2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim

Cok şükür sorun olmasın da dikkat et canım kendine. Bu iki yıldır etrafimdaki çoğu kisi kötü geçirdi hep düşük riski kanama vs burdaki arkadaşlarda da var yazıyorlar insaallah hepimiz sıkıntısız atlatırız

Benim kendi doktorim hiç bakmadı tansiyon bende ona anlam veremedim sağlık ocağında bakıldı sadece gidince sorcam siz neden tansiyon takibi yapmiyorsunuz diye sonuçta önemli yani dediğin gibi

bende agızdan alıyorum ondan galiba

Amin insallah keseyi gordum dun ama daha 4+3 oldugum icin doktor ancak kesen gorunur daha dedi bir de hayirlisiyla haftaya bebisi gorsem icim bir nebze de olsa rahatlayacak vallahi ne zor beklemek
sabırlı ol sabırlı allahın izniyile görürsün canım benim.
ama 10 gün kadar bekle istersen cihaz kaynaklı duyamayabilirsin de. moralin bozulmasın durduk yere :)

sabırlı ol sabırlı allahın izniyile görürsün canım benim.
ama 10 gün kadar bekle istersen cihaz kaynaklı duyamayabilirsin de. moralin bozulmasın durduk yere :)
Yok canim simdi soyle benim daha once bir bos gebelik travmam oldugu icin keseyi bos gormek benim korkulu ruyam, ben haftaya gittigimde sanirim 5+3 oluyorum Allah kismet ederse bebek hatta yolk kesesi gorunse benim icin buyuk bir olay ben o kismi atlatsam heyecanla 6.haftami beklerim kalp atisi icin

Ben 5+3 TE gittiğimde bebek yoktu kese vardı sadece bebek yok mu dedim çok yeni daha gözükmez dedi bugün 6+3 um bugün gördük anca kalp atışı için de haftaya 8 haftalık falan olacağız 8+1 falan oluyor çağırdığı gün

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah demek ki 5+3 te erken olabiliyor neyse belki yolk kesesini gorurum

Bende homozigot pihtilasma oldugu icin suan hem oksopar hem corasprin kullaniyorum ne zaman sadece oksopara bir de daha once bir bos gebelik durumum oldugu icin de biraz daha temkinligi gidecegiz sanirim
Ben kan sulandırıcı olarak hep enox kullanmıştım bitti enox bulamayınca oksopar kullanmaya başladım hem çok acıtıyo hem de yakıyo progestan iğneden bıle korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…