2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın korona olmuşum aranızda benim gibi olan varmı nasıl geçiyor resmen portakalla yaşıyorum ve parol
Merhaba ben de korodayım şu an. 5.gün. Ben hiç ilaç içmedim. Ihlamur dışında bitki çayı içmiyorum. atlatmaya çalışıyorum. Çok geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatırız

Allah yardimcin olsun canım

Selam kizalr folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum tercihlerinizi bekliyorum
Ben de elenatal 2 kullanıyorum. İçerisinde multivitaminler, omega3 ve folik asitte var.
Allah kolaylık versin canım. Üşütme dikkat et üşüyünce de sancı girer.
Benim doktor 30 lu haftalardan bahsetti ama tabi kanamalar filan da geçirdim sizlerde daha erken bıraktırabilirler sanırım.

Merhaba ben de korodayım şu an. 5.gün. Ben hiç ilaç içmedim. Ihlamur dışında bitki çayı içmiyorum. atlatmaya çalışıyorum. Çok geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatırız
Benimde 6.gunum portakal nar greyfurt karistirip suyunu icerek sukur atlattim her gun 2 bardak ve ayrica bolca su

İnanılmaz mide yanmasi var geceleri artıyor resmen ve uyku. 10 saat kesin uyuyorum ama yetmiyo sanki. Çalışıyorum bir de. Eve zor atıyorum kendimi. Evde hiçbir şey yapamıyorum
Benim gündüz zorluyor zaten mide sorunlarım var normalde reflu ve gastrit ondan mi dedim acaba. Uyku benum de çok oluyor onu yazmayı unutmusum biç kac gece 8 de uyudum resmen. Ne is yapıyorsun canım Rabbim kolaylik versin evde hiçbirşey yapmak istemiyorum işi düşünemiyorum. Bide çok koku alıyorum onun icin kendi yaptığımı yiyemiyorum oda cok zor birsey

Benimde 6.gunum portakal nar greyfurt karistirip suyunu icerek sukur atlattim her gun 2 bardak ve ayrica bolca su
Çok geçmiş olsun, tekrarı olmasın inşallah

Sağol canım zaten önemli olan içindeki folik asit hepsinin amacı aynı
Evet fitiller benim de hiç hoşuma gitmiyor ne zamana kadar devam eder emin değilim 20. Haftada bitecekse yine iyiymiş ben son güne kadar gider mi diye kara kara düşünüyordum

Benim çok şükür kanamam falan olmadı şimdilik. Doktorum yine de 12 hafta mutlaka kullanacaksın dedi bugün. Bir tanesini bile atlamamak gerekli.

Sağlık personeliyim. Rabb'im herkesin yardımcısı olsun. İlk zamanlar biraz zor oluyo tempo.

Bende öğretmenim sabahtan akşama alt kat üst kat in çok dedıgınız gıbı ders anlatırken ses yüksek oluyo her sesını yukselttıgımde karın kaslarımı hissediyorum resmen bu gıdısle bırakcam işi

Ücretliyken bırakmıştım ben de ama şimdi kadroluyum sadece bağırmakla düşük olmaz diye kendimi avutuyorum ama sinir stres eve kendimi zor atıyorum yukardaki arkadaşın dediği gibi.. tek tesellim az kaldı dönem bitecek..

Ben folidoce kullanıyorum bu arada b12 de var içinde

Gebeliğimin zor geçeceğini bildiğimden ben de öğrenince bıraktım, haber de vermiştim önceden. Gebelikte çok zor. Geçen sene bırakmamıştım mahvoldum mahvoldum. Aman hocamızı üzmeyelim de demiyordu minnaklar sağ olsunlar.

Kızlar b12 demir vs vitaminleri kullanan var mı? DDeğerleriniz nasıl cıktı
Benim Demir değerlerim hep kötü olduğu için Demir desteği ezelden beri alıyorum. Suan gynoferon kullanıyorum hiç bulantı da yapmıyor. En memnun kaldığım Demir ilacı bu oldu.
Multivitamin kullanıyorum bir de içinde b12, folik asittir, omega 3, D vitamini filan hepsi mevcut. Elenatal 2 hamilelik olarak geçiyor. Bu da bulantı yapmıyor.
Şahsen henüz doğru düzgün hiç bulantım öğürmem olmadı çok şükür. İlaçlar da yapmıyor iyi gidiyor şuan süreç.
Geri kalan tüm belirtiler var ama

Kizlar selam, size iki sorum olacak ☺

1. Bu donemde sivilce problemi yasayan oldu mu? Benim cildim normalde de yagli regl oncesi sivilcem olur ama biraz fazla cikti bir kac gun once bir anda suan kullandigim ilaclar etki edebilir diye dusunuyorum ama sizlere de bir sormak istedim

2. Tup bebek ile hamile kalan arkadaslarim ilaclariniza ne olcude devam ediyorsunuz ben henuz hicbirini birakmadim progestan igne , estrofem, corasprin ve oksopar (9 ay kullanacagim nasipse cunku kan pihtilasmam var). Sizin doktorlariniz kacinci haftaya kadar kullanilmasini onerdi?

Benım tüp bebek tedavısıyle oldu garantısıde yok tutar mi tutmaz mi tamam mi devam mi bellı degıl rısk çok dıye işi bırakmadım en azından vakit geçıyo ama kalp atışını duyup bırakmayı düşünüyorum açıkçası

Ya daha Bugün dedım bende hıc sıvılcem olmaz 3 4 tane çöktü bı de acıyo yanı öyle böyle degıl. Bende çıktı ya ı sıvılce . İlaçlarım bıtınce doktoru aramıştım aynen devam eczaneden alıp ıcıyosun dedı devam edıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…