha önce bir düşük birde dış gebelik oldu. Yarın normal gebe takibe basliycam inşallahAmin amin insaallah canım. Ilk çocuğun mu senin ayni haftadayiz seninle
bende agızdan alıyorum ondan galibaBen fitil olarak atıyorum yan etkileri daha az oluyormuş öyle. Ama genel olarak zaten mide bulantım baş dönmem var hamilelikten heralde daha önce de kullandım progestan böyle etki etmemişti. Ağızdan alınca çok kötü yan etkilerini yaşamıştım
Aynen bende ayni sekilde cocugum yok zaten cinsiyet hic onemli degil ama nedense kiz bebeklere ayri bir sempatim var bu araAy keske ne olsa kabulüm tabi Allah’a şükrederim sadece ama kız bebek çok istiyorum
allah gönlümüze göre versinAynen bende ayni sekilde cocugum yok zaten cinsiyet hic onemli degil ama nedense kiz bebeklere ayri bir sempatim var bu ara
Amin insallah keseyi gordum dun ama daha 4+3 oldugum icin doktor ancak kesen gorunur daha dedi bir de hayirlisiyla haftaya bebisi gorsem icim bir nebze de olsa rahatlayacak vallahi ne zor beklemekallah gönlümüze göre versin
sabırlı ol sabırlı allahın izniyile görürsün canım benim.Amin insallah keseyi gordum dun ama daha 4+3 oldugum icin doktor ancak kesen gorunur daha dedi bir de hayirlisiyla haftaya bebisi gorsem icim bir nebze de olsa rahatlayacak vallahi ne zor beklemek
Yok canim simdi soyle benim daha once bir bos gebelik travmam oldugu icin keseyi bos gormek benim korkulu ruyam, ben haftaya gittigimde sanirim 5+3 oluyorum Allah kismet ederse bebek hatta yolk kesesi gorunse benim icin buyuk bir olay ben o kismi atlatsam heyecanla 6.haftami beklerim kalp atisi icinsabırlı ol sabırlı allahın izniyile görürsün canım benim.
ama 10 gün kadar bekle istersen cihaz kaynaklı duyamayabilirsin de. moralin bozulmasın durduk yere :)
Ben 5+3 TE gittiğimde bebek yoktu kese vardı sadece bebek yok mu dedim çok yeni daha gözükmez dedi bugün 6+3 um bugün gördük anca kalp atışı için de haftaya 8 haftalık falan olacağız 8+1 falan oluyor çağırdığı günYok canim simdi soyle benim daha once bir bos gebelik travmam oldugu icin keseyi bos gormek benim korkulu ruyam, ben haftaya gittigimde sanirim 5+3 oluyorum Allah kismet ederse bebek hatta yolk kesesi gorunse benim icin buyuk bir olay ben o kismi atlatsam heyecanla 6.haftami beklerim kalp atisi icin
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah demek ki 5+3 te erken olabiliyor neyse belki yolk kesesini gorurumBen 5+3 TE gittiğimde bebek yoktu kese vardı sadece bebek yok mu dedim çok yeni daha gözükmez dedi bugün 6+3 um bugün gördük anca kalp atışı için de haftaya 8 haftalık falan olacağız 8+1 falan oluyor çağırdığı gün
Ben kan sulandırıcı olarak hep enox kullanmıştım bitti enox bulamayınca oksopar kullanmaya başladım hem çok acıtıyo hem de yakıyo progestan iğneden bıle korkar oldumBende homozigot pihtilasma oldugu icin suan hem oksopar hem corasprin kullaniyorum ne zaman sadece oksopara bir de daha once bir bos gebelik durumum oldugu icin de biraz daha temkinligi gidecegiz sanirim