Benim test günüm 10 şubat.. İnş pozitif olursam tarih belirlenecek.. Negatif olursam buradan bi arkadaşa devredeceğim :)MaviSasa234 merhabalar, konuyu açtın ama sanırım senin de tarihin belli değil. Ne zaman belli olacak acaba?
Herşeyin istediğin gibi olacağına inanıyorum...Benim test günüm 10 şubat.. İnş pozitif olursam tarih belirlenecek.. Negatif olursam buradan bi arkadaşa devredeceğim :)
Olucakk ikimizde o günü bekliyoruz ben kese,kalp atışını duycam sende güzel haberini. Her şeyin hayırlısı Allah’tan güzel düşün güzel olsunBenim test günüm 10 şubat.. İnş pozitif olursam tarih belirlenecek.. Negatif olursam buradan bi arkadaşa devredeceğim :)
İnş güzel haberler alırız...Herşeyin istediğin gibi olacağına inanıyorum...
Benim de inşallah cumartesiye kadar netleşecek durumum inşallah.
İnş inş.. Ben inş pozitif göreceğime inanıyorum. Rabbimde nasip eder inş.. İkimizde güzel haberler alırız...Olucakk ikimizde o günü bekliyoruz ben kese,kalp atışını duycam sende güzel haberini. Her şeyin hayırlısı Allah’tan güzel düşün güzel olsun
09/10/2022Merhabalar Onesun, hayırlı olsun.. Beklenen doğum tarihin nedir?
Benim de 7 şubatta test günüm. :)... Ama belirti melirti yok yaa herkesin dediği gibi.... 3. gün emriosu tranfer edildi .Benim test günüm 10 şubat.. İnş pozitif olursam tarih belirlenecek.. Negatif olursam buradan bi arkadaşa devredeceğim :)
Aaa başladın mı? Maşallah arkadan gelip öne geçtin.. Kandilin yüzü suyu hürmetine tutar inş :) Hiç olumsuz düşünme.. Doktor en güzelini seçmiştir. O da can olur inş.. 3.gün embryosu tutunmayı 6.7. gün tamamlıyormuş. Muhtemelen hala tutunma aşamasındadır.. Evham yapma hiç...Benim de 7 şubatta test günüm. :)... Ama belirti melirti yok yaa herkesin dediği gibi.... 3. gün emriosu tranfer edildi .
Valla bilmiyorum ki Benim de işte bugün 8. günüm. Gaz şişkinlik vs sanki gitti. Kabızlık bugün hiç yaşamadım. Kasık ağrısı vs yok.... Belirti arıyorum deli dana gibiAaa başladın mı? Maşallah arkadan gelip öne geçtin.. Kandilin yüzü suyu hürmetine tutar inş :) Hiç olumsuz düşünme.. Doktor en güzelini seçmiştir. O da can olur inş.. 3.gün embryosu tutunmayı 6.7. gün tamamlıyormuş. Muhtemelen hala tutunma aşamasındadır.. Evham yapma hiç...
Merhabalar Anne Adayları,
Tüp bebek ile anne adayıyım. Eğer herşey yolunda gider ise Ekim 2022'de doğum olacak. Bundan dolayı bu süreci beraber yaşamak, deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi beraber aktaralım istedim.
inşallah topiğimiz hepimize uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek tabloya eklememi sağlayabilirsiniz..
Sağlıklı sorunsuz bir süreç geçiririz umarım
HAMİLE ADI YAŞ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME TARİHİ KALP ATIŞI DUYMA TARİHİ CİNSİYET İSİM ŞEHİR @Dilos6342 25 01.10.2022 1. @KIR PAPATYASII 02.10.2022 1. @Pamukportakal 27 03.10.2022 1. C cicek342 25 03.10.2022 1. @umutlugunler10 30 04.10.2022 1. @Mahurbirbeste 33 06.10.2022 1. @sosyal- 28 06.10.2022 1. S Simge3421 29 07.10.22 1. @GozdeGozde45 30 09.10.2022 1. Onesun 34 09.10.2022 1. @monurol 33 09.10.2022 2. @virgovirgo 32 10.10.2022 1 E ekim1903 34 10.10.2022 1. @Cansunil 10.10.2022 2. @Papatyaa123 35 10.10.2022 1. @Birbasak 27 11.10.2022 1 @ra__ 28 12.10.2022 1.
Hiç belirti arama.. Bende hiç belirti yok… Bi bel ağrısı yaşadım. Bugün yok çok şükür onun dışında hiç yaşamadım.. Zaten hepsi ilaçlardan oluyor.. Peogesteron artışı gaz kabızlık bel ağrısı kasıklara inen ağrı yapıyor.. Estrojen gögüs hassasiyet yapıyor.. fitil akıntı yapıyor.. Anlatacağın ne varsa ilaçlardan kaynaklı oluyorValla bilmiyorum ki Benim de işte bugün 8. günüm. Gaz şişkinlik vs sanki gitti. Kabızlık bugün hiç yaşamadım. Kasık ağrısı vs yok.... Belirti arıyorum deli dana gibi
Aradım o kadar da bulamadıMaviSasa234 nickimi yanlış yazmışsınız :))
Aslında evet ilaçlar yapıyor en ii sonucu kan testi verecek. Belirti neyin belirtisii arıyorsak bir ton ilaç kullanırken. ama işte akıldan da çıkmıyor bu düşünce. Acaba tuttu mu diye. Ben 39 yaşına girdim canım evet. Çift transfer yaptırmadık biz. 2 kaliteli yumurtadan birini transfer ettirip birini dondurduk. Benim bir oğlum var 7,5 yaşında allah bağışlasın :). ona kardeş bekliyoruzHiç belirti arama.. Bende hiç belirti yok… Bi bel ağrısı yaşadım. Bugün yok çok şükür onun dışında hiç yaşamadım.. Zaten hepsi ilaçlardan oluyor.. Peogesteron artışı gaz kabızlık bel ağrısı kasıklara inen ağrı yapıyor.. Estrojen gögüs hassasiyet yapıyor.. fitil akıntı yapıyor.. Anlatacağın ne varsa ilaçlardan kaynaklı oluyor
Hiç belirti arayıp kendini yıpratma..
Yaşın büyüktü bildiğim kadarıyla.. 40 a yakın.. çift Embryo mu yapıldı?
üçüz falan mı gebeliğiniz maşallahhkızlar merhaba sabah sağlık ocağına test vermiştim gecikmenin 9 günü bugün beta hcg 6172 çıkmış normal midir? bana çok geldi sanki....
yok ya ne üçüzü korkutmayın gözümü ama ben dış gebelik olmasından korkuyorum. onda da hızlı yükseliyormuş değer yarın doktor bakar artık. inşallah dış gebelik flan değildir.üçüz falan mı gebeliğiniz maşallahh
Yok dış gebelikte değer bu kadar yüksek olmuyor.. Bir yükseliyor bi düşüyor.. Anormal oluyot yani..yok ya ne üçüzü korkutmayın gözümü ama ben dış gebelik olmasından korkuyorum. onda da hızlı yükseliyormuş değer yarın doktor bakar artık. inşallah dış gebelik flan değildir.
8.gün aslında kanda çıkar.. Dürtmek istemem amaAslında evet ilaçlar yapıyor en ii sonucu kan testi verecek. Belirti neyin belirtisii arıyorsak bir ton ilaç kullanırken. ama işte akıldan da çıkmıyor bu düşünce. Acaba tuttu mu diye. Ben 39 yaşına girdim canım evet. Çift transfer yaptırmadık biz. 2 kaliteli yumurtadan birini transfer ettirip birini dondurduk. Benim bir oğlum var 7,5 yaşında allah bağışlasın :). ona kardeş bekliyoruz