Hangimizin gebeliğinin garantisi var ki?Benım tüp bebek tedavısıyle oldu garantısıde yok tutar mi tutmaz mi tamam mi devam mi bellı degıl rısk çok dıye işi bırakmadım en azından vakit geçıyo ama kalp atışını duyup bırakmayı düşünüyorum açıkçası
Tesekkurler canim cevabin icin, benimde bir anda sivilce basti valla anlamadim herhalde hormonlardandir diye dusunuyorum neyse her sey yolunda gitsin insallah ben bu tarz seylere raziyimYa daha Bugün dedım bende hıc sıvılcem olmaz 3 4 tane çöktü bı de acıyo yanı öyle böyle degıl. Bende çıktı ya ı sıvılce . İlaçlarım bıtınce doktoru aramıştım aynen devam eczaneden alıp ıcıyosun dedı devam edıyorum ben
Uygulamada öyleyim ama ultrasonda 6+0 doktor 6 haftaliksiniz dedimaşallah canım 6+3 müsün bugün ?
Benim bugün uygulamada 6+3 kalp atışını gördük dinletmedi haftaya gel dedi büyük ihtimalle küçük olduğu için ve alttan muayene etmiyor pek karından bakıyor hepKızlar kalp atışını kaç haftalık duydunuz ben dün 5+6 da duyamadım. Tam 7. Haftada tekrar çağırdı doktorum
AmiiinMaşallah sana kuzucuk. Sağlıkla büyüsün. Tuzsuz yiyeceklere başlarsın o zaman. Pembe/Kırmızı mı akıntın ceri?
Benim doktor folidoce yazdıSelam kizalr folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum tercihlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım çok sevindim senin adinatansiyon kötü dikkat et kendine
Benim bugün tahliller yapıldı daha yarın belli olacak ama normalde hep normal çıkar değerlerim bu sefer ne çıkacak bakalımKızlar b12 demir vs vitaminleri kullanan var mı? DDeğerleriniz nasıl cıktı
Benim gebeliğimin 3. Haftasında başladı. Hiçbir zaman koca koca sivilceler çıkarmadım ergenlikte bile. dokununca pötür pötür şeklinde sivilceler çıkardı. Şimdi tüm yüzümde ve boynumda Komple minik sivilce kusuyorumKizlar selam, size iki sorum olacak ☺
1. Bu donemde sivilce problemi yasayan oldu mu? Benim cildim normalde de yagli regl oncesi sivilcem olur ama biraz fazla cikti bir kac gun once bir anda suan kullandigim ilaclar etki edebilir diye dusunuyorum ama sizlere de bir sormak istedim
Sivilce problemim olmadı.Kizlar selam, size iki sorum olacak ☺
1. Bu donemde sivilce problemi yasayan oldu mu? Benim cildim normalde de yagli regl oncesi sivilcem olur ama biraz fazla cikti bir kac gun once bir anda suan kullandigim ilaclar etki edebilir diye dusunuyorum ama sizlere de bir sormak istedim
2. Tup bebek ile hamile kalan arkadaslarim ilaclariniza ne olcude devam ediyorsunuz ben henuz hicbirini birakmadim progestan igne , estrofem, corasprin ve oksopar (9 ay kullanacagim nasipse cunku kan pihtilasmam var). Sizin doktorlariniz kacinci haftaya kadar kullanilmasini onerdi?
Sivilce sorunu yaşamadım ama hamilelikte bu durumun yaşandığı yazıyor birçok yorum ve makalelerde.Kizlar selam, size iki sorum olacak ☺
2. Tup bebek ile hamile kalan arkadaslarim ilaclariniza ne olcude devam ediyorsunuz ben henuz hicbirini birakmadim progestan igne , estrofem, corasprin ve oksopar (9 ay kullanacagim nasipse cunku kan pihtilasmam var). Sizin doktorlariniz kacinci haftaya kadar kullanilmasini onerdi?
Teşekkür ederim cevabın İçin canımMerhaba canım ben 6+1 de duymuştum hem kese hem kalp atışı daha önce gitmemistim
Anladım canım bir gün bile çok farkediyormuş umarım bende duyarımUygulamada öyleyim ama ultrasonda 6+0 doktor 6 haftaliksiniz dedi
Benim bugün uygulamada 6+3 kalp atışını gördük dinletmedi haftaya gel dedi büyük ihtimalle küçük olduğu için ve alttan muayene etmiyor pek karından bakıyor hep
Amiiinbenim beyin hipertansiyonu sorunum var zaten de bence sağlık ocağının tansiyon aleti sıkıntılıydi çünkü benim 13 bile olsa çok fena olurum baş ağrısından bugün sapasağlam dim
Benim doktor folidoce yazdı
Teşekkür ederim canımtansiyonum bugün yüksek çıktı ama sapasağlamım tansiyon aletinde bı sıkıntı olabilir bence çünkü doktora dedim olabilir bir daha gelirken evdeki tansiyon aletini getir buradakiyle karşılaştıralım dedi
Benim bugün tahliller yapıldı daha yarın belli olacak ama normalde hep normal çıkar değerlerim bu sefer ne çıkacak bakalımdemir için 14. Haftada baslicaz dediler de bakalım
İnşallah canım rabbim sağ salim duyurur bizlere inşallahAnladım canım bir gün bile çok farkediyormuş umarım bende duyarım
Ayni ben boynumda suan pek yok ama yuzumde kocaman sivilcelerBenim gebeliğimin 3. Haftasında başladı. Hiçbir zaman koca koca sivilceler çıkarmadım ergenlikte bile. dokununca pötür pötür şeklinde sivilceler çıkardı. Şimdi tüm yüzümde ve boynumda Komple minik sivilce kusuyorum
Tesekkur ederim cevabiniz icin benim normalde estrofemi falan kesecekti kadin dogum doktorum ama tup bebek doktorum ilaclarini sakin birakma onemli diyince devam ediyorumSivilce problemim olmadı.
Ben de altı fitil kullanıyordum onu kesip progestan iğneye döndük. Bende de pıhtılaşma var 0.4 oksapar ve coraspine devam.
Estrofemi keseyi görünce ikiye düşürdük. On gün kullan bırak dediler. Normalde dört tane kullanıyordum.
Kanamalar olduğu için arada proluton yaptırdım.
Bende homozigot pihtilasma oldugu icin suan hem oksopar hem corasprin kullaniyorum ne zaman sadece oksopara bir de daha once bir bos gebelik durumum oldugu icin de biraz daha temkinligi gidecegiz sanirimSivilce sorunu yaşamadım ama hamilelikte bu durumun yaşandığı yazıyor birçok yorum ve makalelerde.
Ben de tüp bebekle hamile kaldım ve coraspin hariç yazdığın bütün ilaçları kullanıyorum, hatta yazdığın ilaçlara ek olarak günde 2 prograf ve 2 haftada bir intralipid serum kullanıyorum. Coraspini de biraz kanamam olduğu için dün doktor bırak dedi. Hemşireye sormuştum ne kadar devam edeceğim bunlara diye, şimdilik 12. Haftaya gidelim o zaman tekrar değerlendirip bilgi vereceğiz demişti.
Ay keskeAyni ben boynumda suan pek yok ama yuzumde kocaman sivilcelerkiz annenin guzelligini alir derler kiz mi acaba bizim bebisler
Merhaba, ben hasimato hastasiyim tsh degerimin 31 e ciktigi olmustu ama 1 ay kadar kisa bir surede hemen dustu. Ben kadin dogumla degil de endokrin doktorum ile takip ediyorum troidlerimi hatta kese gorununce gel demisti detayli tahliller icin kismetse bende randevu alip bu haftaici gitmeyi planliyorum suan 100 mg ilacla devam ediyorum bu arada. Paniklemeyin evet degeriniz gebelik icin istenilenden yuksek ama ilaclarla kisa surede dusecektirArkadaşlar tiroid problemi olan var mı? Şimdi doktorum aradı ilaç içip kan vermeme ve yüksek doz kullanmama rağmen 6 küsür çıkmış yine sonuç.şimdi bir gün 200mg bir gün 250 mg iç dedi.
Ultrason cihazından olabiliyormuş bazıları yuvarlak bazıları uzunmuş heralde ondanGerçekten cok degisik bi kese şekli
Ama en güzel pozu dilosunki vermişti artiz büyük ya şimdi1 hafta havasını atıyor sjdjdjdjdnEvet minnoşum boyudur o.Örümcek adam! Gördün mü yukarıda asılı duruyor.
Progestan fitil mi kullanıyorsunuz sizdeŞifa olsun bebişe :)
Ben folbiol kullanıyorum bakalım ileride ne değişir şimdilik böyle devam sanırım.
Bu arada fitillerle başım belada, çamaşır değişmekten helak oldum.
Bunları ne zaman bırakacağız fikrin var mı? Bazı okuduklarıma göre 20. hafta diyor...
Ben fitil olarak atıyorum yan etkileri daha az oluyormuş öyle. Ama genel olarak zaten mide bulantım baş dönmem var hamilelikten heralde daha önce de kullandım progestan böyle etki etmemişti. Ağızdan alınca çok kötü yan etkilerini yaşamıştımkızlar progestan kullananlar mide bulantısı ve baş dönmesi olmuyomu sizdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?