Merhaba ben de korodayım şu an. 5.gün. Ben hiç ilaç içmedim. Ihlamur dışında bitki çayı içmiyorum. atlatmaya çalışıyorum. Çok geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatırızKızlar günaydın korona olmuşum aranızda benim gibi olan varmı nasıl geçiyor resmen portakalla yaşıyorum ve parol
Allah yardimcin olsun canımHepinize maşallah siz sevinince seviniyorum bana da dua edin okul yolum 40 dk ayaklarım buz kesiyo okul soğuk öğrenciler desen bağırtıp duruyolar karnıma sancı giriyo sinirlenincecovidliler de arttı inş kapmam evde hamilelik geçirmek çok güzel ve rahat kıymetini bilin şimdi biraz uzanıp kalkıp yemek yapcam ufaklık kreşten gelir oy oy
Merhaba canım ben 6+1 de duymuştum hem kese hem kalp atışı daha önce gitmemistimKızlar kalp atışını kaç haftalık duydunuz ben dün 5+6 da duyamadım. Tam 7. Haftada tekrar çağırdı doktorum
Ben de elenatal 2 kullanıyorum. İçerisinde multivitaminler, omega3 ve folik asitte var.Selam kizalr folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum tercihlerinizi bekliyorum
Allah kolaylık versin canım. Üşütme dikkat et üşüyünce de sancı girer.Hepinize maşallah siz sevinince seviniyorum bana da dua edin okul yolum 40 dk ayaklarım buz kesiyo okul soğuk öğrenciler desen bağırtıp duruyolar karnıma sancı giriyo sinirlenincecovidliler de arttı inş kapmam evde hamilelik geçirmek çok güzel ve rahat kıymetini bilin şimdi biraz uzanıp kalkıp yemek yapcam ufaklık kreşten gelir oy oy
Benim doktor 30 lu haftalardan bahsetti ama tabi kanamalar filan da geçirdim sizlerde daha erken bıraktırabilirler sanırım.Şifa olsun bebişe :)
Ben folbiol kullanıyorum bakalım ileride ne değişir şimdilik böyle devam sanırım.
Bu arada fitillerle başım belada, çamaşır değişmekten helak oldum.
Bunları ne zaman bırakacağız fikrin var mı? Bazı okuduklarıma göre 20. hafta diyor...
Benimde 6.gunum portakal nar greyfurt karistirip suyunu icerek sukur atlattim her gun 2 bardak ve ayrica bolca suMerhaba ben de korodayım şu an. 5.gün. Ben hiç ilaç içmedim. Ihlamur dışında bitki çayı içmiyorum. atlatmaya çalışıyorum. Çok geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatırız
Benim gündüz zorluyor zaten mide sorunlarım var normalde reflu ve gastrit ondan mi dedim acaba. Uyku benum de çok oluyor onu yazmayı unutmusum biç kac gece 8 de uyudum resmen. Ne is yapıyorsun canım Rabbim kolaylik versin evde hiçbirşey yapmak istemiyorum işi düşünemiyorum. Bide çok koku alıyorum onun icin kendi yaptığımı yiyemiyorum oda cok zor birseyİnanılmaz mide yanmasi var geceleri artıyor resmen ve uyku. 10 saat kesin uyuyorum ama yetmiyo sanki. Çalışıyorum bir de. Eve zor atıyorum kendimi. Evde hiçbir şey yapamıyorum
Canım burda çok kişi atlattı telaş yapma onlardan biri benim 5. Haftamda coronaydım nar ye bol bol günde 4 taneye kadar parol verdi doktorum bağışıklık düştüğü için korkma biraz ağır geçebilirsin dinlen su iç ıhlamur
Çok geçmiş olsun, tekrarı olmasın inşallahBenimde 6.gunum portakal nar greyfurt karistirip suyunu icerek sukur atlattim her gun 2 bardak ve ayrica bolca su
İnş canımMerhaba ben de korodayım şu an. 5.gün. Ben hiç ilaç içmedim. Ihlamur dışında bitki çayı içmiyorum. atlatmaya çalışıyorum. Çok geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatırız
Sağol canımŞifa olsun bebişe :)
Ben folbiol kullanıyorum bakalım ileride ne değişir şimdilik böyle devam sanırım.
Bunları ne zaman bırakacağız fikrin var mı? Bazı okuduklarıma göre 20. hafta diyor...
Benim çok şükür kanamam falan olmadı şimdilik. Doktorum yine de 12 hafta mutlaka kullanacaksın dedi bugün. Bir tanesini bile atlamamak gerekli.Şifa olsun bebişe :)
Benim gündüz zorluyor zaten mide sorunlarım var normalde reflu ve gastrit ondan mi dedim acaba. Uyku benum de çok oluyor onu yazmayı unutmusum biç kac gece 8 de uyudum resmen. Ne is yapıyorsun canım Rabbim kolaylik versin evde hiçbirşey yapmak istemiyorum işi düşünemiyorum. Bide çok koku alıyorum onun icin kendi yaptığımı yiyemiyorum oda cok zor birsey
Sağlık personeliyim. Rabb'im herkesin yardımcısı olsun. İlk zamanlar biraz zor oluyo tempo.Benim gündüz zorluyor zaten mide sorunlarım var normalde reflu ve gastrit ondan mi dedim acaba. Uyku benum de çok oluyor onu yazmayı unutmusum biç kac gece 8 de uyudum resmen. Ne is yapıyorsun canım Rabbim kolaylik versin evde hiçbirşey yapmak istemiyorum işi düşünemiyorum. Bide çok koku alıyorum onun icin kendi yaptığımı yiyemiyorum oda cok zor birsey
Bende öğretmenim sabahtan akşama alt kat üst kat in çok dedıgınız gıbı ders anlatırken ses yüksek oluyo her sesını yukselttıgımde karın kaslarımı hissediyorum resmen bu gıdısle bırakcam işiHepinize maşallah siz sevinince seviniyorum bana da dua edin okul yolum 40 dk ayaklarım buz kesiyo okul soğuk öğrenciler desen bağırtıp duruyolar karnıma sancı giriyo sinirlenincecovidliler de arttı inş kapmam evde hamilelik geçirmek çok güzel ve rahat kıymetini bilin şimdi biraz uzanıp kalkıp yemek yapcam ufaklık kreşten gelir oy oy
Ben Demir hapı kullanıyorum çünkü bende kronik Demir eksikliği var, b12 değerimde sorun yok.Kızlar b12 demir vs vitaminleri kullanan var mı? DDeğerleriniz nasıl cıktı
Ücretliyken bırakmıştım ben de ama şimdi kadroluyum sadece bağırmakla düşük olmaz diye kendimi avutuyorum ama sinir stres eve kendimi zor atıyorum yukardaki arkadaşın dediği gibi.. tek tesellim az kaldı dönem bitecek..Bende öğretmenim sabahtan akşama alt kat üst kat in çok dedıgınız gıbı ders anlatırken ses yüksek oluyo her sesını yukselttıgımde karın kaslarımı hissediyorum resmen bu gıdısle bırakcam işi
Gebeliğimin zor geçeceğini bildiğimden ben de öğrenince bıraktım, haber de vermiştim önceden. Gebelikte çok zor. Geçen sene bırakmamıştım mahvoldum mahvoldum. Aman hocamızı üzmeyelim de demiyordu minnaklar sağ olsunlar.Bende öğretmenim sabahtan akşama alt kat üst kat in çok dedıgınız gıbı ders anlatırken ses yüksek oluyo her sesını yukselttıgımde karın kaslarımı hissediyorum resmen bu gıdısle bırakcam işi
Benim Demir değerlerim hep kötü olduğu için Demir desteği ezelden beri alıyorum. Suan gynoferon kullanıyorum hiç bulantı da yapmıyor. En memnun kaldığım Demir ilacı bu oldu.Kızlar b12 demir vs vitaminleri kullanan var mı? DDeğerleriniz nasıl cıktı
Gebeliğimin zor geçeceğini bildiğimden ben de öğrenince bıraktım, haber de vermiştim önceden. Gebelikte çok zor. Geçen sene bırakmamıştım mahvoldum mahvoldum. Aman hocamızı üzmeyelim de demiyordu minnaklar sağ olsunlar.
Benım tüp bebek tedavısıyle oldu garantısıde yok tutar mi tutmaz mi tamam mi devam mi bellı degıl rısk çok dıye işi bırakmadım en azından vakit geçıyo ama kalp atışını duyup bırakmayı düşünüyorum açıkçasıGebeliğimin zor geçeceğini bildiğimden ben de öğrenince bıraktım, haber de vermiştim önceden. Gebelikte çok zor. Geçen sene bırakmamıştım mahvoldum mahvoldum. Aman hocamızı üzmeyelim de demiyordu minnaklar sağ olsunlar.
Ya daha Bugün dedım bende hıc sıvılcem olmaz 3 4 tane çöktü bı de acıyo yanı öyle böyle degıl. Bende çıktı ya ı sıvılce . İlaçlarım bıtınce doktoru aramıştım aynen devam eczaneden alıp ıcıyosun dedı devam edıyorum benKizlar selam, size iki sorum olacak ☺
1. Bu donemde sivilce problemi yasayan oldu mu? Benim cildim normalde de yagli regl oncesi sivilcem olur ama biraz fazla cikti bir kac gun once bir anda suan kullandigim ilaclar etki edebilir diye dusunuyorum ama sizlere de bir sormak istedim
2. Tup bebek ile hamile kalan arkadaslarim ilaclariniza ne olcude devam ediyorsunuz ben henuz hicbirini birakmadim progestan igne , estrofem, corasprin ve oksopar (9 ay kullanacagim nasipse cunku kan pihtilasmam var). Sizin doktorlariniz kacinci haftaya kadar kullanilmasini onerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?