• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şükürler olsun minnoşum, çok sevindim.😍 Artık bir sonraki cinsiyet haberi. :dua:❤️
Benim kese neden uzay mekiği gibi anlamadım djfnfnfn

Doktora ne zaman geleyim dedim 4 hafta sonra normalde dedi ama çok özlersen 2 hafta sonra gel 😂

Eklentiler

• 21F8DFBF-599D-485B-A5ED-F05FFD848366.jpeg
    21F8DFBF-599D-485B-A5ED-F05FFD848366.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 96
Benim kese neden uzay mekiği gibi anlamadım djfnfnfn

Doktora ne zaman geleyim dedim 4 hafta sonra normalde dedi ama çok özlersen 2 hafta sonra gel 😂
Birbasak Birbasak arkadaşın tavsiyesiyle bunu kullanıyorum doktorum da beğendi tavsiye ederim ben de😂
Allahım gök kuşağı gibi şuna bakın.😍:rolleyes:
Ya ben de dayanamazsam haftaya giderim, bir ay çok fazla.🥺

Evet şekerler benim tavsiyem olur kendisi.😂

Allahım gök kuşağı gibi şuna bakın.😍:rolleyes:
Ya ben de dayanamazsam haftaya giderim, bir ay çok fazla.🥺

Evet şekerler benim tavsiyem olur kendisi.😂
Bence 2 haftada bir gidelim ilk 3 ay 😍

Teyzesi bak😍😍

9.54 mm yazıyor boyutu mudur o?

Eklentiler

• D564576A-9DE7-4FCF-B7EC-A9A189012D48.jpeg
    D564576A-9DE7-4FCF-B7EC-A9A189012D48.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 84
Selam kizalr folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum tercihlerinizi bekliyorum
Bana doktorum gevitamax verdi, transferden önce başladım ve bununla devam edeceğim. Ama bu sadece folik asit içermiyor ayrıca gebelikte vücudun ihtiyacı olabilecek tüm mineral ve vitaminleri içeriyor (balık yapı dahil)

Bugün doktor kontrolüm vardı ilk defa gittim, adet tarihime göre 5+6 daydım. Mesanem sıkışık olmadigi için kese zor göründü bu yüzden alttan baktı çok şükür kese de var kalp atışını da duyduk.🙏 Bebek 6 haftalık çıktı kesem 5+3 çıktı. kontorle giderken mesaneniz biraz dolu olursa sanırım daha iyi görüntü alabiliyorlar.
Banada aksine mesanemi boşaltıp ultrasona öyle geçmemi istedi belki ondan görmedik. Neyse diğer hafta görerim umarım😊

Banada aksine mesanemi boşaltıp ultrasona öyle geçmemi istedi belki ondan görmedik. Neyse diğer hafta görerim umarım😊
17.02 tarihinde böbrek için ultrason çekindiğimde doktora söylemiştim bakmısti o zamanda kese görünmüştü ,böbrek olduğu için mecbur sıkışık gitmiştim 😅 sizin haftaya daha net görünur ☺️

Hepinize maşallah siz sevinince seviniyorum bana da dua edin okul yolum 40 dk ayaklarım buz kesiyo okul soğuk öğrenciler desen bağırtıp duruyolar karnıma sancı giriyo sinirlenince :( covidliler de arttı inş kapmam evde hamilelik geçirmek çok güzel ve rahat kıymetini bilin şimdi biraz uzanıp kalkıp yemek yapcam ufaklık kreşten gelir oy oy

Bana doktorum gevitamax verdi, transferden önce başladım ve bununla devam edeceğim. Ama bu sadece folik asit içermiyor ayrıca gebelikte vücudun ihtiyacı olabilecek tüm mineral ve vitaminleri içeriyor (balık yapı dahil)
Şifa olsun bebişe :)
Ben folbiol kullanıyorum bakalım ileride ne değişir şimdilik böyle devam sanırım.
Bu arada fitillerle başım belada, çamaşır değişmekten helak oldum.
Bunları ne zaman bırakacağız fikrin var mı? Bazı okuduklarıma göre 20. hafta diyor...

Bende bugün gittim doktora bebisi gördük kalp atışını gördük haftaya tekrar çağırdı çok şükür 3.61 mm bı bebiş var 😍😍🤲🤲🤲 gelen akıntım için de fitil verdi yapılacak kan tahlillerinin listesini alıp sağlık ocağında yaptırdım orada da gebe izlem başlatıldı tansiyonum çok yüksek çıktı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Gözün aydın canım çok sevindim senin adina😊tansiyon kötü dikkat et kendine

Back