- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Şükürler olsun minnoşum, çok sevindim. Artık bir sonraki cinsiyet haberi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsun minnoşum, çok sevindim. Artık bir sonraki cinsiyet haberi.
Benim kese neden uzay mekiği gibi anlamadım djfnfnfnŞükürler olsun minnoşum, çok sevindim. Artık bir sonraki cinsiyet haberi.
Birbasak arkadaşın tavsiyesiyle bunu kullanıyorum doktorum da beğendi tavsiye ederim ben deSelam kizalr folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum tercihlerinizi bekliyorum
Birbasak arkadaşın tavsiyesiyle bunu kullanıyorum doktorum da beğendi tavsiye ederim ben de
Gynositol kullanıyorum benSelam kizalr folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum tercihlerinizi bekliyorum
Benim kese neden uzay mekiği gibi anlamadım djfnfnfn
Doktora ne zaman geleyim dedim 4 hafta sonra normalde dedi ama çok özlersen 2 hafta sonra gel
Allahım gök kuşağı gibi şuna bakın.Birbasak arkadaşın tavsiyesiyle bunu kullanıyorum doktorum da beğendi tavsiye ederim ben de
Bence 2 haftada bir gidelim ilk 3 ayAllahım gök kuşağı gibi şuna bakın.
Ya ben de dayanamazsam haftaya giderim, bir ay çok fazla.
Evet şekerler benim tavsiyem olur kendisi.
Bana doktorum gevitamax verdi, transferden önce başladım ve bununla devam edeceğim. Ama bu sadece folik asit içermiyor ayrıca gebelikte vücudun ihtiyacı olabilecek tüm mineral ve vitaminleri içeriyor (balık yapı dahil)Selam kizalr folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum tercihlerinizi bekliyorum
Banada aksine mesanemi boşaltıp ultrasona öyle geçmemi istedi belki ondan görmedik. Neyse diğer hafta görerim umarımBugün doktor kontrolüm vardı ilk defa gittim, adet tarihime göre 5+6 daydım. Mesanem sıkışık olmadigi için kese zor göründü bu yüzden alttan baktı çok şükür kese de var kalp atışını da duyduk. Bebek 6 haftalık çıktı kesem 5+3 çıktı. kontorle giderken mesaneniz biraz dolu olursa sanırım daha iyi görüntü alabiliyorlar.
Bencede kesinlikle öyle boşuna stres oluyoruzBen 6+1de duymustum ama cok cok küçüktü en ideali 7.haftadan sonra duymak sanirim
Ay hadi gözün aydın canım benimm, çok çok sevindim Allah evladını sana bağışlasın sağ salim gelsin minikler insallah, görebildin mi ultrasondaa
Gözün Aydın canım ekledim-Sunshine canım beni de ekler misin kese görme tarihi: 4+6 da 08/02/2022
Kalp atışı: 6+6 da 22/02/2022
İnşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsinAy hadi gözün aydın canım benimm, çok çok sevindim Allah evladını sana bağışlasın sağ salim gelsin minikler insallah, görebildin mi ultrasondaa
Teşekkür ederimGözün Aydın canım ekledim
Gerçekten cok degisik bi kese şekliBenim kese neden uzay mekiği gibi anlamadım djfnfnfn
Doktora ne zaman geleyim dedim 4 hafta sonra normalde dedi ama çok özlersen 2 hafta sonra gel
Evet minnoşum boyudur o. Örümcek adam! Gördün mü yukarıda asılı duruyor.Bence 2 haftada bir gidelim ilk 3 ay
Teyzesi bak
9.54 mm yazıyor boyutu mudur o?
Bende bunu kullanıyorumBirbasak arkadaşın tavsiyesiyle bunu kullanıyorum doktorum da beğendi tavsiye ederim ben de
17.02 tarihinde böbrek için ultrason çekindiğimde doktora söylemiştim bakmısti o zamanda kese görünmüştü ,böbrek olduğu için mecbur sıkışık gitmiştim sizin haftaya daha net görünurBanada aksine mesanemi boşaltıp ultrasona öyle geçmemi istedi belki ondan görmedik. Neyse diğer hafta görerim umarım
Şifa olsun bebişe :)Bana doktorum gevitamax verdi, transferden önce başladım ve bununla devam edeceğim. Ama bu sadece folik asit içermiyor ayrıca gebelikte vücudun ihtiyacı olabilecek tüm mineral ve vitaminleri içeriyor (balık yapı dahil)
Gözün aydın canım çok sevindim senin adinatansiyon kötü dikkat et kendineBende bugün gittim doktora bebisi gördük kalp atışını gördük haftaya tekrar çağırdı çok şükür 3.61 mm bı bebiş var gelen akıntım için de fitil verdi yapılacak kan tahlillerinin listesini alıp sağlık ocağında yaptırdım orada da gebe izlem başlatıldı tansiyonum çok yüksek çıktı